Prison Break: Sequel

• 53 736
  • 607
  •   1
Отговори
# 450
Може да е постановка, за да го хванат в крачка от ЦРУ (да хванат Посейдон, не Майкъл).
Дано е така  Praynig не искам да го убиват накрая, а ако са решили да го убият какъв е целия смисъл на тези нови епизоди

# 451
Точно такава е последователността в промото, обаче аз си мисля, че е уловка ние да си мислим, това което мислим в момента.
Другият вариант, ако така завършва серията/сезона е подготовка за нов сезон, в който ще разберем какво става  наистина Grinning . Само така ще приема стрелбата по Майкъл, иначе целият сезон ще е една безсмислица.

# 452
  • Русе
 на мен простреляният ми прилича на Джейкъб.Профилът на падащия ми изглежда по-скоро негов.

# 453
 Змимка , дай линк към фейса, моля  bouquet

# 454
Майкъл нали искаше да го вкара в капан. А мястото ми прилича точно на къщата в планината, където Посейдон убива шефът на ЦРУ. Там има и камери и ще се покаже кой е Посейдон.

# 455
# 456
Еха, хареса ми много спойлерчето!

Скрит текст:
Ето ти тема за следващ сезон - Джейкъб инсценира смъртта си (последната сцена от сезона) и избягва от Фокс Ривър Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 08:29 от Змимка

# 457
Добре де, ами това :

https://www.instagram.com/p/BUpluHDFoVW/?taken-by=wentworthmillerbrazilian

На мен ми изглежда като хепи енд, а?

# 458
Е то излиза, че целият епизод е изтекъл и се пуска на части  Mr. Green
Мен този хепи енд ме устройва перфектно Simple Smile
Най-после Simple Smile

# 459

Мен този хепи енд ме устройва перфектно Simple Smile
Най-после Simple Smile
И аз на това се надявам Laughing

# 460
еее то целия 9ти епизод май е на части из инстаграм

# 461
Не се стърпях, не можех просто - изгледах епизода на един дъх Simple Smile))

Скрит текст:
Наааай-после!!! Дочаках хепи енд на сериал. Уникален епизод, пак игра на котка и мишка, и пак нищо не е такова, каквото изглежда Simple Smile
And happily ever after  married Heart Eyes Heart loveuuu newsm18 Party Time

# 462
Змимка, 

Скрит текст:
Кой убиха?
И щом е хепи енд-а, значи няма шанс за шести сезон  Crossing Arms. Очаквах все пак да завърши леко въпросително и да има шанс за продължение ...

# 463
Скрит текст:
Има малък шанс за продължение. Посейдон е във Фокс Ривър. Тибег също. Затвориха ги в една килия и Тибег тръгна да си отмъщава, но не дадоха нищо повече.
Много жалко за Уип. Тибег тъкмо откри сина си и го загуби отново.

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хареса ми гранд финалето,макар без изненади(не съм гледала спойлерите).Това,което най-много ми е липсвало в сериала са повечето моменти на нежност между Скофийлд и Сара..нали уж любовта му към нея е водеща и прави всичко заради нея(+ детето в последния сезон).Ами покажете я де,какво само бла бла?
Човек като е в роля,забравя дали е гей,хетеро,женен,разведен..та в този ред на мисли си мисля,че заради Милър,въпросните сцени са лимитирани.Той е и продуцент на последния сезон,та каквото той каже,това е...

Може и да греша.
Като цяло не беше уау уау сезон,но се радвам,че все пак имаше такъв.Много ми се иска да има продължение.

Общи условия

Активация на акаунт