Къде в Русе?!Тема -9

• 138 881
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
При Савова има със сигурност Peace, за Славчева не съм сигурна, че аз лично не съм ходила, но мисля че има.

# 511
Славчева има ехограф.  Peace

# 512
И аз съм ходила при Антоанела Славчева, със сигурност има ехограф. Частният й кабинет се намира на бул. Съединение 37, предварително се обадих да питам за час. Телефона е 0889515892, беше ми казала да звъня към 14, че преди това е ангажирана в отделението.

# 513
При Савова има със сигурност Peace, за Славчева не съм сигурна, че аз лично не съм ходила, но мисля че има.

За коя Савова иде реч?

# 514

За коя Савова иде реч?

Аз една знам  Simple Smile - Бойка Савова ендокриноложката.

# 515

За коя Савова иде реч?

Аз една знам  Simple Smile - Бойка Савова ендокриноложката.

Тази, същата, е прекратила практиката си преди повече от година без никакво предупреждение. Кабинетът и на ул. Муткурова е затворен. Няма кой да върне на пациентите досиетата им. Изобщо  ужасно безхаберие по отношение на вече бившите и пациенти.

# 516
Сериозно ли?  Shocked . Аз не съм ходила от година и нещо...и тъкмо мислех другия месец да отивам. Е хубава работа ooooh! ...моето досие не ми е толкова важно, но има много диабетици от години следящи се при нея за които сигурно са важни.

# 517
Имам спешен въпрос - къде мога да намеря насипни едноцветни маршмелоу бонбони? Или поне едно от двете (само насипни, или само едноцветни). Пакетираните шарени в Лидл не ме устройват

# 518
  • Русе, България
Отдясно на сухия фонтан срещу операта има един магазин, мисля, че "Семки и бонбонки" се казва. Нямам представа дали имат маршмелоу, но това ми дойде на ум като място, където се продават подобни захарнии.

# 519
  • На брега на реката
Има ли в града магазин, специализиран за продукти за коса? Или ако знаете такъв, където има най-голям избор на бои?

# 520
В евас има магазин за козметични продукти. До колкото знам са дистрибутори на разни фирми. Представители може би ще е по точна дума.

# 521
  • На брега на реката
Благодаря, утре ще мина от там. Simple Smile

# 522
  • русе
Къде в града ни без Дейчман/или както там се произнася / има портмонета от естествена кожа

# 523
Магазин Арт в мола.

# 524
Къде в града ни без Дейчман/или както там се произнася / има портмонета от естествена кожа

Двете магазинчета за чанти на Борисова.

Честит празник на всички дами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт