Богородица този месец ни благослови да видим две черти! - Тема 313

• 43 866
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кукинце, утре ще врътна един тест. Надявам се на вливката интралипид, която си правих този цикъл да е намалила нк клетките. От друга страна е и трети месец на любимия на добавки. Ако пак е нищо, скоро ще правя снимка или по-скоро лапароскопия, защото се оказа, че единият ми Я има слепване с М. И така...бавно минава всеки месец времето до тест, а като се обърнеш - колко бързо минават месеците и все неуспешни.
Дано имаме късмет скоро! Чакам ви с Дарето да дадете първи тон Simple Smile

# 661
Оуууу Соренда,така се надявам утре ти да дадеш първия тон и да закрещиш "Бременна съъъъъъъъм" ! А ние с Дари ще сме плътно зад теб  Mr. Green Стискам ти много силно палци!Време е да се зарадваш!Гуш и ще те чакам на отчет  Hug Hug Hug
Меци,успех  на теб!Ти нали мериш БТ,по нея можеш да се ориентираш дали има или не бебе  Peace Дано да има  Hug

# 662
Мушиии, почивай и пази леглото, за да може принцесата да дочака татко си. Впрягай малкия на помощ! (П.С. Аз съм Дарина Simple Smile )

Сорендичка, дано има ефект от вливката и добавките и да не дочакате заповед и процедури, а още утре да крещиш бременна съм!!!!

Куки, ти си след седмица! Другия уикенд, на изпроводяк, да махаш две черти, ти си знаеш какво имам предвид;)

Ками, желая ти от сърце - чертичките две!

Илейнче, как сиии? Кога ще има/няма Ц?

Аз заслужено утре ще се цопна в морето. Като гледам О ще позакъснее май, та поне парти да има Simple Smile Моят Ц иска да изтрае до срещата с док, за да направим нов план Simple Smile

# 663
Влизам да ви наръся обилно по случай влизането ми в 33г.с., още само 3 да устискам  Praynig  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
И специално, за Соренда, Куки, Илейн, Тони, Биби, скорпи  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 . Много време мина милички, скоро да се пренесетепв отчетни. Да спрете да треперите за бебеправенето и да треперите над бременността (нямапкаквопда се лъжем, треперене си е).

# 664
  • София
Много ви благодаря, мили момичета, но БТ днес се сгромоляса до стойност за мц. Сега следва да проверим тръбите и още три месеца си даваме. Успех на всички!
Р_Н честити 33 седмици! 💗 Взимам си от прашеца ти за другия месец да ми е запас.

# 665
Соренда,съжалявам....  Sad Какъв е план?Лапаро ли следва?Вие проверявали ли сте тръбите досега?Хайде дано там да се крие ключа към успеха при вас!След лапаро и ЦС шансовете са в пъти по-големи,а ТМ вече ще е навършил третия месец от хаповете и ще има ефект при него  Hug Стискам ти силно палци и се радвам,че не се отказваш дори и за миг!Гуш! Hug
Дарииии,стига с твоите планове! Stop Няма да се наложи!
Виждам го вашето бебче,ще си стане спонтанно!И ще е русичко и ще До******че!Казах и точка!Да не ме ядосва повече!И догодина ще ходим на плаж с бебоците  Hug Hug Hug
Р_Н,честита 33 седмица!Аз ти пожелавам поне още 4 седмици  Hug Наистина мина и минаваш все още през много тревоги,но за сметка на трудното забременяване и трудната бременност,съм сигурна,че ще си имаш едно здравичко и послушно ангелче  Heart Eyes Благодаря,че не ни забравяш   newsm76 newsm79

# 666
Оффф и на мен ми дойде  Cry, цяла нощ страшни болки преди да ми дойде, все едно бях с бебречна криза.

# 667
  • София
Куки, не сме проверявали тръбите още, бяхме се хванали да оправяме сг, ще видим дали наистина ще подействат тези добавки, както док вярва. Още не сме обсъждали задълбочено с док дали ще е лапароскопия, но предполагам, заради слепване на левия яйчник към матката. Беше ми споменал, че в този случай цс може да не покаже добре. Не знам дали на някого му се е случвало, ако някой има опит, да сподели.

