Отговори
# 480
Извинявам се , а момичето личен лекар няма ли - за направление?  Мисля, че 240 лв. Са много за тези изследвания...та не ми се връзват нещата...

# 481
  • Pomorie
Има разбира се,  но не всички изследвания се плащат от здравната каса,  течнобазираната цитонамаска,  ЧПВ,  не се покриват.  Хормоните по касата са също ограничени. Тук не става въпрос да търсим под вола теле, това е зов за помощ, няма нужда от анализ!  Който има желание ще помогне на момичето.

# 482
Има разбира се,  но не всички изследвания се плащат от здравната каса,  течнобазираната цитонамаска,  ЧПВ,  не се покриват.  Хормоните по касата са също ограничени. Тук не става въпрос да търсим под вола теле, това е зов за помощ, няма нужда от анализ!  Който има желание ще помогне на момичето.

защо да няма нужда от анализ , а ако е фалшива молбата ... newsm78
В днешно време не вярвам на много неща...

Лично аз съм изгладувала два пъти въпросното ЧПВ и мога да кажа , че по-добре да не бях си давала парите, които без друго нямам.
Лечението почти винаги е еднакво.
Важна е цитонамазка и колпоскоп - това се покрива от здравната каса .
Хормоните, които иска да си провери също са по здравна каса.
 За течнобазираната цитонамазка - струва 30 лв. - за нея не мисля, че е по-добра, ама това вече е личен избор.
Искам да ти разкажа за моите нужди, за които може ще ми трябват 4 цифрена сума, а нямам никаква финансова помощ  Sad.  Нямам богат мъж, нямам родители, които да ми помагат, работя за не-голяма заплата, в същото време се опитвам и да бъда студент...Балансирам със всичките ми проблеми и не знам докъде ще стигна - то не са ЧПВ, не са бъбреци, не са миоми, не са зъби, та сега и гъбички - заради които пак гладувам  Sad  Sad  Sad чувствам, че и други неща не са ми наред , за хормони само ще си мечтая да ги изследвам сигурно ...Искаме да имаме дете, защото годините си вървят и понякога си мисля, че това няма да ни се случи.  Понякога получавам морална подкрепа от момичетата тук, което не е малко за мен.

Със всичко това искам да кажа, нека който желае и има възможност да помогне на момичето!
Но помощ е не само финансовата . Ако си мислете, че с направата на изследвания проблемите изчезват - грешите.

# 483
да й плати мъжа, с който прави секс.

Змия, защо си толкова злобна.  Laughing

момичета, имам наглед странен въпрос. Колко ви е ph, знаете ли?

# 484
аз да , ph - 7. Искаш ли да ти кажа какви са реф.стойности?

# 485
Зизу, а проблеми с HPV имаш ли? Реф. стойности са стандартни предполагам?

# 486
Зизу, а проблеми с HPV имаш ли?

да, от няколко години .
Какво ти е притеснението?

# 487
нямам притеснение. Исках да проверя дали и при другите проблемите са съпътствани от ниско ph, Но при теб явно не.

# 488
Здравейте отново. Днес ми взеха биопсия, както и материал от канала във връзка с бели участъци видяни на колпоскоп. Да попитам дали имате идея какво може да означава "изпъкнали лимфни възли"? Докторът спомена такова нещо по време на прегледа, а и аз видях на екрана някакви бели, подкожни точки.  Sad
Според вас дали става дума за нещо притеснително?

# 489
Щерев пак са пуснали ваучери:
Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка
https://www.ofertomat.bg/Ne-gubi-vreme-Paket-za-onkologichna-pro … herevv-p4839.html

# 490
  • София
Ваучерите от Щерев винаги ги има. Когато изтекат, пускат нови  Peace

# 491
А с тези ваучери може ли да си избереш доктор при който да се прегледаш? И каква е реалната цена без ваучер на този пакет?

# 492
За конкретен лекар явно може да се избере, така пише, но можело да няма места за него.

# 493
  • София
Може да се избере при кой лекар да се отиде на преглед, когато се записва час по телефона. Според мен няма значение кой точно взима материал за изследванията, след това ако има нужда от лечение или коментар, отново може да се отиде при друг / конкретен лекар в болницата.
Реалните цени на болницата ги има изключително подробно описани в сайта им, съвпадат с написаното във ваучера. Ваучерите наистина си ги има постоянно.
Тук има цена за такъв пакет:
http://shterevhospital.com/consultations/%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%8 … 0%b8%d0%ba%d0%b0/

# 494
А къде в София мога да си направя само цито и микробиология? Не искам да ме преглеждат , а само да ми вземат материал.

Общи условия

Активация на акаунт