Болки в ставите на пръстите на ръцете през бременността ?

• 2 021
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в 27 г.с. и от няколко дни изпитвам болки в ставите на пръстите, както и изтръпване на ръцете . Болката е най-силна сутрин, случвало ли ви се е

# 1
За първите три пръста ли говориш?

# 2
Не, всички пръсти и на двете ръце

# 3
Запис, защото и аз съм така, но не съм бременна..))

# 4
Отиди на невролог. Ако бяха само първите три, щях да кажа карпален тунел, но другите два са свързани с друг нерв и няма логика да е същото.

# 5
Какво е карпален тунел?
При мен по-скоро са първите 2 пръста, и като цяло - хватателната способност на китката е много слаба и болки доста.

# 6
миналата година, в онова гадно горещо лято и аз бях бременна и нощем като се събудех, не можех да си свия пръстите на ръцете от болка, не ми се подчиняваха, даже изтръпваха. Ужасссс, след раждането всичко изчезна. Не се притеснявай, някаква странична реакция ти е

# 7
Какво е карпален тунел?
При мен по-скоро са първите 2 пръста, и като цяло - хватателната способност на китката е много слаба и болки доста.
Ами твоето прилича на синдром на карпалния тунел. Доказва се с ЕМГ.

# 8
Здравейте, бременна съм в 27 г.с. и от няколко дни изпитвам болки в ставите на пръстите, както и изтръпване на ръцете . Болката е най-силна сутрин, случвало ли ви се е

Да, аз бях така. Ама не съм ходила на лекар за това и не съм го споменавала. След раждането всичко отмина.

# 9
здравейте,и аз имах същиях проблем,но в началото на бременността.Болките се появяваха само вечер,толкова мн ме боляха ръцете,че не само не можех да ги свивам,а и не можех да хващам нищо..единствено ме отпускаха малко като ги мия със студена вода .Слава богу това продължи около 3 седмици след това отмина.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт