Къде в Русе?!Тема -9

• 137 657
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
В Доналд дък виждали ли сте тротинетки на две гуми за по-големи деца?

Там не съм обръщала внимание, но в Дими Байк / в уличката от "Петко Д. Петков", която излиза с/у "Ла Страда"/ със сигурност има.

# 661
~Magi_TM~ мерси  bouquet Бяхме там - детето нищо не си хареса от наличните.
В краен случай ми остава да поръчам он-лайн, но ми се иска да ги видя.

# 662
  • Русе
В Доналд Дък има тротинетки в магазина,който е зад 16-та ясла.

# 663
  • Русе
 Devil_Rose, има спортен м-н с/у Офис 1, до Странджата. Мисля, че и там има тротинетки.

# 664
Да, има  - и там ходихме, но излизаме от бюджета много. На сайта им има каквото търсим, но в наличност не.
Тази STUF харесах на първо четене и тази КЕТТЛЕР.
За 6-годишен ми трябва, иска с малки гуми. Като че ли са му по-удобни с регулиране на кормилото иначе са му височки другите.

# 665
  • Русе
В Мола не е ли Спорт Депо единия м-н? Но май самия м-н много бедно зареден ми се стори последно като ходих. Ние взехме с по-големи гуми. Като купувахме ни обясниха, че с малките гуми били за трикове. Но пък в крайна сметка е важно какво си е харесало детето и какво му е удобно. Simple Smile Дано намерите , каквото сте харесали.

# 666
И на мен ми го разправят това за триковете, ама по Центъра болшинството са с такива. поне последно като заглеждах.
Ще намерим все от някъде, че е за рождения ден подарък.
Това ме подсеща да питам за някое ново място за детски рожден ден появило ли се е? След две седмици Божа работа какво ще е времето - иначе ми се иска на открито.

# 667
...
Това ме подсеща да питам за някое ново място за детски рожден ден появило ли се е?..
Напиши във ФБ "Детски Парти Център Sofa Play" - не сме ходили там, имам 1 отличен отзив (от приятели- били са гости на детски РД ) .

# 668
Моля за помощ, ще имам гости, които за първи път идват в Русе и искам да ги впечатля, да ми препоръчате място с вкусна кухня, сносни /нормални цени/ и да има място за деца, че имаме 2 деца на 3-5 г?
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 669
Ситихаус

# 670
  • Русе, България
Тротинетки като за 6-годишни има във Вълшебство на Александровска, както и в магазина над него - който е на три етажа - за козметика, потреби и играчки. Доволна съм от тази, която купихме миналата година - алуминиева рамка, сравнително лека, на две малки колелца. Уж са силиконови, но пак са доста шумни. Виждала съм на други деца как се плъзгат почти без звук, явно има разлика в материала. И все пак, за 27-8 лв. не е никак зле и нашата.

Освен Ситихаус, пицария Рома е предпочитана за ресторант, където и децата са добре дошли заради детската площадка, но последния път, когато сядахме там, останахме неприятно изненадани от повишените цени спрямо миналата година и изключително бавното обслужване. Confused В градината на Левента е много спокойно, със зеленина, би се харесало на възрастните, а става и за деца; гости на града винаги са се впечатлявали от гледката горе на хълма, която се открива към града; но за цените се знае - скъпо е. Ресторант Вазата е достъпен, отново има площадка, но пък там кухнята по-скоро куца. Честно казано, изчерпах се от идеи, толкова да няма свестни заведения в нашия град.  Crossing Arms

# 671
А Дунавски кът не е ли също подходящ??

# 672
  • Русе
На мен "Норд" по-ми допада от "Дунавски кът". Кухнята на "Норд" ми харесва.

# 673
Норд е с много добра кухня този сезон, Сити хаус също са подобрили от миналото лято, детския кът е ок.
Дунавски кът ставаше миналото лято - сега не сме ходили.
На Понтона е хубаво, но няма място за децата да играят.
Кръстникът става също и е с детски кът.

# 674
Благодаря ви за идеите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт