Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 685
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичетата, ползващи информация на английски - доста интересна статия,на какво мнение сте?
http://thespiritscience.net/2016/09/02/your-astrological-sign-ha … me-in-2000-years/

# 241
  • SF
Някоя от вас разбира ли от нумерология? Как да определя кое е моето число от 1 до 9? Числото на живота ми е 1, но това е друго.

# 242
Esmee, мисля, че имаше тема за Нумерологията тук, в която пишеха как се изчисляват различните видове числа - път на живота, лична година и т.н. Числото на живота е твоето число, но всяка година си в различни години. По- късно в темата за Нумерология ще ти напиша как се изчисляват ако искаш. Иначе в интернет има доста обяснения.  Peace

# 243
Момичета, имам нужда от HELP. Май ще трябва да избирам дата за секцио, че и час. Терминът ми е на 30.09. Т.е. десетина дни по-рано ще искат да ме резнат. Та може ли да ми кажете възможни хубави дати. Проблема е също Дева или Везни е по-добре. Бебето е мъжко. Аз съм родена на 14 юни 1982 в Пловдив в 09:43 сутринта. И друго ретроградния меркурий в момента по какъв начен ще повлияе при раждането на детето. В смисъл как влияе на хората родени при ретро меркурий.
Благодаря предварително!

# 244
Li13, преди време си бях запазила какво беше казала alena (дано не бъркам) за операциите. Ще го пусна като цитат:
Цитат
Като цяло за операции:
-луната не трябва да е в знака, който управлява органа
-луната не трябва да е в скорпион (хирургия) - независимо какво се оперира
-луната не трябва да е без курс
-луната да не квадратира - транссатуновите планети (опозиция не е толкова проблемно)
-меркурий да не е ретрограден - за да няма несръчност при операцията
-да не е пълнолуние - за да няма кръвозагуби
Мисля, че в интернет съм попадала на статия на Маргарита Паскалева за операциите.
Ти забелязала ли си дали ти е по-лесно и приятно да общуваш с Деви или Везни? Имаш ли наблюдения?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 20:46 от little afternoon

# 245
Това с избора на дата и час за планирано секцио се е превърнало в астрологичен бизнес вече, надявам се астролозите да не са го пуснали на поточна линия като "пакетна услуга". Мнозина по-опитни астролози остават доста скептични към такъв вид манипулация, но понякога секциото е неизбежно. Някои препоръчват майката сама да избере ден и час - интуитивно, усещайки връзка с детето в утробата. Други смятат за допустимо да се избере някоя относително по-добра дата, като се има предвид, че избираме най-малкото зло в рамките на зададен интервал от време. Ако има очевидно по-неблагоприятни дати, защо да не бъдат избегнати? От друга страна, всяко дете се ражда с определена програма, предварително начертана съдба и така го отклоняваме от пътя. Не трябва и да се забравя, че има връзка между хороскопа на зачатието и рождения хороскоп - при изкуствено манипулиране на последния връзката се променя, сигналът се губи.

Конкретно по въпроса за ретроградния Меркурий - много хора се раждат с такъв, със или без секцио. Раждането не е покупка на нов телефон, нито избор на скъпа рокля. Да, символично душата се облича в дрешка (материално тяло), но тази премяна е предварително избрана, още в момента на зачатието, т.е. когато духът се почувства привлечен от вибрацията на биологичните родители. Доколкото цезаровото сечение е вид хирургична намеса, обикновено съветът е да се избягва пълнолуние и особено ако е неблагоприятно аспектирано от злосторници и засяга нещо в картата на майката.

# 246
Дева или Везни е по-добре. Бебето е мъжко.

Везни  Peace
мъж в женски знак не е добре, а мъж в Дева е катастрофа - досаден и стиснат, но с претенции за всичко  Sick

# 247
+1 за слънце във везни, още повече, че и планетата на късмета Юпитер ще е там. Simple Smile

# 248
  • в 1001-та нощ
Момичета, имам нужда от HELP. Май ще трябва да избирам дата за секцио, че и час. Терминът ми е на 30.09. Т.е. десетина дни по-рано ще искат да ме резнат. Та може ли да ми кажете възможни хубави дати. Проблема е също Дева или Везни е по-добре. Бебето е мъжко. Аз съм родена на 14 юни 1982 в Пловдив в 09:43 сутринта. И друго ретроградния меркурий в момента по какъв начен ще повлияе при раждането на детето. В смисъл как влияе на хората родени при ретро меркурий.
Благодаря предварително!