# 668
Соренда, и аз ти стисках палци с тази БТ. Успех с изпълнението на плана!
 R_N, мъничко остана!  Praynig
kamelia!!!, съжалявам  Cry Надявах се да има добри новини при теб.

Ние закрихме ловния сезон за момента, имаме 5 опита непосредствено преди, по време и по мое мнение малко след овулацията, дано поне един от тях да е съдържал правилния войник  Laughing Този път бяхме всичко друго, но не и плахи, тъй че си запазвам правото да се надявам повече този месец Embarassed Странното е, че този път О я засякох изцяло с тестове, като че ли симптоми не усетих толкова, и което ме озадачи най-много - нямах никаква ЦС този път, а обикновено основно по нея не ориентирам. Дали е възможно заради ежедневния секс да не съм я забелязала, тъй като обикновено при по-чест секс почти нямам никакво течение? Не знам дали е притеснително, понеже обикновено е доста обилна, а сега нямаше ни-що. Дано просто да не съм я видяла, нали е важна за процеса...  Confused

# 669
  • Стара Загора
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7
Скрит текст:
Axenia първи ден - 03.08, предполагаема дата на О 21.08 , дата на М или тест 02-03.09 fingerscrossed
Kamelia!!! първи ден-08.08., предполагаема О-20.08., дата на М или тест 03.09. fingerscrossed
Cookie reall първи ден на М, 11.08,предполагаема О 26-27.08,дата на М или тест 11.09 fingerscrossed
Куковиц първи ден-12.08,
gEHu първи ден-16.08, предполагаема дата на О 30.08, дата на М или тест 13.09 fingerscrossed

# 670
Момичета, някоя от вас пила ли е Еутирокс или Л-тироксин? Възможно ли е заради Еутирока да ми се е удължил цикъла?  newsm78

bouquet

# 671
Благодаря ви много за пожеланията, момичета!  Hug
Желая ви съвсем скоро да тръгнете по пътя към родилното!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
На бременлийките- лека бременност. без проблеми, неприятни изненади, много подкрепа и всичко да върви така както сте го планирали ... дори и най-малките подробности!
MeciMeci1, аз съм на Еутирокс, но при мен проблема го откриха сега по време на бремеността, така че не мога да ти помогна! Има много съфорумки, които пият тези хапчета, така че очаквам те да ти помогнат! Но не забравяй, че не само хормоналните добавки могат да ти променят цикъла, но и самият стрес, храна, пътувания, тренировки (ако са доста усилени и чести)! Успех!
Gentle Storm, успех този месец! Цервикалната слуз е доста важна, тъй като подпомага придвижването на сперматозоидите! Дано този месец ти е късметлийския!
Куки,  Hug стискам краката и се надявам думите ти да се окажат пророчески! Нека е своенравна малката, стига да се роди жива и здрава, без проблеми, пък характера... поне ще си се вписва в семейството от риба, рак и щука! Тя може да е пеперудката, която ще дърпа на горе  Wink Дано този месец ти донесе късмет и в теб покълне едно свенравно семенце!
^SunLight^, честита премяна! Малкия доста помага дори без да го моля! Приел е много навътре ролята си на големия мъж в семейството и наш пазител! Желая ти съвсем скоро и ти да се сдобиеш с един такъв!
За всички, които съм проруснала (без да искам)-  bouquet и много стиснати палци, през каквото и да минавате!

# 672
  • София
Стормче, благодаря ти! Дано вие сте хванали този месец точния момент. Сега ти предстои чакането, но дано резултатът да е + fingerscrossed
Успех на всички! Чакам да завалят положителни тестове, това е доста зареждащо! Дано има много!!! 🍀

# 673
Здравейте дами!При мен няма нищо ново,дойде ми и ми свърши Ц.И сега се отдаваме на любов.МециМеци ,аз пия дълги години Еутирокс 100мг,за да се удължи цикъла има много фактори,стрес,емоции ,но и еутирокса може да повлияе на цикъла ти,но само докато се нормализират хормоните.
Руска малко остана и ще гушкаш бебо...
Муши почивай си повече,работа ти няма да изчезне..
 Соренда мила гуш,дано скоро ни се похвалиш с положителен тест!
Не съм ви чела,само последната страница,имам страшно много работа и нямам време.За всяка една стиснати палци.. Hug

# 674
  • София
Бибиии, стиснати палци и за теб този месец да е вашият!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт