Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Какви са аргументите в полза на раждане със секцио?

# 271
Рискът от секцио при започнало раждане е за плода, не за майката. Ще се включа по-късно, защото от телефона не ми е удобно.

full_moon, май не е точно така,защото има много направени секцио и по спешност,без риск нито за майката ,нито за детето.Познавам доста.Включително и такива планирани предварително за секцио.

# 272
Рискът от секцио при започнало раждане е за плода, не за майката. Ще се включа по-късно, защото от телефона не ми е удобно.

full_moon, май не е точно така,защото има много направени секцио и по спешност,без риск нито за майката ,нито за детето.Познавам доста.Включително и такива планирани предварително за секцио.
Винаги има риск при една операция. В случая огбелязах за кого е по-голям.  Peace

# 273
Затова попитах има ли друга здравословна причина.Обикновено лекарите го правят за тяхно удобство.Друго си е да те вдигнат в 3 сутринта по спешност.Нищо,че в повечето случаи се родилките си плащат за избор на екип...Мисълта ми беше да си отстоява позицията,ако е решила коя да е датата,без да се налага да я пришпорват лекари,предвид че се знае каква е практиката им...Съжалявам за излишните отклонения,но когато се търси помощ чрез астрология е добре да има и уговорка с лекаря.Особено,ако е с избор и майката има възможност да избере дата и съответно възможност да тръгнат контракции за нормално раждане..
Другия вариант е душата вече да си е избрала датата 20.09. и ако майката приема решението на лекарите за решение на душата, проблем няма.
Li13 обърни поглед към себе си,остани на саме, попитай Висшия си аз,почувствай с интуицията си кое най-правилното и вярното.И ако се чувстваш спокойна за датата,която са ти предложили може и да е тя.Колкото и звездите да си казват думата нали винаги говорим и за правото на избор.В случая можеш да решиш и ти да имаш избора за датата.Както когато се изготвя хороскопа човек има избора дали да реализира дадените му потенциали или не...

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 18:58 от otlunatadoyupiter

# 274
Бебето не се е обърнало с главата на долу и т.к. вече е 3 кг, а аз съм доста слаба, ми казаха,че е почти невъзможно да се завърти. Макар че имам познати на които бебетата са се завъртяли в последния момент. Та питаха ме само на 20ти или 21ви искам и аз първосигнално казах 20ти. Но след това се замеслих и ми докривя, поревах си, че така тъпо определих живота му. И в момента въобще не съм в състояние да мисля каквото и да е, а камо ли вътрешното ми аз. Чувствам се отвратително! Така че ако можете кажете коя дата около 20ти ви се вижда ок! Предварително благодаря!

# 275
Само не се обвинявай. Peace Момичетата ще те посъветват,но ще стане предопределеното,дори и да не ти е дадено да избереш ти датата...А колко жени изобщо не се сещат да се допитат до астролози за подходящи дати...Успех и леко раждане! Преди всичко трябва да си спокойна. Peace

Сега погледнах и назад пак.Алена ти е писала много ясно как стоят нещата астрологично.От това,което са ти дали като избор аз съм за 24.09. Peace (ако има такава опция)

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 20:22 от otlunatadoyupiter

# 276
От моите скромно познания, на мен 20-ти също ми се вижда чудесна дата - Луната е в Телец, чувства се добре, прави хармонични аспекти към Меркурий, Нептун и Плутон ( между тях се оформя се хубава конфигурация триъгълник в подвижни знаци ). На 21-ви вече влиза в Близнаци и прави квадрат към Нептун, но пък хубав тригон със Слънцето (и Юпитер). Нека и по-знаещите се изкажат, но в крайна сметка решението е твое и е хубаво да се опиташ да се отпуснеш, да не мислиш и то само ще ти се покаже. Успех и леко раждане  bouquet

# 277
  • в 1001-та нощ
Момичета, знам че темата не е за това, но ще съм много благодарна, ако някой може да удари едно рамо на безкрайно разклатената Везна  Laughing
Трябва да взема много важно решение (да не кажа съдбоносно), а както можете да се досетите, не мога да спра да се колебая. Сутринта ставам с едно решение, до вечерта обаче съм на противоположното мнение.
Чудя се дали изобщо моментът е подходящ за вземане на решения,имайки предвид ретроградния Меркурий.
Родена съм в 3:30 сутринта на 19.10.1987 в София.

