Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 381
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте в понеделник съм записала час за А.Вотей,много съм развалнувана.Някой ходил ли е при неЯ? Ох всичко забравих,незнам какво да очаквам и какво да попитам.

# 541
Здравейте в понеделник съм записала час за А.Вотей,много съм развалнувана.Някой ходил ли е при неЯ? Ох всичко забравих,незнам какво да очаквам и какво да попитам.
А честито!
То е малко трудно с уреждането на часове при нея, доколкото знам, понеже е много заета.
Чела съм много суперлативи за нея. Да разкажеш после подробности. Часът на живо ли е или по скайп?

Питай каквото те вълнува. Аз като бях при И. Магерова записах на телефон срещата, мисля че и при теб няма да е проблем. И можеш да си водиш записки, разбира се.

# 542
Момичета, някой беше ли споменал за значението при съвпад на лунация с натална планета, или съм се заблудила?

Лунацията в съвпад с планета акцентира върху нея; делата по дома, чийто управител е; дома, в който се намира; аспектите, които образува натално. Задава тема за дълъг период след нея.
В прогресиите също е много важна.

Ръшман добре го обяснява, Крис Брант Риске също.

Благодаря ти за насоките!  Hug

# 543
По скайп ще е консултацията,да доста трудно се вместих и аз. А горе долу как ще премине,каква прогноза за какъв период се дава,ох чакам с нетърпение.

# 544
Моля за мнение. За човек, напуснал родното си място на година и 8 месеца. Кое се отчита като показател за Съдбата, характера, психологическите харатеристики и основните заложености --наталната карта по месторождение или по мястото, в което Животът го е преселил? Или и двете? Защото доста разлики има : в позицията на Луната, на Лилит, на Възлите, на Куспидите.....

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 13:27 от Катерица

# 545
Наталната карта, построена за мястото на раждане.

# 546
За анализ на наталната карта - мястото на раждане.
При прогностика се гледат тенденциите за текущото местоживеене спрямо наталната карта.

# 547
за А. Вотей и аз съм чувала само хубави неща. Наскоро четох нейна прогноза за изборите, всички прогнозираха победа на 1 тур на ЦЦ, а тя беше категорична, че ще е РР и беше права.

# 548
  • София
за А. Вотей и аз съм чувала само хубави неща. Наскоро четох нейна прогноза за изборите, всички прогнозираха победа на 1 тур на ЦЦ, а тя беше категорична, че ще е РР и беше права.
Моля те, напиши къде може да се прочете прогнозата на Адриана  за изборите Simple Smile

# 549
И аз току-що погледнах в страницата й, писала е, че днес, на балотажа Радев ще дръпне драстично и наистина е категорична за избора  Crazy

# 550
И аз току-що погледнах в страницата й, писала е, че днес, на балотажа Радев ще дръпне драстично и наистина е категорична за избора  Crazy

А И. Магерова публикувала ли е не=що за изборите?

# 551
Много не е познала Crazy

# 552
Точно си е познала, нали Радев избраха  Laughing

# 553
По скайп ще е консултацията,да доста трудно се вместих и аз. А горе долу как ще премине,каква прогноза за какъв период се дава,ох чакам с нетърпение.

Чарли, мина ли консултацията? Сподели, моля те, впечатления когато мине.

# 554
Объкала съм я явно с Марги Паскалева. Peace

Общи условия

Активация на акаунт