Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 138 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
 sl, случайно да знаеш съставките на този крем? Би трябвало да има състав въпреки, че е правен в аптека. Би ми било интересно да разбера.  bouquet

Zest, на Симпъл продуктите са доста приятни и нямат парфюм, алкохол и оцветители. Аз лично не виждам коя от съставките в този измиващ продукт действа избелващо, но ако си доволна от него е супер. Мелазмата е упорито животно и борбата е трудна.

krasiva vinagi, каквито и избелващи кремове и помади да ползваш и колкото и да са ефективни, ако не ползваш и слънцезащитен, нищо не правиш. С други думи - избелваш и после като се покажеш на слънце, меланоцитите започват да произвеждат меланин и петното отново се появява.
Кой е този крем, който рускините ползват? Питам поради същата причина поради която питах sl

Гледам съставки аз, не марки и имена. Измазах достатъчно препоръчани и неефективни кремове, за това вече чета на гърба на опаковката, а не лицето.  Naughty

# 661
Kремът на sl не ми помогна на мен. Правен е на едно и също място.

# 662
Да споделя, след  два месеца мазане с expigment 4 и мелабел на биотрейд, петната така си стоят. Сега, като се затопли, още повече  чернеят . След толкова години борба, ще си ги нося до живот.

# 663
Слагаш ли слънцезащитен? Какъв колко често, какво количество? Лунички ли са ти петната или мелазма, или слънчеви?

# 664
На мен никой крем с хидрахинон не ми помогна...Нито немски, нито турски, нито израелски. Въпреки слънце защитата, която ползвах.  Да не говорим за Шисейдо, Авен, Биодерма и по евтините вкл. НИЩО
миналата седмица правих Венус Вива, ще кажа по натам отзиви, защото още е зачервено и не мога да преценя. Трябва още 1-2 процедури, но ще опитам. Ще видя и дали ще се задържи във времето, защото дълбокия хим. пилинг ми свали кожата до бебешка и нямаше ни петънце, ни нищо, но след 3 месеца пак се появиха. Та така, крем при мен категорично не може да помогне. Ако ще от Узбекистан да е.

# 665
А разбра ли се какво провокира пигментацията? Хормонална ли е? Моите доста избеляха, но от миналото лято я боря. Правя курсове 3 месеца сутрин и вечер мазане и после 3 месеца почивка и така.

Това е едно от петната ми след почти цяла година работа с хидрохинон и третиноин. Едната снимка е правена май месец миналата година, другата е от този месец.
На живо се забелязва малко повече отколкото на снимка, но ако искате да видите дали наистина нещо има ефект или не, правете снимки.

# 666

Аз бях човекът, който пръв каза за Ориенталската магия. И бях обвинена от някои, че правя реклама или съм агент на китайска козметична фирма! После всички останаха доволни за моя радост. Този, който сега ползвам се казва Зелен чай - дневен и нощен . Който иска може да си го поръча от Алито и да си го ползва. Само с него сутрин и вечер без защитата , /защото дневният крем не позволява нищо друго да се слага отгоре/ има ефект. Е , още не съм се излагала така на слънце, не знам какво би станало, но засега нещата са добре. Евтин, и има ефект - поне при мен ! Нанася се на почти мокро лице, или с мокри пръсти. Още на третото намазване се вижда изсветляващият ефект, защото сутрин , като се мие лицето излиза нещо като кир, От мен - толкова !  Химичният пилинг ми го препоръчаха, но не се съгласих, защото самата козметичка си го беше правила, ама като й видях лицето след 6 месеца се отказах! Беше в пъпки и петна. Пък и не ми хареса това, че три дена трябва да си стоя в къщи и да се лющя. Но всеки си има избор. Хубав ден от мен !

# 667
Може ли линк към този зелен чай?

# 668
Ingredients: Active natural green tea extract, seaweed extract, active pearl extract, amino acid, tea polyphenols, etc.

# 669
Слънцезащитен ползвам целогодишно 50 фактор, на Биодерма. По принцип зимата леко се избелват, до степен на покривност с фондьотен. Имам на челото и на носа. Не знам от какво са, появиха  се преди 10 години, правила са редица хормонални изследвания щитовидна, полови, кой каквото ми назначи и аз тичам към лабораторията. Кремове ,от скъпи до по 2 лв, химически пилинги, два пъти лазер.  Може би трябва да сменя слънцезащитния, на Биодерма Fotoderm spot 50+ го ползвам от доста години, може да ми е привикнала кожата ..

# 670
Незнам как се прави този номер с линка, но се влиза в Алиекспрес и се пише Yin ni  cream  Green tea. Прочетете, казват, че е в 2 в 1 /демек е със слънцезащита/.   Нощният /жълт/ крем е малко неприятен за през нощта, но търпи бабо за хубост! Смятам, че тук , в този сайт всички сме се събрали с някакви проблеми и би трябвало не да рекламираме, да се нападаме, да си пишем на инат, а да си помагаме кой с каквото може. Бих била щастлива да помогна !  Миоки, сигурна съм, че ще ги изчисти тези петна. Няма значение дали са хормонални или каквито и да било все си е петно.

# 671
Biba321, надали ти е привикнала, но може да помислиш за смяна. Щом зимата избледняват, значи защитата ти нещо не е наред.

krasiva vinagi, ще се изчистят все някога ако не напълно, то ще са под контрол, но все пак мисля, че правиш грешка като не ползваш слънцезащита.

# 672
krasiva vinagi , от известно време не бях пазарувала от али-то. Вчера исках да платя няколко неща и взеха да ми искат сканирани лична карта, банкови извлечения и т. н. За мен това е недопустимо. Като се знае китайците какви са мошеници като нищо утре може да се окажеш с Identity Tгeft.
А, от ориенталската магия на мен взеха да ми се появяват малки, пълни с течност подутини по кожата.
Няма никаква информация какъв точно е съставът на крема. Който иска - да рискува.
Химичните пилинги са добро решение. Кожата свава гладка, свежа и чиста. Прави се през зимата и на мен не ми е проблем да си стоя вкъщи през времето, когато се бели.

Миоки , кремът на Шанел ми стига за година и повече. Аз го използвам като ФДТ, тъй като е доста покривен и позволява да се нанася на всеки два-три часа ако се налага. Отдолу си слагам слънцезащитен крем естествено. Гледам да не стоя на слънце, офисите са ми вътрешни, времето когато съм навън е докато карам на отиване и връщане. За спорт си слагам само крем, без грим.

# 673
E ти го ползваш като друг тип продукт, така съм съгласна, че издържа дълго. Simple Smile
И аз ползвам австралийското злато като ФДТ и отдолу плескам друг крем.

Иначе съм съгласна с теб за Алито. Доста трудно ми беше да намеря съставките на този зелен чай крем. Мен ме притеснява, че в тези избелващи може да бухат и живак  Rolling Eyes без да го пише на опаковката. Нали живака има силно избелващ ефект та крем който действа супер бързо винаги ми е съмнителен и бих подхождала с внимание ако не знам какво точно съдържа.
Не казвам, че кремовете от там са лоши, но информацията е оскъдна и съм с резерви.

# 674
Австралийското злато го разносих и аз последната седмица, харесва ми много и единственият му "кусур" в моите очи засега е, че пигментът леко се размнава с цвета на кожата ми. Просот слагам над него капка-две ББ крем (9-в-1 на Римел, той също има фактор и е леко матиращ) и комбинацията е чудесна, много естесвено изглеждаща, заличава недостатъците, пази от слънцето...

Общи условия

Активация на акаунт