Къде в Русе?!Тема -9

• 140 437
  • 802
  •   1
Отговори
# 285
Срещу Дървото в уличката посока парка (успоредна на главната) имаше сервиз. Беше впряган за най добрия в Русе.

# 286
  • На брега на реката
Някой знае ли за  магазин, от който да си купя пуешко месо? Цели пуйки видях, че има в Кауфланд, но нищо друго не намерих.

# 287
Пак в Кауфланд имаше пуешко филе ит гърди и месо от бут също. Но повече от година не съм търсила. Вече рядко пазарувам там.
В Лидъл има патешко филе и обезкостено бутче.

# 288
  • Русе
Някой знае ли за  магазин, от който да си купя пуешко месо? Цели пуйки видях, че има в Кауфланд, но нищо друго не намерих.

Пуешко месо има в Метро. В хладилната им "стая" се намира, защото е охладено. Като влезете в нея, точно до вратата - вдясно.

# 289
  • На брега на реката
Да, патешко видях и в Кауфланд - бутчета, сърца, маншони, фенери, шийки, крила... май от всичко що е патешко имаха, без дреболии.

Благодаря за отговорите, ще отида и до Метро.  Hug

# 290
Момичета имам въпрос. Записах се средата на декември на преглед в Евро Медисон за пренатална ехокардиография. Това включва ли 3Д и диск или трябва да се каже изрично и има ли промяна в цената?

# 291
Здравейте някой да знае къде в Русе може да има картина за рисуване по номера

# 292
В книжарница Сиела има, аз ги разглеждах миналата седмица, че и разнообразие имаше.

# 293
 Благодаря ще ги погледна ..

# 294
Здравейте! Някой дали знае за читав майстор за ремонт на съдомиялна?

# 295
Някой знае ли дали някъде се продават фенски футболни артикули - възлавнички, чаши, кожени портфейли...?

# 296
Здравейте, знаете ли къде се подлепят книги? Имам една любима вкъщи, на която и падат страниците

# 297
Здравейте, знаете ли къде се подлепят книги? Имам една любима вкъщи, на която и падат страниците

Преди години носих любимата готварска книга на баща ми за подвързване в ТПКИ "Прогрес". Намира се в сградата след бившия стол на завод "Петър Караминчев" /сега е някакъв строителен магазин/ към центъра. Отдолу има гумаджийница и магазин за осветителни тела. Надписът ТПКИ "Прогрес" се вижда отдалече. Качваш се по стълбите на 3 или 4 етаж и питаш на място.
Дано след всичките тези обяснения не се окаже, че вече не изпълняват подобни поръчки.  Thinking

# 298
  • русе
Къде да намеря календар с кубчета?

# 299
От къде мога да купя качествена и интересна мъжка пижама? Да не  е тип дядовска  Simple Smile , а нещо по-модерно като дамските на Аффект примерно...

Общи условия

Активация на акаунт