PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Скриването на снимките е прийом от друга тема, и бих била благодарна ако не го пренасяме насила тук. Аз отварям в 90% от телефон и не ми пречи. За компютър пък изобщо.

Има ли вече отзиви от Венеция за Светлината Simple Smile

# 301
И на мен не ми пречат снимките.  Peace

Интересна ми е двойката на Фаса с Викандер. Също дали Фасбендър ще вземе Оскар. И ако ли не - дали ще продължи връзката? Peace

А за нашето момче  - дали не е би? Щото нали имаше преди години връзка с едно момиче негова съгражданка със заможен тате? Thinking

# 302
  • Разпиляна във въображението
В момента гледам Викандер в Борн. Мъка ми е и това е. Имам чувството, че едва се насилва да приказва и да си отваря устата. Ужас. И не мога да свържа гласа й с визията й.

# 303
Фаса тази година има ли изгледи за Оскар изобщо?

Ей, от любопитство ще взема да я гледам Викандер някъде Simple Smile гласът й да е някой прелъстително-дълбок  Mr. Green

# 304
Много се забавлявах с този клип на Алисия  Laughing

# 305
Леле, какво става Simple Smile
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3774862/Tom-Hiddles … ight-reasons.html

Доста камъни има за градината на Том тук.
Но и се замислих, че Тейлър наистина на червен килим не е била с "гадже", та явно това е по-важно от всичко друго Simple Smile

Това клипче на Викандер много странно. Не успя да ме забавлява, за сметка на това ми беше доста некомфортно през повечето време. Импровизацията май не й е силна страна, но пък тя си се радваше.
Но английският й акцент ми беше OTT.

П.П. Надявам се, че всички си почивате на чудесни места и затова никой не пише тук Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 07:13 от Ули

# 306
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Посяваме началото на края явно от далеч с тая статия.В началото публичността не им беше проблем...а сега вече е  Mr. Green

# 307
  • Варна
Леле, какво става Simple Smile
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3774862/Tom-Hiddles … ight-reasons.html

Доста камъни има за градината на Том тук.
Но и се замислих, че Тейлър наистина на червен килим не е била с "гадже", та явно това е по-важно от всичко друго Simple Smile
Интересно наистина, а аз очаквах с нетърпение да ги видя заедно, даже мислех, че след това ще има "раздяла".

# 308
Посяваме началото на края явно от далеч с тая статия.В началото публичността не им беше проблем...а сега вече е  Mr. Green
Да, да, че го изкарват и че тя милата никога не е искала публичност.
Том ще обере негативи на повече фронтове от очакваното.

# 309
Малко 1D сводка:
Поредният, отървал се от хватката на Саймън -
http://birdcage-liner.tumblr.com/post/149907941313/instead-of-st … s-syco-label-like. Има слухове, че Найъл е подписал с UMG. Но може би остава с Модест като мениджмънт - има папарашки снимки как напуска сградата на  Capitol Records с Ким Дейвидсън, която работи за Модест. Така само Луи остава в прегръдките на Саймън.
Хари е забелязан да вечеря с Кендъл и Джеф Азофф (който е и негов мениджър, ежду другото) и слухоете за Хендъл започнаха отново. Питанката е - кой тоя път има нужда от реклама - Хари за филма си или Кени за някой договор? Mr. Green
Зейн отмени концерта си в Дубай - http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/zayn-malik-cancels-dubai-concert-8777556. Това му е поредната такава изецепка. Следващият е в Япония, да видим с него какво ще стане. Съмненията сред фендъма са за саботаж от страна на мениджмънта (прословутите 1DHQ); недостатъчно продадени билети или опит да привлече внимание след ходовете на двамата горепосочени. Типично за 1DHQ е да използват чувствителни теми, за да привличат внимание.

# 310
  • Berlin
По НВО 2 дават филм за Уитни и Боби Браун, ама не го хващам в началото и не знам дали ще го изгледам.
А, преди малко даваха как тя взима наркотик и му предлага, той отказва. Laughing

# 311
# 312
# 313
  • addicted
Ще се видим след 10 дни, следете ПР двойките изкъсо,  да не вземат да се изпоразпаднат  Mr. Green

Урочаса ги  Mr. Green

Честно, за мен, дори след всичко изговорено, си остава загадка как тази скрострелна операция беше полезна за който и да е от двамата..

# 314
Е как - само и само да не набедят някоя от следващите ѝ песни, че е за смотания Лимон  Mr. Green
Сега все едно ще се отнасят за Том  Wink

Общи условия

Активация на акаунт