Prison Break: Sequel

• 54 971
  • 607
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Изключително обещаващо начало .  Hug

# 76
Имам си няколко любими сериала - Prison Break, Sons Of Anarchy, Game of Thrones, Vikings, The Tudors и Revenge. Общото между тях е, че имат общи екипи, и си менкат едни и същи актьори. Все още не съм намерила седми, който да добавя. Толкова нямах търпение да гледам епизод 1 на Призъна, че го изтеглих от хотела ни (бяхме в чужбина и тръгвахме към Бг) и го гледах в колата, на лаптопа. Снощи направих грешката да си го пусна по Фкс и няма да повторя, защото едно от уникалните неща за всеки един сериал е автентичния звук, гласовете на актьорите... Това ми изглеждаше като пародия. Приятно се изненадах от участието на Inbar Lavi, която и в Синовете прави кратка, но запомняща се роля.
Не ми хареса тоталната върлуваща пропаганда за това колко добър е джихадът всъщност. И във Викингите го направиха, да не говорим за медиите. Но какво да се прави. Ще го преживеем някакси.
Не разбрах от какъв зор Сара се е омъжила за този мухльо. То е ясно, че сам не се стои, но да бяха подбрали някой по-надежден. Или най-вероятно ще го очеткат скоро, та да не липсва на някого.
И аз мисля, че Майкъл играе роля. Татусите са ключови в момента, ще разберем скоро.
Като цяло ми липсваше тръпката да чакам конкретен ден в седмицата. Тъкмо ще свърши Призъна, почват Троновете, след тях Викингите. Като цяло добра година се очертава Simple Smile
Нямам търпение Simple Smile

# 77
И аз цоп тук, навремето ми харесваше много, докато накрая не се разводни, но все пак го изгледах.
Само едно ме учудва - по спомени Линк си беше ТЪП, та вдлъбнат. Сега, как само съобразява нещата, учудих се направо....  Crazy

# 78
Вчера и аз го гледах по Фокс, но озвучаването наистина е много дразнещо. Все едно един и същи глас озвучава всички мъжки роли. Отврат!
Надявам се да не спрат сериала по средата заради липса на интерес. Не разбирам къде е далаверата да снимат 30 серии и да излъчат само 5. Голяма тъпотия.

# 79
Изгледах старта и се радвам, че ще са 9 серии. Добро решение, тъй като последните години се наложи схемата за кратки сезони.

Преди няколко дни ударно изгледах 4-ти сезон и честно 22 епозида са кошмарно много. Последните 5-6 серии (с майка им) бяха излишно раздути и по мое мнение финала олекна. Още навремето ми беше направило впечатление несъответсвие с годините на Майкъл, та сега си го припомних. На прословутата снимка с колата и бременната Кристина, Линк се сеща, че модела на колата е от 1978, а Майкъл е роден 1976. На надгробната плоча годините са: 1974-2005.  Rolling Eyes

А за новият сезон, явно са решили да са супер актуални. Confused Но ако в предните се оправяше сам, сега мисля, че работи с някоя организация, нещата са се оплескали и е решил да търси помощ от старите  "другари". Все пак всичко е подготвено още с инсцинираната му смърт (името на сакото).

# 80
  • София
Аз пък за първи път чувам/чета за снимани 30 епизода  Shocked
От самото начало във всички интервюта говореха за 9 епизода.

Кафе, и аз мисля, че работи с някого.
Но по собствено желание или не, е въпроса?!
Сега четох за името на затвора - Огигия - гръцки остров, на който Одисей е бил задържан от нимфата Калипсо за 7 години.
Докторът пък нали каза на ТБег, че и името КАНИЕЛ ОТИС съще идва от гръцки и означава "никой".
Гръцката нишка е съмнителна  Thinking Wink

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 12:17 от Amidala

# 81
И аз цоп тук, навремето ми харесваше много, докато накрая не се разводни, но все пак го изгледах.
Само едно ме учудва - по спомени Линк си беше ТЪП, та вдлъбнат. Сега, как само съобразява нещата, учудих се направо....  Crazy

И на мен ми направи впечатление колко бързо и с каква лекота навърза нещата. Grinning За 7-8 години интелектуалното му ниво се е вдигнало.Обаче си е все същия як мъжкар!

Още навремето ми беше направило впечатление несъответсвие с годините на Майкъл, та сега си го припомних. На прословутата снимка с колата и бременната Кристина, Линк се сеща, че модела на колата е от 1978, а Майкъл е роден 1976. На надгробната плоча годините са: 1974-2005.  Rolling Eyes

Аз нещо не мога да се сетя какво беше това разминаване с годините.Май се оказа,че Линк е осиновен,а?Не си спомням добре.

# 82
Amidala, много интересно.  Wink

DeLLtaA, написала съм за разминаването в годините. Много се дразня на такива дупки, но...прощавам им.  Laughing

Линкълн е осиновен, да. Родителита му са работили за Компанията и умират в някаква акция. Бащата на Майкъл го взима и води в тях. Разликата им с Майкъл е около 4ри години.

# 83
  • Другата България
Само в четвъртък ли ще излъчват епизод? По Фокс?

# 84
# 85
  • Другата България
Благодаря. bouquet

# 86
Трябваше по програма сега да го повтарят и познайте - Хорейшо вместо Линкълн.

# 87
Началото беше наистина интригуващо. И според мен Майкъл играе някоя роля (може би да защити всички).
Нещо не разбрах каква е идеята Сара отново да се омъжва при положение, че направи толкова много жертви в предните сезони.
С голямо нетърпение ще чакам другата серия.

# 88
Аз имам съмнения относно мъжа на Сара и защо онази русата не го уби. Тя дойде с ясното намерение да ги избие, но него гръмна в крака и го прескочи. Досега не са се спирали да убият някой, който просто е на грешното място в грешното време. Няма логика да го остави жив ако не е замесен по някакъв начин.

# 89
  • ВАРНА
Важна информация за Телевизионното излъчване на сериала:

Премиера на всеки епизод от 9-те е всеки вторник  8:00 P.m. USA Time по FOX 5 USA/Canada.

Премиера за България всеки четвъртък от 22 часа по основния Фокс България и повторение неделя  22:15ч.

Общи условия

Активация на акаунт