Декемврийчето не спира да лудува, а мама е на вълна да пазарува! - Тема 5

• 46 313
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Mery1987, това за секциото и аз не го знаех, мислех, че още е 2години. Благодаря за инфото!  Peace
Askata, пиши като получиш количката, и аз се вълнувам за варианта само един кош, с опция за пълно легнало положение. Hug
Момичета, ако и други имат мнение, отзиви за количките без смяна на кошове, че и аз нямам място вкъщи за 2 коша, ще съм благодарна да споделите!  Hug

# 76
Мери и аз не го знаех това  Hug
Хелиос тя количката дойде, майка ми я видя и много я е харесала, но аз още не я искам вкъщи и затова в понеделник чак ще я видя , после задължително ще разказвам.

# 77
Момичета, много ни е хубава новата тема! Браво, Shantel  Hug
За количките: и аз чакам нашата количка от Англия да дойде в следващите 10-ина дни. С един кош е по същите съображения като на ivi_86. Линк: www.online4baby.com/obaby-zezu-2in1-pramette-pushchair-lime-quilt
Признавам си - заради цветът беше  Laughing Но мненията по сайтовете са много добри. А цената е ... Shocked Кошът е реверсивен т.е. може и на двете посоки. Стискайте палци да си я харесам и на живо.
Някой ходил ли е в Raya Toys да гледа за неща? Струва ли си?

# 78
  • София
Аз като щазвам бебето да спи на светлина нямам предвид прожектор да и светна в очите ,  а лека нощтна лампа. Може да съм от лошите майки ,  които си оставих детето в самостоятелна стая от бебе , когато е била неспокойна на ръце се приспивахме  ,  когато може .. сама. Телевизор до ден днешен в стаята на детето няма . Целуваме се за лека нощ и излизаме с баща и . Спим на отворени врати и съответно не и е съвсем тъмно и тихо ,  но не и пречи . Бебето сега ще спи при нас докато влезне в режим спане през нощта и после при кака си .
За секциото аз исках пак да е така ,  защото се притеснявам от сраствания и усложнения,  пък и с първото беше тегаво и секциото ми е по спешност. Но и аз като bianka съм с 2 миоми и при тях е силно препоръчително . 

# 79
 Keilas, изглежда добре количката. С помпещи гуми ли е? Дали ще е удобна такъв тип. Чакаме снимки и отзиви за плюсове и минуси.
И от Askata също Simple Smile

# 80
Keilas честито и моята май пък е на зелени квадратчета, нищо, че исках една на черешки Joy, добре изглежда, дано да е удобна, а цената е без коментар, супер е.

# 81
С помпещи гуми ли е? Дали ще е удобна такъв тип. Чакаме снимки и отзиви за плюсове и минуси.
И от Askata също Simple Smile

Не са помпещи гумите. Това малко ме притесни в началото, но после четох и "за", и "против" тях и се успокоих. Истината винаги е някъде по средата. А и как можем да знаем кое ще ни е удобно като нямаме никакъв опит!? Мисълта ми е, че при нас с първо дете, винаги има риск да не сме се сетили за нещо или пък друго да не ни е удобно в последствие и т.н.
Аз си сложих 4-5 критерия, тази отговори на тях и я поръчах. Като дойде, предполагам, че ще я сглобим от любопитство, но без бебе ще са си сухи тренировки  Laughing Но ще споделя каквото видя Simple Smile

# 82
Аз съм пробвала много пъти на сестра ми, която е с помпащи, май carera беше и е супер лека и удобна, много лесно върви и се навдига за тротоари. Само дето нейната е с 2 отделни коша, а аз нямам място и за това мисля да е с 1.

# 83
Както вече съм казвала, аз имам само 2 критерия за избор на количка - да е супер лека и да ми хареса на външен вид. Нищо друго не ме вълнува, от лоша количка досега не съм страдала, така че не му мислете чак толкова.  Wink Според мен е кофти само ако се натресете на тежък модел, пък ако ще и сто функции да има. Колкото приятелки имаха тежки колички, за нула време гледаха да ги сменят с някоя по-нормална после. Но не знам нищо за помпащите гуми, с тях и тежките танкове може да са удобни.

