Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 662
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Аленка, знаеш ли къде мога да намеря това видео, за което си писала в стара тема? http://tv7.bg/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D … html#.V9KUqJXr3IW

Много искам да го гледам ако има анализ на картите или нещо подобно.

# 286
Здравейте, някой може ли да изчисли асцендента на сина ми, роден е на 26.02. в 20:25 часа в Стара Загора?

Предварително благодаря! bouquet

# 287
Здравейте, някой може ли да изчисли асцендента на сина ми, роден е на 26.02. в 20:25 часа в Стара Загора?

Везни  Peace

# 288

Везни.

# 289
Мен като че ли по-скоро ме интересува не коя дата е ок за мен да родя по - някакъв начин, а на коя дата детето ще е силен мъж, на който живота ще е така да се кажа цветя и рози.

На дата, на която Слънцето е в съвпад с Юпитер. Т.е. в началото на везни. Още повече, че двамата родители сте подвижни знаци  /близнаци и стрелец/ - ако слънцето е в дева ще заформите квадрати на вашите слънца с неговото. И гледай асцендентът да не е стрелец, за да не влиза Сатурн в 1-ви дом.

ПП. сега погледнах - хубава дата е 26-ти септември. Луната ще е в лъв, в тригон със Сатурн и в съвместими стихии с неговото слънце и вашите слънца. А човечето със сигурност ще е много чаровен мъжкар (ако няма някакво сатурново влияние на асцендента).

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 18:31 от Greene

# 290
  • София
Да попитам едно нещо покрай разговорите за раждането на Ли  Embarassed
Не е ли важно да има аспект между Слънцето и Луната в натала  Rolling Eyes в смисъл някъде бях чела че и напрегнат аспект е по-добре от липсващ  Rolling Eyes

# 291
  • в 1001-та нощ
Взаимодействието може да е и по друг начин - например рецепция. Има баланс в картите - ако едно е добре, друго ще куца  Blush

# 292
Твърд аспект между слънце и луна влияе отрицателно и като психологически характеристики, и като събитийност. Двете най-важни лични планети са в противоречие - жизнената енергия и цел срещу вътрешните потребности.

# 293
  • София
Грийн това с противоречието ясно, с моята супер картата  Joy въпроса ми беше дали липсата на каквато и да е връзка между жизнена енергия/цел и вътрешни потребности не е ли по-лоша комбинация  newsm78 ама явно не е  Rolling Eyes
Гледам карти при майка ми няма връзка между светилата никаква при баща ми са в квадрат  Whistling

# 294
Ли, кога мина времето? Помня като каза, че си бременна, ами то беше вчера! Simple Smile

И моят термин преди 2 г. беше на границата между дева и везни (21 септ.) и тръпнех да не се появи везни. ако има нещо, което да мразя то е мъж везни - то не е колебание, то не е тактичност, не е премълчаване - егати ужаса за мъж! 2 гаджета съм имала везни, едва ги издържах! от друга страна мразех и зодията дева, виждаха ми се скучновати и още е така, но се научих да я обичам, роди се на 22 септ Simple Smile)) засега много благ ми изглежда, поне в сравнение с рогата си сестра (козирог, с асц козирог, слънце и марс в 1 дом) и отсега е подреденичък Simple Smile))) аз обаче не съм избирала и неговата карта е ужасяваща за мен, но това е неговият път, ще си го извърви.
Идеята ми беше, че даже и 20-ти да остане може би така е трябвало и не е редно да се обвиняваш затова.

между другото и мм е стрелец с асц дева, а синът ни е дева Simple Smile
аз пък имам 4 планети във везни, бях ужасена, че това ще повлияе да се роди дребният везни Simple Smile)))

Greene, моля те да разясниш какво е влиянието на Сатурн на асц върху мъжествеността? мм е с такъв, а дребният е със Сатурн в 1 дом...

# 295
Зависи какво точно разбираш под мъжественост. По принцип такава позиция влияе върху самочувствието, налага задръжки и комплекси, носи срамежливост и подтиснатост, липса на енергия.   Затова и често се приемат от околните за затворени, студени, темерути.  Също е неблагоприятен за физическото състояние, здравето на човек. Много астролози казват, че това е най-лошата домова  позиция за Сатурн.

# 296
  • в 1001-та нощ
Сатурн в 1 дом е в падение, както Слънцето във Везни  Peace

# 297
Само дето  падението/ заточението на планета по знак се свързва просто с някои недостатъчно приятни психологически характеристики. А  големите вреди в хороскопите идват от  падението/заточениетона планетите по дом.
За Слънцето много астролози са на мнение, че не може да е зле поставено по знак, просто това за водолей и везни са условни разделения.

# 298
Сатурн е естественият управител на 1 дом  Peace

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 21:35 от Full_Moon

# 299
Сатурн е естественият управител на 1 дом  Peace

Така ли? А Марс какъв е?

Общи условия

Активация на акаунт