Prison Break: Sequel

• 54 971
  • 607
  •   1
Отговори
# 60
Ех, че сте нетърпеливи! Аз пъкще си го чакам по Фокс  Crossing Arms

# 61
вече има и субтитри в замундата , за по нетърпеливите  Grinning Grinning Grinning

# 62
Ау, имало го в Замунда, а аз търпеливо чакам по ФОКС. Добре че не съм прочела по-рано.
Нямам търпение вечеееее  Laughing

# 63
Почти не остана вече. Настанявам се и аз пред телевизора, отново да гледам епизода  Mr. Green

# 64
Още от 7 часа съм пуснала Фокс от нетърпение  Heart Eyes
Любимият сериал с любимия Майкъл  Party

# 65
За тия които следят Фокс канала, рекламите им дълги ли са?  Mr. Green

# 66
Още не сте го гледали ли? Излъчването по Фокс беше на 4-ти,ако говорим за същия Фокс.

Новото му име Kaniel Outis,съм 100% сигурна,че е някакъв код.

# 67
  • ВАРНА
Епизода без рекламите беше 43 минути  Confused Confused Confused

И като се има предвид че новият сезон ще бъде от 9 серии по 43 минути чисто без рекламите - кога ще успеят да развият историята на  амнезирания Майкъл Скофилд не помнещ брат си и никой от предишния живот?

Интересното е процедирането на мениджмънта на ФОКС 5 САЩ....заснели били 30 епизода - но Фокс 5 Сащ  ще излъчат всички серии и ще ще има нов сезон - само ако рейтингът е висок след края на 9-та серия.

# 68
Още не сте го гледали ли? Излъчването по Фокс беше на 4-ти,ако говорим за същия Фокс.

Новото му име Kaniel Outis,съм 100% сигурна,че е някакъв код.
В Щатите излъчването може и да е било на 4ти, но в Б-я беше днес  Mr. Green

Печикамъков, силно се съмнявам Майкъл да е амнезиран, щом помни T-Bag, та и от затвора го измъкна, та и новата му ръка плати  Peace Да не забравяме и дългото мигане (в знак на болка или о, братко липсваш ми   Laughing), когато поема към килията си.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 23:58 от Edden

# 69
Това е стандартна практика,и не е само Фокс.Абс ми спряха поне 3 филма,които бях започнала да следя.Идеята е,че в студиата им правят сериалчета на килограм,и ако не им се възвръща финансово,просто го спират преждевремено и пускат нов сериал.

Не знаех,че са 30 еп.Кой каза?

# 70
  • ВАРНА
9 са епизодите.  Иначе са заснели около 30 серии...но всичко зависи от рейтинга.  
Може дори и на 5-ти епизод да рекат да спрат сериала ако рейтинга е нисък.

# 71
3.8 милиона зрители е събрал еп 1,което се смята за положителна цифра.Дано така се задържи ли покачи.
На първо място с 9.3 е месния The voice.Кой гледа тези глупости ooooh!

# 72
И аз не мисля, че Майкъл е с амнезия, ако не друго, то точно стиснатите очи след раздялата с Линк е подсказката.

Много ми хареса на мен серията  Party

# 73
Включвам се и аз в кюпа с върлите фенки на сериала!Снощи си изгледах с кеф епизодчето по Фокс-а.Много добре замислено.Имах притеснения,че ще го разводнят и ще стане една голяма боза,но беше издържано много добре.С напрежение,както обикновено.Обаче Линк е направо .... #Crazy #Crazy #Crazy много остарял ми се струваше.Знам,че са минали 8 години от последния сезон,ама то направо....Сара си е същата.Тибег също.А Сукре..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes обожавам гооооооо!!!!! Стотачката ме хвърли в джаза с приемането на исляма.И аз съм на мнение като mi6eto_,че Майки не е с амнезия.Нещо се преструва.Има далеч по-сериозна причина за държанието му според мен.

# 74
Цоп и аз тук. Умирам от кеф, много любим сериал. Снощи си изтеглих старите сезони и започвам маратон Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт