Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)-7

• 139 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Е, и аз чакам резултати.
baдемов пилинг от къде?

# 106
  • Пловдив
Е, и аз чакам резултати.
baдемов пилинг от къде?

http://www.ebay.com/itm/MANDELIC-Acid-Peel-Kit-140ml-10-20-30-wi … _WqyYuA3MC8VFLhzg

20 % съм ползвала без проблем и без забележимо белене само лющене като кир Peace

# 107
  • Чукарландия
та мисля да повторя с китайското чудо  Laughing

Благодаря за информацията, MAMA GALQ! bouquet
Пилинга го намерихме  Wink, а китайското чудо от къде можем да си купим? В Алиекспрес го няма?!? Hug

# 108
  • Пловдив

Пилинга го намерихме  Wink, а китайското чудо от къде можем да си купим? В Алиекспрес го няма?!? Hug

https://www.aliexpress.com/item/Oriental-magic-cream-luxury-snow … 0-00426-6mia6uvne

# 109
  • Чукарландия

https://www.aliexpress.com/item/Oriental-magic-cream-luxury-snow … 0-00426-6mia6uvne

Много ти благодаря! bouquet

# 110
Четете внимателно, че този крем в линка е само дневен!

# 111
  • Пловдив
Без да се правя на компетентна ,но е за ден и нощ .
Имам ги и ги ползвам .

# 112
Без да се правя на компетентна ,но е за ден и нощ .
Имам ги и ги ползвам .
Когато аз си поръчвах имаше комплекти с 2 дневни крема. Отворих даденото описанието- да, и дневен и нощен са точно тези.

# 113
да се включа и аз. боря се епизодично  с петната, отвреме-навреме ми писва и залагам на фдт.
дерматолжка ми препоръча Laser FX на Dr Brandt. ползвал ли го е някой?колебая се и за серума even better  на cliique.

# 114
Здравейте, това лято ми се появиха по-тъмни петна под очите на скулите. Вчера бях при дерматоложката и пилинг ще правим ноември, среднодълбок, но до тогава тя ми предложи да системата на Obagi с витамин С. Ще я почна другата седмица заради друга процедура, която правихме и ще разказвам. Твърдят, че от един до три месеца след започването има трайни резултати.

# 115
  Резултати сигурно ще има, тази марка е с хидрохинон, нищо чудно да избелва. Въпроса е после дали няма да се появят пак и в по-лош вариант. Иначе гледам Аесте клиник работи с Оbagi,  и други реномирани клиники.
  Когато започнеш и имаш впечатления сподели ги тук, всички сме в търсене на мазилото (или нещо  друго) , което ще ни отърве  от пигментацията.

# 116
 Резултати сигурно ще има, тази марка е с хидрохинон, нищо чудно да избелва. Въпроса е после дали няма да се появят пак и в по-лош вариант. Иначе гледам Аесте клиник работи с Оbagi,  и други реномирани клиники.
  Когато започнеш и имаш впечатления сподели ги тук, всички сме в търсене на мазилото (или нещо  друго) , което ще ни отърве  от пигментацията.
Защо все още нашите работят със тази марка след като dr.Obagi отдавна спря да произвежда тази серия и се отдели от компанията с която я правеха и направи своя фирма собствено производство и марка ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi  линк:http://www.shopskinworks.com/en/c378141158/c378143144/index.html

# 117
Все се каня да ви питам, изсветляват ли ви петната през зимата? При мен януари вече почти не се забелязват, без никакви избелващи кремове или терапии.

# 118
Все се каня да ви питам, изсветляват ли ви петната през зимата? При мен януари вече почти не се забелязват, без никакви избелващи кремове или терапии.
Да, изсветляват, но май и заради по- слабата слънчева светлина. При мен си се виждат, но са по- светли на цвят. Аз да кажа, че от 2 седмици се мажа с кремчетата. Не мога да видя ефект върху петната, но лицето (като цяло) е по- чисто и светло.
Забравих, че към кремчетата имах и измиващо нещо. От една седмица го нанасям с четка, докато се къпя и много се разпенва. После кожата скърца, а при намазването след това с вечерния крем веднага почва и лющене. Не знам дали е от това, че лицето се пресушава или просто има отлющващ ефект.

# 119
Аз нямам "измиващото" нещо, но от крема никакво лющене нямам. Simple Smile

Да кажа относно пилингите:
Миналата зима правих 2 гликол (70%) и 3 ТСА(30%).
От ТСА-то имаше повече ефект, но тази есен ще започна по-рано и ще направя повече серии.
ТСА има свойството да изважда петната на повърхността, така че се надявам да ги преборя този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт