Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 329
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Вергиния,на мен ми се струва, че ти си доста силна жена, която се справя перфектно сама.Мисля, че по-скоро би се отдала на кариера или кауза отколкото на брак.Хубаво е, че си във вътрешна хармония-светилата са в харм.знаци, марс и венера също.Предполагам, че си привлекателна за мъжете, но обвързването може и да ти е трудно на теб самата.По СЛВ във Везни имаш да работиш по отношенията и то по начин, който да служиш.

Ирко-бирко, аз затова умишлено избягвам да си правя такива карти.
Така е, но не се определям, като човек нуждаещ се само от кариера .. липсвало ми е подкрепата именно от половинка. А относно северният ми възел във Везни доколкото съм наясно в  този живот основата е служене на хората,обществото и изграждане на взаимоотношенията. Как смятате при тези данни дали професия като детски учител е правилен избор. Понеже заради тази Луна в 10 дом смятам, че може да сгреша с избора за професия и в един момент нещата коренно да променят посоката си.

Имаш ли достатъчно търпение и топлота за учител на деца? По-скоро гимназиален или преподавател според мен, но най-добре слушай сърцето си, пък и покрай едно нещо се отварят възможности за най-различни неща.
Скрит текст:
Аз като малка исках да стана учителка, и мисля, че щях да съм добра учителка, но Водолейската луна не обича много да се изявява и се отказах.Живота ме насочи към работа с цифри и документи, където няма много изява, но ти все пак си Огън може и да обичаш.

# 601
Галчудо - наистина не трябва май много да се впрягам, защото като се замисля съм си гледала стари солари отгоре отгоре и има някои стряскащи такива, но всъщност нищо запомнящо се не се сещам от съответната година.

Пит, благодаря ти! Ще си сваля програмката да я видя и в астрото ще опитам така. Както писа Алена преди относно животинските ми неволи - трябва да си проверя всички лунации, затъмнения и т.н. Ще докладвам после  Peace

# 602
  • Бургас
Ирко, как почувства Плутон върху Луната? На мен ще ми се случи след  години,но от сега го мисля Embarassed Когато влезе в 10 дом имах и Плутоновата квадратура, няколко години се чувствах като "настъпан  червей".Когато отпадна квадратурата, нещата се подредиха по-добре за мен, макар че, все още усещам"принуда", но по-слаба степен, но спрях да се съпротивлявам.

# 603
Галчудо, преди няколко дни точно си гледах транзитите на Плутон, но заради голямото струпване на планети там май през почти целия ми съзнателен живот тр. Плутон ме тъпче. Трябва да видя точно от кога до кога е минал през Луната. Орбисът е 5 градуса, нали?

# 604
  • Бургас
Не знам какъв е орбиса за личните планети.Някъде 2012 е бил в градусите на Луната ти. Според мен 2-3 гр.преди би трябвало вече да се усеща влиянието му.

Вярно, че е минал почти през всичко, може би дори не е било осезаемо  за теб, защото си свикнала с тази вибрация.Пък и когато човек е млад е по-различно, не толкова осезаемо.

# 605
Аз реших да гледам с орбис 5 градуса, а и нали Луната е персонална планета, така че се предполага и по-голям орбис. Не знам дали е правилно. Гледайки така нещата и съобразявайки се с това, че Плутон постоянно сменя посоката си и се движи бавно, мисля, че неговия транзит е влияел на наталната ми Луна от началото на 2009 до края на 2014.
Според това което четох за този аспект и дома който засяга, мисля, че значението му се е изразявало в:
смяна на жилище (3 пъти!  Crazy), проблемни отношения с майка ми (които всъщност имам доста често и не са само в този период), гинекологични проблеми.
Не съм сигурна дали всички тези неща са заради този транзит, но от прочетеното до тук това са нещата които мога да потвърдя за себе си. Сменихме жилището си в средата на 2009, после в началото на 2010 и третия път беше в средата на 2012  Crazy #Crazy
А иначе още от края на 2009 бях вътрешно убедена, че имам някакви гинекологични проблеми или се заформят такива, но отидох на рутинен преглед чак пролетта на 2010 и съмненията ми се потвърдиха. Но благодарение на ранното откриване на проблема нещата се решиха без усложнения. Имаше и интервенция, но не беше нещо сериозно. А няколко дена след като разбрах за гинекологичния си проблем, си открих и бучка в гърдата, която се оказа фиброаденом. Препоръчаха ми след време да я махна, но все още не съм. Но тя не е нищо сериозно поне за момента.