# 84
Аз също съм харесала carrerra-та, лекичка е, но количката мислим да я вземем декември Simple Smile много исках да ходим да купим нещо за бебо с таткото, но от стреса покрай изследвания и лекари, нещо не смея да се впусна...

# 85
  • Троян
Добро утро момичета   Outta Joint
Да се разпиша и аз в новата темичка.. браво на Shantel  Peace
Относно покупките за бебето не мислех да бързам, чакам края на месеца да изляза болничен и тогава да се захващам с тях, но вчера бяхме на панаир и видях едни много сладки чорапки и не се стърпях и взех два чифта  Crazy   Grinning много са ми сладички като ги гледам колко са мънички... Харесала съм си и количка от Olx (не мисля да давам луди пари за колички - дано не се обиди някоя от вас, която иска по-скъпа количка,) с два коша кошче за кола, но не мисля да избързваме още..има време за всичко.
Хубав ден от мен мамчета  bouquet

# 86
  • Лондон
Здравейте,момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как сте днес? Аз тази нощ си поспах малко повече,не ставах много пъти до тоалетната и съм добре Peace
Хей,Keilas,добре,че даде сайта,от който си си харесала количка,та и аз да си харесам:
http://www.online4baby.com/abc-design-cobra-3in1-travel-system-safari
Но няма да я поръчвам сега,твърде рано ми се струва,ще е края на септември ,началото на октомври.От лекари чух,че станем ли 36-та седмица,може по всяко едно време да се роди,тоест при мен това е началото на Ноември.Искам преди това да съм подготвила всичко,за да съм спокойна.
Хубав ден,мами Hug

# 87
Mary, радвам се, че съм ти била от помощ. Готина количка и сериозно намаление  Wink Прецени само дали триколка ще ти е ок. От приятелки чувам, че са по-нестабилни, особено когато поотраснат и заякнат бебетата. И другото е, че е "Only 2 left". Но при този избор, не мисля, че е проблем  Peace
И аз съм с термин в началото на декември, респективно в началото на ноември ще трябва да сме готови. А и двамата с таткото сме родени около 20-ти ноември, така че предчувствам, че бебка няма да изтрае до декември и ще се бутне между нас, за да си гарантираме седмица на тържества за цял живот  Grinning
А времето минава много бързо напоследък. Не знам вие как го чувствате, но за мен седмиците си се нижат неусетно  Grinning Затова днес отивам да гледам бебешки магазини. Поне да се ориентирам къде-какво има, че съм много зле. Хубав ден  Hug

# 88
  • Лондон
Така е ,Keilas, количката е много хубава,аз точно триколка исках,много по-маневрени и удобни са (бутала съм и триколка,и такава на 4 колелета).В четвъртък ми е полета към Лондон и в петък я поръчвам,няма да издържа,само дано не са я изкупили до тогава #Cussing out

# 89
Askata, благодаря за топлото посрещане!   Simple Smile
Чувтвам се уютно при вас, защото се разпознавам в много от нещата, които споделяте.  Simple Smile

Понеже говорите за бебешките покупки, да споделя, че съм нетърпелива, но ММ ме вразумява още. Ние ще се местим съвсем скоро и багажа ни и без друго не е малко, та с покупките е по-добре да изчакаме още малко. Количката и легълцето, нямаме нищо против да не са нови, стига да са запазени и удобни. Като цвят, аз лично харесвам бежовите, наскоро гледах една бежова количка с много сладки бухалчета.   Heart Eyes  От гумите още нищо не разбирам, но ще се информирам. Wink
За шишенца и стерилизатори не знам дали сте говорили. Аз мисля да заложим на Филипс Авент.   Peace

Усмихнат ден!      Hug

Общи условия

Активация на акаунт