На море или на планина мамите от ИБ УЖ почиват си с деца.

• 44 583
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Sydney
значи тук съвсем е културен шок... моето е свикнало на нейните театри и в сравнение с децата тук е на светлинни години в нейна полза на личностното си развитие... какво имам предвид - тук е съвсем нормално дете на 3-4-5 да се вози в количка, да е с биба, да пие от шише с биберон, да си смуче палеца, да носи памперс и да се реве за наааай-малкото... Едно рева като змей все едно се е размазало брутално, а беше почти на 7 години, Ема за такова падане изобщо нямаше да го отрази като проблем... на площадките родителите са в двете крайности - или са плътно до децата и им съдействат или са ги оставили да се ровят и пребиват както сметнат за добре... може да се видят деца, които са боси, голи с брутални кашлици, но в окена... може аз да се претрисам твърде много, може и още да не съм свикнала с начинът им на мислене...
продължава драмата с жилището, има малка надежда, да видим... поне Ема се кротна горе-долу и не прави онези драми... днес времето е облачно, още не е заваляло, онази нощ валя и духа доста силен вятър, който в бг ще се сметне за ураганен, а тук на фона на псевдо дограмата им сме все едно в палатка  Laughing като цяло тук хората живеят доста "над нещата" и не се впечатляват. Няма истерии или караници по улиците, свиркане на коли, форсации, все едно си в санаториум... като премине първоначалните ни препядствия (жилище и работа) вероятно ще се почувствам като на курорт...

# 136
  • София
значи тук съвсем е културен шок... моето е свикнало на нейните театри и в сравнение с децата тук е на светлинни години в нейна полза на личностното си развитие... какво имам предвид - тук е съвсем нормално дете на 3-4-5 да се вози в количка, да е с биба, да пие от шише с биберон, да си смуче палеца, да носи памперс и да се реве за наааай-малкото... Едно рева като змей все едно се е размазало брутално, а беше почти на 7 години, Ема за такова падане изобщо нямаше да го отрази като проблем... на площадките родителите са в двете крайности - или са плътно до децата и им съдействат или са ги оставили да се ровят и пребиват както сметнат за добре... може да се видят деца, които са боси, голи с брутални кашлици, но в окена... може аз да се претрисам твърде много, може и още да не съм свикнала с начинът им на мислене...
продължава драмата с жилището, има малка надежда, да видим... поне Ема се кротна горе-долу и не прави онези драми... днес времето е облачно, още не е заваляло, онази нощ валя и духа доста силен вятър, който в бг ще се сметне за ураганен, а тук на фона на псевдо дограмата им сме все едно в палатка  Laughing като цяло тук хората живеят доста "над нещата" и не се впечатляват. Няма истерии или караници по улиците, свиркане на коли, форсации, все едно си в санаториум... като премине първоначалните ни препядствия (жилище и работа) вероятно ще се почувствам като на курорт...

Оххх ужас. Това и за Щатите съм го чувала - за кашлящи и със сополи деца....Явно за хората от там това не е болест и проблем да си водят децата на детска или на детската площадка сред другите деца.

# 137
  • В къщурката на хълма на феите
Мен памперсно-биберонената история на преклонна възраст ме впечатли .. Тука психолога на Ема иска от нея вече да брои до 10 и обратно, да скача 10 пъти без да спре или да се подпре и т.н .. Да се чудиш кои деца са по-добре ..

# 138
  • Варна
Хах, Бени сравнението ти със санаториум е мноого добро, значи сите австралийци са си изпили розовите хапченца  Joy hahaha..........и аз очаквам с нетърпение разказите ти за далечната земя през твоите очи  Heart Eyes

# 139
Бени направи си блог и пиши в него, всички ще сме ти фенове!

# 140
  • Северозапада
И аз си мислех как тук се надпреварваме кое дете ще махне първо памперса и бибита, кое е проходило на 10 месеца и на година ходи маратонски разстояния пеша. И за бибероните, нали повреждали захапката, значи всички австралийци са кривозъби  newsm78
Но не ми е странно, защото съм чела същото и за Англия и САЩ.
Сега, ако можех да се върна назад, бих ползвала количка или някакво возило за по-големи разстояния или когато бързам поне до 3 години.

# 141
И за бибероните, нали повреждали захапката, значи всички австралийци са кривозъби  newsm78
Освен Бени да спре и да поснима малко да ги видим Mr. Green Mr. Green Mr. Green извън шегите, в интерес на истината на Ема челюстта беше ужасно крива и за тази половин година, откак е без биба, доста се коригира изкривяването .. та де да знам ..

# 142
  • shumen
Бени,и аз мисля,че ако си направиш блог всички ще сме му фенове.
Това с кашлящите и сополиви деца и аз съм го чувала за Англия и не ме впечатли,но за биберона и количката ми е смешно.
Ние май сме с вирус.От след обяд Дени повръща.До обяд го гледа майка ми,каза,че почти не ял и корема го болял.След обяд като стана каза,че е гладен,хапна и веднага повърна.После искаше навънка,хапна малко солети и веднага повърна.От тогава до сега вече 3-4 пъти хапва по малко и повръща.На всичкото отгоре и целия е изринат и утре сме май на лекар.Майка ми се е психясала да не е шарка това сега.

# 143
Дани, внимавай да не се обезводни, сложи му свещички.
Фейче, как върви махането на памперса?

# 144
  • shumen
Моме,свещички не дава да му сложа.Само като ме види с тях и почва да пищи,реве,рита и вика не.Затова му дадох натриев цитрат и вода на малки глътки.Преди малко заспа и се надявам поне нощта да е по-лека и утре да е пушка.Сега четох,че с тези симптоми и обрива може и алергия да е.

# 145
На чист вирус си ми прилича на мен. Чай от джоджен може също да му даваш. Дано не тръгне и разстройство и изкарате спокойна нощ.

# 146
  • shumen
За сега няма разстройство.Спи и не е повръщал от час някъде.

# 147
  • Sydney
danaeka да се оправяте  Hug

значи аз пиша в един форум, в който има и блог статии, за сега имам само една, хаха... за собствен ми е рано... а и тук ако снимам някое и ме разберат, че конкретната цел на снимката е детето могат да ми направят проблемация... много са лигави и ревливи, толкова че да ти се прииска да им отпереш един да се освястят, ей така за спорта...

# 148
  • NE
Моме Засега никак. Човека не вдява, аз не съм постоянна. Не се отказвам. Wink

# 149
  • Варна
Бени, много интересно разказваш Simple Smile
Цветенце, ще стане, не се притеснявай много. На тоалетна го учиш, нали ?
Сега ще ме обявите за луда, но ми става все по-тъжно, че след месец трябва да си пусна детенцето на градина. Знам, че на Атанас ше му е по-добре сред себеподобни, но не мога да си избия притесненията от главата. Как една госпожа ще гледа 25-30 деца ? Площадката им е от старите, с асфалт отдолу, абеее такива ужасии мисля, че мога да създам хорър филм ....

Общи условия

Активация на акаунт