Лидл 88- Да се докопаш до заветната играчка

• 104 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Ние пък събрахме точките - даже вече лепим и ново талонче. Ама то са едни пазарииииии, под 50 лв. не минаваме. Ето днес пак 3 т., но ще пускам онлайн декларация с желаните играчки.
Обиколихме няколко магазина и навсякъде са свършили.  Crossing Arms
Що се минавате така?
Аз следя сумата да е като за брой точки.Оня ден 21,53, предният път 42 и дребни стотинки.
Понеже бях чела тук за мижави стотинки заради които не им бяха дали точка, първият път предупредих касиерката, че ако не стигат за точка има какво да взема от касова зона. Имаме две играчки, сега събираме за трета/по една за децата и една за майка им/. Няма само точки да събира,я!

# 211
И мен ме интересува  фритюрника от следващата седмица. Прочетох положително мнение и разбирам, че са го пускали и преди. Търся го за подарък и ще се радвам да прочета и други мнения за употребата му  Peace

# 212
  • Пловдив
Направиха ми впечатление детскитре дрехи от преди 2 (май толкова бяха) седмици  - комплектите от 3 части - уж намалени на -30%, а пак цената им 10 лева newsm78
Преди това бяха по 13,99
Абсолютно убедена съм, че си бяха по 9.99  Peace Не е, като да взех 1-2 чифта hahaha

# 213
  • Пловдив
Много ми харесва на мен.Имам го от предната Коледа.Бързо пържи, в студената зона се утаяват разни дребни частици от продуктите който се пържат, олиото не потъмнява, лесен е за миене, но е с 3л. олио и е поскъпнал с 20 лв.
Ей тва не ми харесва на мен... Thinking
Благодаря!

# 214
Вчера си обещахме нашия Сид на детето на една моя колежка. С приятеля ми едвам се добрахме до него и бяхме много доволни, но детето й се помоли и няма как. Те са събрали точките и са се записали да чакат за играчката, но от Лидл им казали, че не гарантират.  newsm78

# 215
  • Русе
Пускали ли са досега крем фреш, дали е като този в чужбина?За кремове и чийзкейк е чудесен и се чудя дали да купя.

# 216
Здравейте и извинявайте за нахълтването, но да знаете някой Лидл в София, в който са останали кафемашини? Предварително благодаря  bouquet

# 217
Някой ползвал ли е пакетираният бял боб Cornfarm? В момента пише, че е полски- едър и топчест е.

# 218
  • София
Явно това с играчките - доста е стимулирало пазаруването в Лидл...

Някой купи ли си щипки за пране и струват ли?  Thinking

# 219
Някой купи ли си вече тази стойка да даде мнение дали е стабилна?

# 220
  • Пазарджик
Направиха ми впечатление детскитре дрехи от преди 2 (май толкова бяха) седмици  - комплектите от 3 части - уж намалени на -30%, а пак цената им 10 лева newsm78
Преди това бяха по 12,99
Абсолютно убедена съм, че си бяха по 9.99  Peace Не е, като да взех 1-2 чифта hahaha
Когато ги пуснаха в края на май бяха по 12,99.На 100% съм сигурна,защото купих тогава на детето си.  Намалени 30% -9,99

# 221
  • у дома
Може ли някой с малко дете да ме ориентира за бебе на 4-5 месеца какъв размер трябва да взема от бебешките-трябват ми за подарък и нямам идея  newsm78

# 222
Може ли някой с малко дете да ме ориентира за бебе на 4-5 месеца какъв размер трябва да взема от бебешките-трябват ми за подарък и нямам идея  newsm78
62/68 . Моя син е на почти 4 месеца и смятам да му взема този размер

# 223
  • Пазарджик
Според ме 62/68, но е ако по-едричко може и 74/80

# 224
  • Gorni Bogrov
Дали ютията от другата седмица ще е хубава? Спешно ми трябва нова ютия и се чудя на тази....

Общи условия

Активация на акаунт