Къде в Русе?!Тема -9

• 137 604
  • 802
  •   1
Отговори
# 30
За нищо.  Heart Eyes
Късмет!  Praynig

# 31
  • Русе
Запис и от мен.

Преди време помня, че се коментираше фирма за почистване на жилища. Търсих в предната тема, но освен коментари за Рейнбоу, друго не открих.
Някой има ли координати на такава фирма? На първо време спешно ми трябва за пране на диван, за да можем да го претапицираме. Че и на тапицерите часовете до 5-ти септември са запълнени, но искат да го вземат другата седмица, да пази ред Laughing.
Жилището може да почака до началото на септември.

# 32
Момичета, откъде да купя хубава кутия за бижута? От тези, които са кожени и се разгъват на етажи и вътре можеш да си подредиш всичко? Мисля, че на Арт93 съм виждала такова нещо, дали имат такива неща на Джъмбо например? На всичкото отгоре ми трябва и спешно, имам два дни да намеря  ooooh!

# 33
  • Русе
Yorka, в магазин "Хронос", до немския м-н на ул. "Александровска", има.

# 34
Запис и от мен.

Преди време помня, че се коментираше фирма за почистване на жилища. Търсих в предната тема, но освен коментари за Рейнбоу, друго не открих.
Някой има ли координати на такава фирма? На първо време спешно ми трябва за пране на диван, за да можем да го претапицираме. Че и на тапицерите часовете до 5-ти септември са запълнени, но искат да го вземат другата седмица, да пази ред Laughing.

А ти не искаш с Рейнбоу ли? Защото аз знам една фирма само и тя чисти с такава https://www.facebook.com/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0 … n=profile_browser

# 35
  • Русе
Запис и от мен.

А ти не искаш с Рейнбоу ли? Защото аз знам една фирма само и тя чисти с такава https://www.facebook.com/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0 … n=profile_browser
А-а,аз не знам с каква фирма искам. До сега не ми се е налагало, но сега положението след квартирантите е отчайващо Sick а и сериозен ремонт с къртене правим. Ще ги погледна тези във фейсбук.

# 36
# 37
  • Русе
С този, който мибобо е дала е по-евтино от гработо. Няколко приятелки го ползваха, много са доволни. И аз мисля към края на месеца да го викам.

# 38
Някой ако ходи до Кауфланд, може ли да погледне дали има все още от капсулите на Долче густо на промоция. bouquet
Снощи имаше достатъчно много в Кауфланд на ''Липник''. Само лунго-то бяха по-малко бройки.

# 39
Някой ако ходи до Кауфланд, може ли да погледне дали има все още от капсулите на Долче густо на промоция. bouquet
Снощи имаше достатъчно много в Кауфланд на ''Липник''. Само лунго-то бяха по-малко бройки.

Благодаря ти! Hug
Дано успея днес в последният ден да се снабдя.

# 40
Yorka, в магазин "Хронос", до немския м-н на ул. "Александровска", има.
Благодаря  bouquet Ходих там, ходих и в два магазина в мола - какви са тези цени по 80лв за малките бижутерки?? Останах втрещена, миналата година купувах подобна и цената беше под 50лв, заплатата ми не се е вдигнала двойно за една година  ooooh! В крайна сметка избрах една много симпатична закачалка за бижута във формата на момиче с рокля с чекмедженца под нея от English home  Simple Smile

# 41
  • Русе, България
Миналата седмица идваха за почистване на мека мебел у дома. Много съм доволна! За жалост номерът беше на визитка, в телефона си намирам само този, от който човекът позвъня, че е пред къщи - 359-883-45-00-44. Ще направя сверка с визитката довечера и ще коригирам, ако не е този. От сутринта до обяд за дивани двойка и тройка, фотьойл, табуретка и 8 трапезарни стола. Цената също беше добра!

# 42
Здравекте и от мен. Търся йога за начинаещи, някой да знае къде нещо по въпроса.
Предварително благодаря.

# 43
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, ама сега ме налегнаха едни приятни проблеми...
Може ли скоро бременувалите да ми дадат инфо как е в нашата клиника "Щерев" като обслужване и цени, и къде се прави ранен БХС? Забравила съм за 5 години.... Embarassed

# 44
Ми тя нашата клиника Щерев не работи от няколко месеца вече:) БХС може да си направите във всяка лаборатория...Моя съвет е да не е в Рамус...

Общи условия

Активация на акаунт