Утре ти е съдбовен ден, наистина и моментът е подходящ  Peace

# 278
Мен като че ли по-скоро ме интересува не коя дата е ок за мен да родя по - някакъв начин, а на коя дата детето ще е силен мъж, на който живота ще е така да се кажа цветя и рози.

# 279
  • Бургас
Li13, той вече си е избрал определен генетичен материал, с който да се роди и какъв ще бъде зависи най-вече от това, което вие ще му дадете като пример.Трудните аспекти винаги дават повече вътрешна мотивация на човека да се развива и да еволюира.Довери се на Живота, защото колкото и да избираш все едно ще е ок, друго няма да е. Peace

# 280
Момичета, знам че темата не е за това, но ще съм много благодарна, ако някой може да удари едно рамо на безкрайно разклатената Везна  Laughing
Трябва да взема много важно решение (да не кажа съдбоносно), а както можете да се досетите, не мога да спра да се колебая. Сутринта ставам с едно решение, до вечерта обаче съм на противоположното мнение.
Чудя се дали изобщо моментът е подходящ за вземане на решения,имайки предвид ретроградния Меркурий.
Родена съм в 3:30 сутринта на 19.10.1987 в София.

Утре ти е съдбовен ден, наистина и моментът е подходящ  Peace

Hug Благодаря, Алена!
Това, че е съдбовен ден, означава ли, че може да оплескам живота си занапред, или по-скоро решението, което взема днес, ще е най-подходящото и "правилно"?

# 281
  • София
Ли аз вярвам, че няма случайни неща и че ти инстинктивно си направила правилния избор. Аз лично познавам поне 5 човека родени на 20 септември повечето от които са пробивни и гледащи си интереса (това което ти искаш и за детето си  Mr. Green ) единия е дядо ми, миличкия таз година ще прави 89 години  Joy
И да те успокоя детето ако има план за себе си ще го изпълни, една приятелка така като теб й се падаше да роди между рак и лъв, ходи на астролог избираха дата спори с лекаря ( тя искаше мъж лъв не рак, което за мен е естествено) но детето си избра дата 3 седмици преди термин и си е чист рак  Joy
Аз също като повечето хора тук не харесвам деви, нищо че има много около мен и че съм и аз земна зодия. Девата не е сред управленските зодии, поне според мен, но са перфектния изпълнител, на който ако ми кажеш какво и как го искаш ще го изпълнят. Везните са над нещата, те също не позволяват да ги тъпчат паради факта че не им пука при тях има финес и лекота. Всяка зодия има добро и лошо въпрос на гледна точка  Simple Smile

# 282
Бебето не се е обърнало с главата на долу и т.к. вече е 3 кг, а аз съм доста слаба, ми казаха,че е почти невъзможно да се завърти. Макар че имам познати на които бебетата са се завъртяли в последния момент. Та питаха ме само на 20ти или 21ви искам и аз първосигнално казах 20ти. Но след това се замеслих и ми докривя, поревах си, че така тъпо определих живота му. И в момента въобще не съм в състояние да мисля каквото и да е, а камо ли вътрешното ми аз. Чувствам се отвратително! Така че ако можете кажете коя дата около 20ти ви се вижда ок! Предварително благодаря!

Избрала си най-добрата дата от възможните поне 5-6 дни напред и назад Peace
Във всички други дни Луната е в много сложни конфигурации и има голяма вероятност, според часа, да попаднеш точно на нея. Момчето ще си има трудните аспекти и фигури в хороскопа, от това няма как да избягаш, но минимални са точно на 20-ти.  Peace

# 283
Fullmoon говорим и за до 26ти нака ли? Защото аз се бях замислила и за 24ти или 26ти. Това са ми другите дати за които мислех да настоявам.

# 284
Fullmoon говорим и за до 26ти нака ли? Защото аз се бях замислила и за 24ти или 26ти. Това са ми другите дати за които мислех да настоявам.
В момента не мога да ти пиша подробно, защото съм на работа, но само ще спомена:
*на 24-ти - Луната е в Тао с Уран и Плутон,
*на 26-ти - Луната е в квардатура с Венера,
*на 20-ти е в Голям земен тригон с Меркурий/СЛВ и Плутон, дори тогава Луната няма напрегнат аспект Simple Smile Мисля, че е за предпочитане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт