Отговори
# 630
На мен Геника ми звучаха доста сериозно, доста по-сериозно от Цибалаб, и им вярвах, но като започнеш да чуваш противоположни мнения и започваш да си задаваш въпроси.
Благодаря за отговора, ще проуча предложенията.

# 631
по принцип Геника не ми дават отстъпка и затова няма смисъл да ги хваля, но хайде от мен да мине: години наред ги използвам и досега в грешен резулат не съм ги хванала.

# 632
в Синево също имат тест за ЧПВ  Rolling Eyes

# 633
Да, да, разбирам те. Всяко мнение е важно Simple Smile

# 634
И аз за Синево знам, но дали те си правят изследването или го носят някъде....примерно в Геника ?

# 635
Някой може ли да ми разчете едно цито? Утре ще питам и лекарката ми, но да се консултирам и с вас Simple Smile
екзо: суперфициални и базални плоски епителни клетки, повечето пикнотични.
ендо: комплексни жлезни клетки.
диагноза: ерозивна лезия на маточната шийка.

# 636
Дали някой има тел.  Номер на Христамян-баща,  че имам съмнения,  че в този,  който ми е написал има грешка.

# 637
Дали някой има тел.  Номер на Христамян-баща,  че имам съмнения,  че в този,  който ми е написал има грешка.
Аз го имам - 0895336220

# 638
Аз го имам - 0895336220

Благодаря bouquet

# 639
  • в Низината
Аз го имам - 0895336220

Благодаря bouquet

Даринанда, доколкото знам, бащата Христамян не преглежда отдавна. Само синът му.

# 640

Даринанда, доколкото знам, бащата Христамян не преглежда отдавна. Само синът му.

Да, знам. Даже малко се стреснах, като той ме посрещна в кабинета.

Скрит текст:
Играе го нещо като сестра. Даде ми неговия тел. /бащата/, за да му звънна за резултатите от ЧПВ. Трябваше да му звънна в петък след 18:00 часа. Да, но аз чак снощи установих, че нещо има нередно в номера, на който никой не отговаря толкова време. Днес като най-после му звъннах, сериозно си ме нахока, защо чак сега се обаждам  Simple Smile

# 641

Да, знам. Даже малко се стреснах, като той ме посрещна в кабинета.

Скрит текст:
Играе го нещо като сестра. Даде ми неговия тел. /бащата/, за да му звънна за резултатите от ЧПВ. Трябваше да му звънна в петък след 18:00 часа. Да, но аз чак снощи установих, че нещо има нередно в номера, на който никой не отговаря толкова време. Днес като най-после му звъннах, сериозно си ме нахока, защо чак сега се обаждам  Simple Smile

Да и при мен беше така. Обаждах му се за резултати от HPV  и цитонамазка. Много готин доктор, много забавен и същевремнно много рязък.

# 642
Oх, момичета Sad тъкмо си видях резултатът он-лайн и съм ужасно притеснена  Cry

Порцио: 2В, Канал: 2А
левкоцити
Плоскоклетъчни Интраепителни Лезии с hpv
Следваща цитонамазка след 3м.

Отново hpv, а го нямаше преди 6 месеца, отново 2В група  Cry
Във вторник съм на колпоскоп и да видим изследванията с док, но съм ужасена Sad На прегледа не се видя проблем или раничка. Какво ще последва според вас? Пак мазане със Солкогин, но на кое? Или друга интервенция? Пак Изопринозин за 3 месеца? Ох, ужас отново  Cry

# 643
The doors, и аз съм със същия резултат от една година. На колпоскоп всичко е чисто. Д-р Димитров смята, че нищо не трябва да се предприема освен следене на 6 месеца.

# 644
защо не пробвате да пиете кориолус. Явно нещо се заражда, но още няма диагноза и нещата с чакане могат да отидат я в единия, я в другия край.

Общи условия

Активация на акаунт