Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 138 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
При мен розовее малко повече от колкото трябвал Аз ползвам бронзър с тази цел и става муцка.  Peace

# 676
При мен розовее малко повече от колкото трябвал Аз ползвам бронзър с тази цел и става муцка.  Peace
Извинявам се за невежеството,но за кое Австралийско злато става въпрос?

# 677
# 678
  • някъде под слънцето...
Kремът на sl не ми помогна на мен. Правен е на едно и също място.
Възможно е, приятелка на сестра ми също го пробва(след възторжените отзиви на сестра ми , която за две седмици , докато бях в България видя промяната)и при нея не само, че не е подействал, но дори  не и се е отразил добре.
Явно е съвпаднал точно  с  моя проблем или дерматоложката е улучила.
Състав съм писала на времето.
Рецептата е в България, защото тук не изпълняват български рецепти.
Стриктно спазвам защитата, така като ми препоръча дермароложката и да чукна на дърво , всичко е ок.
Винаги имам поне един стик със зщита 50+ в чантата, за когато съм навън.
Миналата година минах на защита, която е за слънчеви алергии.
Отдавна не ползвам ФДТ  макар, че имам един, който ми подариха с покупка на друга козметика, при по специално случаи го смесвам с BB на Армани, който всъщност е безцветен , но е със защита 50+

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 20:08 от sl

# 679
Моля ви кажете, че не мога да се ориентирам. Австралийското злато като слънцезащитен крем или като фон дьо тен го ползвате?
Аз нищо не мажа. А искам да реша с нещо да започна.
А дали някой  е пробвал домашните рецепти за лимонен, магданозен пр. избелващи  вазелини?

# 680
Той си е слънцезащитен крем с физични филтри, но е оцветен и аз го ползвам вместо ФДТ защото не ползвам ФДТ по принцип, но не отказвам малко изравняване на тена.
Може да си се ползва и по предназначение като слънцезащитен.  Simple Smile

Лимон не си слагай на лицето, моля те! Лимонът е с рН около 2,5 - силно киселинен е и има опастност да си изгориш кожата.
Бабини рецепти аз не ползвам. Прекалено слаб е ефектът им и не си губя времето. Да не говорим, че като в случая с лимона си е и опасно.

# 681
Миоки, благодаря много за отклика. Flowers Bouquet
Лимон директно не бих пробвала. Имах предвид в смес с раст. масло + восък, някакво етерично масло и пр.

# 682
По-добре си вземи един хубав гликолов тоник и го ползвай ежедневно или няколко пъти в седмицата - по-ефективно ще е и по-полезно за здравето на кожата.

# 683
По-добре си вземи един хубав гликолов тоник и го ползвай ежедневно или няколко пъти в седмицата - по-ефективно ще е и по-полезно за здравето на кожата.
Това, например, гликолов тоник ли е?
https://apteka.framar.bg/30003381/хербелиа-аюр-тоник-50-мл-

# 684
Може и да е хубав, но не казват какво е рН-то и колко % е гликоловата киселина, а за пръв път го виждам и ми е трудно да кажа. Аз имам този https://theordinary.com/product/rdn-glycolic-acid-7pct-toning-so … ion-240ml?redir=1 много добър продукт и цена за това количество.

# 685
krasiva vinagi , от известно време не бях пазарувала от али-то. Вчера исках да платя няколко неща и взеха да ми искат сканирани лична карта, банкови извлечения и т. н. За мен това е недопустимо. Като се знае китайците какви са мошеници като нищо утре може да се окажеш с Identity Tгeft.
А, от ориенталската магия на мен взеха да ми се появяват малки, пълни с течност подутини по кожата.
Няма никаква информация какъв точно е съставът на крема. Който иска - да рискува.
Химичните пилинги са добро решение. Кожата свава гладка, свежа и чиста. Прави се през зимата и на мен не ми е проблем да си стоя вкъщи през времето, когато се бели.

Миоки , кремът на Шанел ми стига за година и повече. Аз го използвам като ФДТ, тъй като е доста покривен и позволява да се нанася на всеки два-три часа ако се налага. Отдолу си слагам слънцезащитен крем естествено. Гледам да не стоя на слънце, офисите са ми вътрешни, времето когато съм навън е докато карам на отиване и връщане. За спорт си слагам само крем, без грим.
Всеки има различна кожа, а тя естествено реагира по различен начин. Така е със всичко - на едни едно помага, на други не. Говорим и за лекарства, лечения , масажи, кремове, бои за коса и т.н. Всичко е много индивидуално.- А аз преди няколко дена си поръчвах от Алито и нищо, ама абсолютно нищо - даже там е запеметен номерът на картата ми , кликвам ок и готово ! Незнам защо при теб се е получило така?!

# 686
  • някъде под слънцето...
Ползвах китайския крем миналата пролет.
В комбинация с лилавия ретинол и витамин C на Паула.
Лицето ми буквално светна,  кожата стана по  блестяща  и тена ми изсветля.Мимическите бръчки изчезнаха.
Тази пролет исках да повторя, но четох, че формулата е променена и не е толкова ефективен.
Някой пробвал ли е новия вариант?

# 687
Незнам откъде си прочела за новата формула, много ме интересува , моля напиши ми. Колкото до изпробването-да, поръчах си от новите опаковки, доста по скъпи съдържащи околоочен, слънцезащитен крем, гел за измиване нощен и дневен и някакъв тоник за почистване на лицето.  Та всичкото това го изпробвах, но няма нищо общо с предишните две кремчета, които дори от еднократно намазване , просто се виждаше ефект. Вярно, е че нищо незнаем за съдържанието на кремовете им- пишат билки ,ама дали е така... Но пък като погледнем реално, крем закупен от където и друго място съдържанието е написано с такива малки букви с лупа да ги четеш, пък и дали са истински - кой да ми каже..  Кажи ми за другите неща, които си ползвала в съчетание с Ориенталската магия. Стана ми интересно пък може и аз да се възползвам.Smile

# 688
  • На брега на реката
Хайде сега, няма нужда от конспиративни теории. Масовите кремове и тези понаптеките подлежат на контрол, изследвания и установяване дори на % съотношение на съставките. Никоя марка няма да си заложи репутацията по този начин.
От Али експрес козметиката крие рискове, просто контролът не е същия като за страните, членки на ЕС например.

# 689
Абсолютно си права !  Нямам намерение нито да нападам, нито да рекламирам някого... Просто предполагам..Това си е мое мнение, както си е мнение на всеки решил да пробва каквато и ще да е козметика. Всеки сам си решава, но когато човек е безизходица, като се погледне в огледалото последното нещо, което прави е да чете съставки.. поне за мене е така. Хвърлям се в дълбокото с едничкото желание да изглеждам добре.  Може би греша, ама си казвам истината...

Общи условия

Активация на акаунт