Aз мисля, че децата сами избирам как и къде да се родят и това, което си мислим, че е наш избор - всъщност е техен  Blush

В конкретния случай - аз бих предпочела Меркурий не само да не е ретрограден, но и да не е стационарен, т.е. след 23 септември поне. Той отговаря за фините движения на ръцете, за прецизността и затова - ако зависи от мен - бих предпочела да е след 23 септември. Също бих гледала  по възможност да няма анаретни планети - понеже им се очертава в периода да бъдат и Луната и Слънцето и Марс ...

Ден по ден ги гледах, може би има по-благоприятни дати, наистина Според мен е много вероятно да се случи на 25-26 септември. Венера съвпада с нат.Юпитер на ИС, Луната ще транзитира в 12 дом - ти ще си в болница, все пак, Слънцето и Юпитер започват нов цикъл, слава Богу след анаретните градуси в твоя 3 дом, почти върху нат.Марс, а тр. Марс е пред ингрес в Козирог. Там екзалтира, затова - поради факта и че иде реч за операция - аз бих предпочела да е стъпил в Козирог - но това ще е на 27 септември след 8ч  и дори на 28 е още по-добре, защото и слънцето е в съвпад с нат.Марс, ама дали ще те оставят да чакаш до тогава.

Ако няма предпоставки да се бърза с раждането - би могло. И ако то не тръгне спонтанно по-рано Simple Smile

# 249
Дева или Везни е по-добре. Бебето е мъжко.

Везни  Peace
мъж в женски знак не е добре, а мъж в Дева е катастрофа - досаден и стиснат, но с претенции за всичко  Sick

Според мен мъжки знак не означава буквално МЪЖ !
Знаците могат да се тълкуват от различни гледни точки:
-родители
-семейство
-среда
-развитие
-избор

----------

Дева
Dylan O'Brien / Nick Jonas / Niall Horan / Alexander Skarsgard / Tom Hardy / Chris Pine / Colin Firth / Michael Bublé / Nas / Pierre Casiraghi / Prince Harry of Wales / Keanu Reeves

# 250
Да ви питам, за прогресивните и дирекционните карти системата на Кох ли използвате или Плацидус пак? Защото сега започнах да чета тома на Марион Марч и там пишат, че всички карти в книгата са по Кох.

# 251
мъжки знак означава мъжка природа/качества
слънчевият знак е самата ти същност, а не средата-родителите-семейството
ок, трия се заради Li

Ли, имаш 3 планети във везни, слънце и мерк в близнаци, много е силна въздушната тема и може да премине в картата на детето ти. Луната в риби също някъде ще се появи при него. За бащата нямаме данни...

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 02:23 от Herzen

# 252
Защо така нападате Девите вие  Laughing  Naughty

Моите впечатления от Деви,включително и от мъжете, са страхотни. В никакъв случай не мога да кажа, че са мрънкащи, напротив. Едни от най-любимите ми и добри хора, които познавам, са точно Деви.  Peace
За Везните мнението ми не е толкова добро, по е от тези, които познавам, разбира се. Но аз като цяло не съм фен на въздушните знаци  Laughing
Лили, успех! Аз съм сигурна, че която и да е датата, детето ще се роди тогава, когато трябва. Важното е да е живо и здраво  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 02:02 от Adriana11

# 253
И аз да кажа за мъжете Деви - моят мъж е такъв. Изобщо не е мрънкащ, до скоро го определях като доста щедър към всички, но той ми каза, че е много стиснат за други хора - само към мен проявявал такава щедрост. И всъщност си е факт - дава много повече за мен отколкото за себе си под всякаква форма. Отговорен е, може да се разчита на него за всичко, предан, голям домошар. И разбира се почти винаги важи правилото "Аз съм прав".
Дядо ми също е Дева и е много кротък и търпелив - предвид това, че баба ми и тя е Дева и определено тя е водещата фигура при тях. Всъщност има много Деви около мен и нямам лоши впечатления за тях.

# 254
мъжки знак означава мъжка природа/качества
слънчевият знак е самата ти същност, а не средата-родителите-семейството

Не се изразих правилно ooooh!
Развитието на индивида зависи от горепосочените....
Мъжка природа/качества се приема буквално от много хора и може да създаде конфликт/неразбиране
Ако кажете на баща, че синът му има женски характер - може да го приеме погрешно.
Всичко е индивидуално Peace
(в контекста на вашия опит с представители от зодия Дева)

Общи условия

Активация на акаунт