Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Адри то и аз така съм се родила без разкритие и са я рязали майка ми ама тя твърди, че бързо и лесно било, за разлика от брат ми, той е бил с увита пъпна връв. Изтекли са й водите през ноща, сутринта отива в болницата слагат й системи и ме е родила нещо като 2-3 часа от отиването до раждането  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 15:46 от Lailah

# 76
За трудно раждане, с опасност за живота на майката, обикновено указва Скорпион на АСЦ или Плутон в съвпад с него или в първи дом.
Не трябваше да го чета това  Laughing Плутон и Слънце и Асц, съвпад, в Скорпион, в първи дом, всичко в рамките на 5градуса.
Фул муун, това за натала на раждащата или на детето?

little afternoon,
това е в картата на детето, а указва на трудно раждане за майката и опасност за нейния живот, понякога и за живота на детето при рждането му. Т.е. ако ти имаш такава конфигурация, е много възможно за майка ти твоето раждане да е било много трудно и с някакви усложнения, при което да е била наложителна спешна намеса, за да се извади плода.  
Предполагам, че при друг асц с квадратура от Плутон също би имало затруднения при раждането на човека, в чиято карта е този аспект, но не съм го изследвала.

# 77
Благодаря! За моето раждане знам, че пак е било трудничко, но не и каквото е било на сестра ми - майка ми го описва като кошмарно 3 дни.
В първия момент помислих, че е за картата на жената като раждаща и се притесних. Склонна съм да го правя предварително.
Погледнах картата на сина ми - Плутон му е точно в първи дом, в Козирог, (Асц е Стрелец - едричък и висок е, по повод предишната дискусия за ръста). Раждането беше секцио по спешност, защото беше спрял да се движи и дишаше затруднено. А моите болки след операцията бяха толкова жестоки, че мислех, че умирам.
Ако на някой му е интересно - роден е на 3 юни 2014, 21:25 в София. Гледам едни опозиции, на кръст между Марс, Уран, Плутон и Юпитер. Тао квадрат май има. Сядам да гледам. Доста шарена ми се струва картата му, признавам, че не съм я гледала задълбочено, но ето сега си дадох повод Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 20:34 от little afternoon

# 78
Понеже гледах една книга по друг повод, специално прочетох кои асценденти дават висок ръст. Това са Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец. Споменат е и Козирог, който може да даде както ниски, така и високи хора.
Асцендент Дева дава стройна и слаба фигура, която може да изглежда висока.

# 79
  • SF
За трудно раждане, с опасност за живота на майката, обикновено указва Скорпион на АСЦ или Плутон в съвпад с него или в първи дом.

Ммммм тъкмо да напиша, че е вярно, а всъщност не е съвсем за мене. Трудно съм родена, нещо като денонощие е отнело, едва съм изплакала (затова и съвсем точният ми час до минутката не е ясен), а АСЦ е във везни (висока съм! Simple Smile ) и Плутон е в 11-и дом.

За търговия, уговаряне, сделки, пазарене, успехи в тази област, кои планети гледате? И някакви други подробности, свързани с рязък завой в професията? Кое в картата говори, че всичко започва от нулата (в професионален план, не в семеен или друг).

А кое в картата, кои планети и къде разположени, говорят, че е на криейтив, арт, дизайнер, творец, човек, пълен с идеи?

# 80
Идвам с въпрос. Лято, 74г. GMT+2 или +3?

# 81

За търговия, уговаряне, сделки, пазарене, успехи в тази област, кои планети гледате?
Би следвало да е Меркурий.

# 82
  • София
Астрото автоматично ги смята, т.е. взема предвид дали е било въведено лятното часово време, иначе мисля че в 74г е +2

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 20:06 от Lailah

# 83
Есме, търси творчески аспекти - квинтил, полуквинтил, биквинтил, тридецил, също 5ти дом, Нептун -дом, знак и аспектите , рибите къде са и има ли планета в тях, Венера - дом, знак и аспекти

# 84
Към full moon.Благодаря за интерпретацията. Едва сега видях.щях да ти пиша на лс,но от тел.Не мога.Така че благодаря ,че си направи труда да погледнеш.

# 85
Лятното часово време е въведено в България на 1 април 1979 година.

# 86
За търговия, уговаряне, сделки, пазарене, успехи в тази област, кои планети гледате? И някакви други подробности, свързани с рязък завой в професията? Кое в картата говори, че всичко започва от нулата (в професионален план, не в семеен или друг).

А кое в картата, кои планети и къде разположени, говорят, че е на криейтив, арт, дизайнер, творец, човек, пълен с идеи?

За изкуство - акцентирани Венера, Нептун, Меркурий, Слънце ( издигнати, в ъглови домове, с много аспекти). Натоварени знаци - Близнаци, Везни, Риби, Лъв съответно  със Слънце, Асцендент, 2-ри,6-ти и 10-ти домове  в тях.

За търговия - акцентирани Меркурий, Марс и Юпитер.

# 87
Лятното часово време е въведено в България на 1 април 1979 година.

Което означава, че е +2?

# 88
# 89
  • София
Искам да попитам за нещо,което ме притеснява в картата на сина ми...Този дир.Плутон,който е в опозиция с нат.Марс,а също и дир.Луна съвпад с нат.Юпитер...Как да ги тълкувам?Имайки се в предвид лошото положение на Марс в Рак и опозицията му с Плутон...а също и Юпитер в Козирог...Луната пък в Козирог... ooooh!Отгоре на всичко това и дир.Плутон квадратира Слънцето... Crossing Arms
2,6,11,12 дом гледам,9 и 10 също...2-6-12 е здравето... newsm78Сол.АС в 12-ти...не ми харесва...там са болниците,нали?
http://prikachi.com/images.php?images/18/8875018m.png

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 13:23 от Магика

Общи условия

Активация на акаунт