Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Да ви питам, за прогресивните и дирекционните карти системата на Кох ли използвате или Плацидус пак? Защото сега започнах да чета тома на Марион Марч и там пишат, че всички карти в книгата са по Кох.

Ирко,
правиш всичките си карти по една система, която избереш. Само хорарни карти правиш по Региомонтанус.  Peace

# 256
Full_Moon, Благодаря ти за отговора!  Hug Още повече и за това, че си споменала къде трябва да използвам друга система. Наистина сега като си гледам едни стари записки видях, че съм писала, че хорарните се правят по Региомонтанус, докато за всички други карти има различни предпочитания.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 12:00 от irko_birko

# 257
Ами аз по принцип страшно много се разбирам с мъже везни - не сексуално, а приятелски. Най-добрите ми приятели са везни, но много са раними милите, много ги тъпчат, много нежни душички са. Докато девите са по  непукисти, здравословни егоисти и не се дават да ги тъпчат. Така че за сина ми бих избрала дева ако мога. В случая аз не гледам той на кой ще се хареса, а дали той ще е ок. Аз съм привърженик на един лаф: по добре на хората в устата отколкото на хората в краката. Та ми се ще просто синът ми да е мъжкар, а не нежен и любвеобвилен,на който да му се качват на главата. Също девете имат доста мениджърски способности, докато везната е повече за социални дейности. Благодаря ви много за насоките. Утре ще видим какво ще решим с доктора.

# 258
  • в 1001-та нощ
Да ви питам, за прогресивните и дирекционните карти системата на Кох ли използвате или Плацидус пак? Защото сега започнах да чета тома на Марион Марч и там пишат, че всички карти в книгата са по Кох.

Placidus  Peace

# 259
Li13, това за мениджърските способности е точно така. Обичат да ръководят. За съжаление нямам наблюдения за Везни и не мога да направя съпоставка. Успех с раждането. А и аз също съм на мнение, че дори и планувано, всъщност самото дете си избира кога да се появи.

Алена  Hug Благодаря ти, аз също реших да използвам Плацидус за всички карти.

# 260
Всичко е индивидуално Peace
(в контекста на вашия опит с представители от зодия Дева)
да, да, пролича си Laughing

Ли, мисията на девата е да служи. Обича да става на нейното, но някак не й е естествено. Това че не дават да ги тъпчат е показател, че все пак се опитват. На един мъжкар (както ги наричаш) просто не би ти хрумнало да му се качваш на главата (пак използвам твоите думи).
Но пък ще си имаш прецизно дете, с отношение към детайлите - прекрасни качества например за зъболекар, както си ги замислила в перспектива нещата   Hug
Леко да мине, то ще си избере кога да дойде  Peace

# 261
Слави Трифонов е везни с асц. везни. Нищо нежно не намирам в него;-)

# 262
  • София
Я,колко интересно за Слави...може ли данните му или картата направо да я разгледам,че ми е интересно...без брак толкова години...кариера...наистина интересно...
Преди няколко месеца като вървеше телевизионното предаване за стажантите и правих карта на Тити Папазов,но без час...чудех се кое го кара този човек за всичко да плаче...от къде идва тази емоционалност...е ...така и не разбрах... Embarassed

# 263
Точните му данни не ги пазя. Навремето астролозите в алл.бг ги обсъждаха. Запомнила съм, че е с асцендент везни и първодомно слънце.

# 264
  • SF
МММммммм аз затова толкова го харесвам! Simple Smile - първодомно Слънце и АСЦ Везни и при мен. Но слънцето е в Скорпион.
Като казвам "харесвам", имам предвид някои негови качества. Не го намирам за красавец, ама никак даже.
Освен това е по-възрастен от мен, а аз харесвам млади гаджета. Simple Smile

# 265
Днес бях на лекар. За сега дата е 20.09.2016 около обяд в Пловдив. Много се стресирах. Кажете сега как е като дата? И какво мислите за 24ти и за 17ти?
А таткото е роден на 13.12.1966 в 23:10 часа в Германия,гр.Прюм.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 17:17 от Li13

# 266
Момичета, знам че темата не е за това, но ще съм много благодарна, ако някой може да удари едно рамо на безкрайно разклатената Везна  Laughing
Трябва да взема много важно решение (да не кажа съдбоносно), а както можете да се досетите, не мога да спра да се колебая. Сутринта ставам с едно решение, до вечерта обаче съм на противоположното мнение.
Чудя се дали изобщо моментът е подходящ за вземане на решения,имайки предвид ретроградния Меркурий.
Родена съм в 3:30 сутринта на 19.10.1987 в София.

# 267
Li13,ако не се лъжа термина ти беше за 30.09,извинявам се ,ако греша.Не разбирам каква е причината секциото да е 10 дни преди термин ,ако няма симптоми за раждане. Секцио спокойно може да се осъществи и по спешност.Не разбирам тези напъни на лекарите да определят ден и час ,в който обикновено за тях е удобно.Освен ако няма други здравословни причини...Какъв е риска за родилката ако направят секцио при започнали поне малко симптоми на раждане.Веднага може да се постъпи в родилното.По -горе май ти писаха кои са най-подходящите дати. Приказки от рода на "само да е живо и здраво" то е ясно,не се страхувай да отстояваш избора си.Когато избирах дата втория път избрах сама-седмица преди термина.Бях го консултирала.Отдавна знаех,че това ще е датата-нормално раждане беше,но си имах подготвителните контракции,с които сигурно можех да издържа и до термин.И до ден днешен не съжалявам за избора си.Съжалявам само за първото,че не ми се даде такава възможност.Картите са им гледани.

# 268
Рискът от секцио при започнало раждане е за плода, не за майката. Ще се включа по-късно, защото от телефона не ми е удобно.

# 269
Не знам много чи е кофти, че така ме напънаха да избирам. За това ви и питам защото ми дадоха избор за след 20ти но без 22ри че бил почивен ден. Абе ужас. Все едно прасе колят. Четох малко за 20ти като че ли за мъж е по - добре от 24ти. Силна и успешна личност се дава за 20ти, докато за 24ти - артистична натура, което за мъж не ми е ок. Отгоре на всичко за 20ти е зодия Дева с асц. Стрелец, а таткото е зодия Стрелец с асц. Дева.

Общи условия

Активация на акаунт