Дано съм ти помогнала, но едва ли се проявява по един и същи начин при всеки. Ако някой се сеща нещо друго като възможно събитие от този транзит, нека сподели, може да се сетя още нещо.  Peace

# 606
Да се включа и аз с мнение,предимно надничам при вас и чета  Simple Smile
Ирко,моят солар е подобен на твоя,родена съм 3 дни след теб.Има и различни положения,но има и някои,които се препокриват.
Дали може да си публикувам солара да го погледнете,аз имам някои предположения  Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 12:39 от Étoile*

# 607
  • Бургас

...Според това което четох за този аспект и дома който засяга, мисля, че значението му се е изразявало в:
смяна на жилище (3 пъти!  Crazy), проблемни отношения с майка ми (които всъщност имам доста често и не са само в този период), гинекологични проблеми...

Общо взето това са интерпретациите, които и аз съм срещала по темата, най-вече последната част  Confused  Твоята Луна е в 4 дом, предполагам, че затова е дало отражение и на смяната на дома.

# 608
Étoile, качи си го. Аз съм много много начинаеща, но нали затова сме тук - за да се учим от собствените си карти. Аз от около 2-3 седмици започнах да чета първи том на Марион Марч, но  на английски и малко бавно напредвам. Мисля, че наистина това е книгата от която трябва да започне всеки. Но като всеки и аз искам да си проверявам разни събития и правя опити да тълкувам  Laughing А и ще ми е интересно да видя подобна на моята карта и да сравняваме  Peace Между другото мисля, че куспидите на домовете в картата на Адриана съвпадат с моите по знак.
Галчудо, ще е интересно наистина и някой друг, който е преживял такъв транзит да сподели и да видим какво се припокрива. Иначе също мисля, че заради 4 дом е това сменяне на жилищата. А отношенията с майката по 4 или 10 дом са? Някъде чета, че 4 дом е на по-властния родител, който има водеща роля. При мен мисля, че това е майка ми.

# 609
  • Бургас
В последните години се появи идеята , че 10 дом е майката- изхожда се от това, че тя оказва по-голямо влияние и  по-видимия родител, авторитета, а 4 дом са корените-бащата.При мен също майката е по-авторитетния родител.

# 610
Аз прочетох том 1 ,сега съм на 3 на Марион и Джоан,но сега разглеждам и на Каръл Ръшман Предсказателна астрология и се убеждавам колко са верни нещата.Например транзитен Плутон в 6-ти дом -здравословни проблеми и невъзможност за поставяна на диагноза-е,цяло лято в това се лутах.
И аз съм още многоо начинаеща,но ми е много интересно и повече чета темата тук  Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 15:46 от Étoile*

# 611
Т.е. за майката 10 дом гледаме, нали?

Етоиле, можеш ли да качиш натал+солар с домовете? Извинявай, просто така ми е трудно да видя кой соларен дом в кой натален попада.
А за том 1 в книжен вариант ли го имаш или електронен? Тази вечер ще погледна и Каръл Ръшман какво казва за транзитен Плутон.  Peace

# 612
Редактирах се  Simple Smile
Имам го в книжен вариант,заедно с том 3,бяха ги пуснали налични лятото и издебнах да ги купя  Grinning
Иначе и аз ги търсих електронни,но са само на руски или английски  Simple Smile
Също може да погледнеш-Светла Балтова-Астрология и астропсихология за всеки  Simple Smile

# 613
  • София
Плутон ми транзитира в 6Д,но не отчитам здровословни проблеми(да чукна на дърво)...

# 614
Магика, а прави ли аспекти към някоя планета или управител на дома?

Общи условия

Активация на акаунт