Къде в Русе?!Тема -9

• 137 652
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Има ли автобус Русе- София, който да минава през летището? КАк процедерирате, ако трябва да летите през София?

# 676
Хм?!
Те минават покрай летището, вижда се, но не ходят до там.
Такси от Автогарата може би ... не съм ползвала лично. Намерихме приятел да ни закара преди време като летяхме.

# 677
Има ли автобус Русе- София, който да минава през летището? КАк процедерирате, ако трябва да летите през София?
Такси от автогарата.
Последните 7 години май само през Букурещ летя: такситата до летището поевтиняха (първото, през 2010, беше 120 или 140 кинта, а сега 80, а може и по-евтин трансфер да има), като време и нерви определено си заслужава.

# 678
Аз мисля, че вече има метро със смяна на влак.

# 679
Много сложно за мен. Изобщо не познавам града- ходила съм с друг шофиращ по работа. А и полета ми е 6ч сутринта и не искам да се мотая посред нощ ...

# 680
  • Русе
Много сложно за мен. Изобщо не познавам града- ходила съм с друг шофиращ по работа. А и полета ми е 6ч сутринта и не искам да се мотая посред нощ ...
От гарата до летище София, Терминал 2, таксито е м/у 14 и 20 лв. в зависимост от трафика с "ОК супертранс" такси. Около 10 км. е разстоянието и 20 до 30 минути пътуване през деня. След като полета ти е в 6 ч., значи трябва да си към 4-4,30 ч. на летището и на нощна тарифа ще е малко по-скъпо.  
Директна линия на метрото няма. Трябва да се сменя.
През летището няма как да мине автобуса. Вижда се от Ботевградско, но е доста по-навътре в града.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:47 от viki_1974

# 681
Благодаря много!

# 682
  • Русе
Камалия, въобще не е трудно с метрото. От автогарата слизаш в метрото и като си купиш билет , минаваш на  ляво посока център, на Сердика слизаш( от автогарата са 3 спирки) и за три минути пеша по посока червената линия си на другата спирка, където хващаш влакчето за летището. Влакчетата са на 5 - 10минути.
Билетът 1.60

# 683
Благодаря, но ще хвана такси. В 3 през нощта не ми се размотава излишно. Иначе намерих  добър паркинг, следващия път живот и здраве може да ида с колата.

# 684
  • Русе, България
А и метрото не е денонощно, мисля, че между 00:00 и 4-5 сутринта почива. С такси е най-добрият вариант предвид часа на полета. Peace

# 685
  • Русе
Благодаря, но ще хвана такси. В 3 през нощта не ми се размотава излишно. Иначе намерих  добър паркинг, следващия път живот и здраве може да ида с колата.
Сподели къде е този паркинг, че ние оставяме колата при познати. Не ни е удобно да ги ангажираме да идват да я вземат, а после да ни я връщат до летището. Може и на лични, че паркинга не се намира в Русе, не е по темата Simple Smile

# 686
Здравейте! Бихте ли препоръчали, или се сещате за някоя фирма, която разчиства мазета, апартаменти, изнася стари мебели, мокети, балатуми, боклук и т.н.?
Не е задължително да е фирма, всъщност - просто някой, който предоставя такива услуги.

Днес видях тази обява: Почистваме мази, тавани и апартаменти. Качествено и евтино
0894633317

# 687
Сподели къде е този паркинг, че ние оставяме колата при познати. Не ни е удобно да ги ангажираме да идват да я вземат, а после да ни я връщат до летището. Може и на лични, че паркинга не се намира в Русе, не е по темата Simple Smile
http://www.atm-hotel.com/index.php/uslugi/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0% … %D0%B5%D1%80.html
за 4 дни таксата е 15лв, предлагат и трансфер до летището

# 688
  • Русе
Ние бяхме в хотел АТМ предните два дни с колежка. Доста приличен, на добра цена. Паркинг не сме ползвали. Само споделям мнение ако се наложи на някого.

# 689
  • Русе
Къде сатенена мъжка пижама, гащи или нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт