На море или на планина мамите от ИБ УЖ почиват си с деца.

• 44 581
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Северозапада
София и тя на 5 м. хвана вирус от племенницата и беше с 38+ градуса. Като засучеше направо и гореше устата. Докато беше кърмаче и боледуваше, термометър не ми трябваше да я следя.

# 121
Баткото започна да боледува след годинка и половина. Опит нямам д толкова малко бебе.
А дребният днес от 12:30 до 19:30 спа точно 2 пъти по 15 мин. - първия път успях да направя следобедна закуска за баткото, а втория - да го нахраня докато ММ успее да се изкъпе. Има дни, в които до тоал. не успявам да отида, и си стискам до следобед  Crossing Arms

# 122
  • NE
Ние мръднахме до Балкана и познайте вече и тук сме известни. Дори огромна поляна не е в състояние да го удовлетвори. Вечерта е ад под небето. Приспивам негово величество 3 часа.

# 123
  • shumen
Цвете,и моето е така.Вдига ли Т крайниците му горят.
Аз да се оплача вкарали сме си бълха у дома и сега малчо е нахапан целия.

# 124
  • до едно тепе
Фейче и вашата не е лесна. Дано се кротне поне малко преди да се роди бебето. Hug

# 125
  • В къщурката на хълма на феите
Ей сега точно я тръшнах каката .. Стана в 9:30 сутринта ..

# 126
  • Sydney
ние от как сме тук Ема не е спала следобед... то първо беше джет-лаг и ставаше посред нощ в два, лягаше пак в пет и сутрин вдесет и половина... сега към 21 започва зверски да й се спи, заспива и до сутринта в стандартното за нея време около 7 е станала...
Ема има вграден локатор на детски площадки, като от дълече ги надушва и се втурва да се катери, може и дни имам чувството да си откара  Crazy днес намери едни фитнес уреди и се катери поне един час, какво толкова намери не я знам  Rolling Eyes

# 127
  • shumen
Дени сутрин става в 7,но вечер в 22 гледам да е в кревата.Има дни,в който на обяд не спи,но има и такива като днеска,в който заспива от раз.
Бени,все едно описваш моя Дени.Види ли площадка и пясъчник веднага се мята там.

# 128
Всеки ден с нетърпение очаквам островните сводки  Mr. Green

# 129
  • NE
Абе той не прави бели, ама постоянно препуска и досажда на хората. Днес взе насила една топка от 4 годишно?!?! Детето се разсърди, нашия величествено се отдалечи и се радваше на плячката си. Всъщност взе топката без сила, просто му я взе от ръцете.Работата е там, че аз не съм била такава, баща му също го приема за невъзпитано и изживяваме нещо като културен шок с него. Също направихме опит да го оставим и да се стресне и прибере от една разходка. Ефекта беше че ако една муха не го притесни щяхме да го търсим в гората.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 17:45 от Flower Fairy

# 130
  • shumen
Цвете,все едно описваш Дени.Все обяснявам,че не се прави така,ама не чува.Едното детенце от компанията ни е с лека форма на Аутизъм и не може да се защитава само и все му е плячка.Все ми казвам,че то не разбира,да не го дразни,ама не и не.Направо не знам вече.
Аз също пробвах да го оставя сам в една глуха уличка,ама хич не го беше страх.

# 131
  • В къщурката на хълма на феите
Цвете при нас ситуацията е идентична във всички отношения, само дето Ема вече е почти на 4 години и няма изгледи да се оправи, а вече не е малка и прави впечатление колко е необуздана .. С баща й влагаме цялата ди енергия да я възпитаме добре, а изглежда че сме се провалили тотално .. И аз го приемам трудно, но за баща й не искам да ти казвам .. Понякога не знае накъде да насочи неудовлетворението и разочарованието си и реагира агресивно насреща й - в смисъл вика й - после се чувства още по-зле и като цяло е доста неприятно, щото и аз това правя и не знам как да се измъкнем от порочния кръг ..

# 132
И аз изпитвам чувството, че се провалям като родител във възпитанието. В момента, в който стъпим на детска площадка, вниманието му не се насочва към люлки и пързалки, а към играчките на всички присъстващи деца, без значение познати или не. Започва се едо лудо препускане, дърпа им ги от ръцете насила, аз се опитвам да търча след него и по 50 пъти на час обяснявам, че това не се прави, че са чужди играчки... Най-многото, което съм постигнала, е да пита "Може ли", от което казва само първата дума, т.е. сам си дава разрешение, и когато от отсреща му кажат да не пипа, изобщо не се впечатлява, а дърпа и бяга  ooooh! Не знам как да процедирам вече с него. Другото лошо нещо, което не знам къде е научил, е да блъска децата - на майтап, с усмивка, закача се, но го прави много силно и пак въпреки бурните ми реакции - продължава да го прави.

# 133
  • Северозапада
София пък е от "жертвите". Не се защитава, дърпат я, бутат я, реве "Мамо, мамо" само като я докосне някой  Confused Чак ми става неудобно, защото хората се карат децата за няма нищо. Само на племенницата се репчи и я дразни, защото и е близка и си я познава. Всеки ден сме на едно заведение с разни детски атракциони (защото площадки няма  ooooh!), играе си сама, само я наглеждам.

# 134
  • shumen
Мраве,когато сме сами и Дени си играе без проблем.Но има ли други деца става страшно.
Сега пък е Мики Синьото Око,защото бяга из апартамента преди да легне и се спъна в коридора и се пльосна по очи и се удари в шкафа.Сега спи с една мокра кърпа и не дава да му я махна.

Общи условия

Активация на акаунт