Къде в Русе?!Тема -9

• 138 883
  • 802
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
 а на кои дати ще ги продават в русенски универститет. Постоянно ли ще има щанд.

# 496
Доколкото разбрах, постоянно. Но ако може, нека да се включи някой, който не само е дочул, ами е по-наясно от мен!

# 497
Аз мисля, че вече са там. Поне в ТВН имаше статия на сайта им и снимка. Ние вече се възползвахме за градината. http://tvn.bg/blagotvoritelen-bazar-sabira-pari-za-ekskurziya-na … a-s-uvrezhdaniya/

# 498
здравейте, търся за подарък мъжки анцунг 5-6xl. Къде в Русе мога да намеря такива модели?

# 499
  • Русе
здравейте, търся за подарък мъжки анцунг 5-6xl. Къде в Русе мога да намеря такива модели?
Имаше преди време магазинче за "големи" хора по ул. "Ангел Кънчев", но не знам дали още съществува.

# 500
  • в огледалото на живота
Имаше преди време магазинче за "големи" хора по ул. "Ангел Кънчев", но не знам дали още съществува.
Там си е още.Качествени са нещата.

# 501
Там си е още.Качествени са нещата.

На кооперативния пазар също има едно магазинче с големи номера, но май са само дамски  newsm78
За покритата част зад "Стъпката" иде реч. Ако ти е близко, провери...

# 502
На пазара, където казваш има и мъжки дрехи голям размер. В едно магазинче на ъгъла срещу килимите. При закритите бараки.

# 503
Мноооооого ви благодаря момичета!!!  Ще проверя навсякъде, че няма много време на 4ти март е рождения ден Simple Smile)))))

# 504
По въпроса с капачките- влизам да кажа, че мои колеги са намерили кауза за Силистра, събират капачки за кувьоз, уговорили са се, че когато хората имат път към Русе  ще ги вземат от тук. Ако някой иска да се включи мога да пиша, когато се уточни изпращането и да се уговорим.

# 505
Да, пиши.

# 506
Здравейте! Търся фирми или магазини, които предлагат мебели от масивно дърво  Hug

# 507
  • Русе
Здравейте! Търся фирми или магазини, които предлагат мебели от масивно дърво  Hug

Борели, в уличката зад съда до сладкарница Ружана. Нещо като представители са на няколко троянски фирми, една, от които е Елеганс Троян. Нашите мебели са от там, но директно с фирмата работим, 4 пъти поръчваме от тях в рамките на 5-6 г. Иначе те си слагат допълнителна надценка, няма как просто.

# 508

Борели, в уличката зад съда до сладкарница Ружана. Нещо като представители са на няколко троянски фирми, една, от които е Елеганс Троян. Нашите мебели са от там, но директно с фирмата работим, 4 пъти поръчваме от тях в рамките на 5-6 г. Иначе те си слагат допълнителна надценка, няма как просто.

Благодаря! Ще ги видя!  Simple Smile

# 509
здравейте. Моля за насоки
Трябва да си правя ехограф, узд, на щитовидната жлеза до края на седмицата!
Освен Т. Александрова , където няма свободен час до другата седмица, знаете ли дали при Славчева или някъде другаде имат на разположение уред?
Много благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт