Декемврийчето не спира да лудува, а мама е на вълна да пазарува! - Тема 5

• 46 323
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Писах и във фб групата,но знма че има мами които не са в нея ,та да ви питам нешо, а и знам,че ставам досадна,но  Цялааа скапана нощ ме боли цялата матка,не можех да се обърна,да стана,всякаш съм в безтегловност от кръста надолу..,моля ви кажете ми там боли ли ви,разтяга ли се нещо,маткаа ли е,кво е,не е отминаваща болка,а постоянна и силна.. Sad(

# 91
  • София, България
Здравейте,
Писах и във фб групата,но знма че има мами които не са в нея ,та да ви питам нешо, а и знам,че ставам досадна,но  Цялааа скапана нощ ме боли цялата матка,не можех да се обърна,да стана,всякаш съм в безтегловност от кръста надолу..,моля ви кажете ми там боли ли ви,разтяга ли се нещо,маткаа ли е,кво е,не е отминаваща болка,а постоянна и силна.. Sad(

Мен от началото на бременността нищо не ме е боляло, но знам че са нормални остри, резки болки като пробождания при нарастването на матката, но постоянни, не. Знам че са ти изписали хапове и че лежиш, чакай третото мнение и гледай да се развличаш с нещо - филми, книги. В крайна сметка в болницата какво ти казаха, защо е тази болка?

# 92
Здравейте,
Писах и във фб групата,но знма че има мами които не са в нея ,та да ви питам нешо, а и знам,че ставам досадна,но  Цялааа скапана нощ ме боли цялата матка,не можех да се обърна,да стана,всякаш съм в безтегловност от кръста надолу..,моля ви кажете ми там боли ли ви,разтяга ли се нещо,маткаа ли е,кво е,не е отминаваща болка,а постоянна и силна.. Sad(

Мен от началото на бременността нищо не ме е боляло, но знам че са нормални остри, резки болки като пробождания при нарастването на матката, но постоянни, не. Знам че са ти изписали хапове и че лежиш, чакай третото мнение и гледай да се развличаш с нещо - филми, книги. В крайна сметка в болницата какво ти казаха, защо е тази болка?

Такива болки не са нормални май, можеш ли да се обадиш на някой лекар там?

# 93
Ralexandru, когато лежах в болницата за кървене, момичето в стаята с мен беше със силни непрестанни болки, оплака се, че от седмица не беше спала през нощта. Според докитата било прещипан нерв и тя беше 6-7 месец и влизаше за по няколко дни в болница всеки месец, за да е на системи и да я закрепят. Уж малко и намаляха болките и си тръгна по едно време. Абе, ужас!  Tired

# 94
  • Лондон
Ralexandru,вземи мерки,не е нормално да те боли чак така че и цяла нощ Confused Rolling Eyes

# 95
Ами дойдох в новата болница в матернити не ме приеха сега съм в ърджънт кеар,веече 2 часа чаакм. Сега ще видим аккво ще кажат и ще
Ви пиша Simple Smile)) bouquet

# 96
  • Лондон
О божеее,защо не те приеха в родилното в новата ти болница?

# 97
  • София
Имам един въпрос към мамите,живеещи в Англия-мисля да си поръчам к-т на Tommee Tippee,в който освен шишета има и стерилизатор и нагревател,които са на ток.Дали ще има разминаване в контактите,там по-различни ли са?

# 98
  • Лондон
Да,по различни са,там контактите са с 3 дупки,не с две като Бг.Но това не би трябвало да е проблем за теб,защото в Ел магазинитите в Бг се продават преходници  Wink

# 99
Сега се прибираме,каза да спра всички лекарства,разтягам се и бебето расте,нищо ми няма Simple Smile спирам всичко тогава,и започвам да си се раздвижвам и да си се разтягвам Simple Smile) не се притеснявайте

# 100
  • София
Mary,значи да поръчвам смело! Simple Smile Щом с адаптор се оправят, направо поръчвам комплекта,защото е на добра цена. А някой има ли впечатления от марката?Че още се чудя между тях и тези на Avent... newsm78

# 101
  • Blondeville
Сега се прибираме,каза да спра всички лекарства,разтягам се и бебето расте,нищо ми няма Simple Smile спирам всичко тогава,и започвам да си се раздвижвам и да си се разтягвам Simple Smile) не се притеснявайте

Ralexandru, ако имаш болезнени контракции, поне магнезия не спирай според мен. Имаш ли втвърдяване на корема, става като топка при контракция? Силни и непрекъснати болки не са нормални, временни, умерени болки (не контракции) са си нормални. А ти в никакъв случай не се разтягай, остави това на матката си  Laughing  Hug

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 20:11 от blondie_anna

# 102
  • Лондон
Там лекарите са против това да се пият такива хапчета-магнезий,но-шпа и т.н.За тях винаги всичко е нормално.Аз бях с голямо отлепване и ми казаха да не се пазя и да си ходя на работа дори.Вадете си изводи

# 103
Cvete na Venera аз знам че марката е много хубава много мои приятели и познати съм виждала че ги ползват. Кой комплект си харесала покажи.

Ralexandru и аз мисля че магнезия е хубаво да си го пиеш не ти е толкова голяма дозата. Мари каза какъв пиеш и даде дозировката ти обаче се е объркала съдържанието на магнезий което посочи не беше за 1 таблетка а за 2 и по това което ти пиеш и аз пия същото само че друга марка така че изобщо не е голяма дозата че да те притеснява. На мен лекаря ми каза да си го пия и да не го спирам а нямах толкова силни болки като теб.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 09:27 от Niss

# 104
Момичета, здравейте! Връщам ви малко в предната тема за количките, понеже мамето днес ми се обади и каза, че от УК ще ми донесе количка и ме пита за цвят, а аз не знам какво чакаме. Какъв цвят е уни за двата пола?

Общи условия

Активация на акаунт