Къде в Русе?!Тема -9

• 137 661
  • 802
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета!
Бихте ли ми препоръчали оптика в Русе, където има и лекар. Не ми се занимава с направления и т.н. просто имам нужда от малко по-голям диоптър за четене и работа с компютър.
Благодаря предварително! Желая слънчев ден на всички  bouquet

# 646
Оптиката на "Александровска" срещу Планет Фууд. Имаха някакви отстъпки за клиенти ползвали офталмолога им. Но не си спомням точно какви.

# 647
Здравейте момичета!
Бихте ли ми препоръчали оптика в Русе, където има и лекар. Не ми се занимава с направления и т.н. просто имам нужда от малко по-голям диоптър за четене и работа с компютър.
Благодаря предварително! Желая слънчев ден на всички  bouquet
За качествен преглед посети Ламбева срещу бензиностанцията на лукойл на воден

# 648
Здравейте, да знаете от къде мога да си закупя летни боти? В мола няма  newsm78 

# 649
Момичета,от коя маникюристка сте доволни?Става дума за педикюр-не медицински,а обикновен с гел лак.Много държа на хигиената и да не записва часове след 2 месеца. Thinking

# 650
Аз съм доволна от Деси от Vistoria Style, срещу МГ-то. Ама не знам сега дали е майчинство или ходи на работа.
Също и Диди от Golden Image. И двете работят много внимателно и чисто.

# 651
Тона в Опи центъра

# 652

Къде е това??
Вчера бях изпаднала в ужас, защото лака ми беше на повече от месец и ноктите ми бяха израстнали. Нямаше кой да го махне. Питах,питах никой нямаше свободен час и се наложи сама да го махам..

# 653
Предполагам е Тина? Crazy
В уличката ,на гърба на "Далисимо".
 Simple Smile

# 654
Здравейте!
Цирк Орбита заслужава ли си? Само този не сме гледали с детето, а той се оказа, че обича да ходи.

# 655
Да, айфона си трансформира думите. Радостина.  Да беше писала, щях да ти го махна Wink

# 656
В уличката ,на гърба на "Далисимо".
Не знам къде е това Cry

Да беше писала, щях да ти го махна Wink

Мислех си за теб ама не ми беше удобно да те занимавам.

# 657
Къде в Русе продават памперси на нормални цени? Най-вече Памперс, Пуфис и Молфикс? Последно взех Памперс от Кауфланд на промоция, 25-26лв., иначе пакетът е 32-33лв.  Sad Пуфис също са към 26-27лв, а разбрах, че някъде ги продават за 17лв?

# 658
Къде в Русе продават памперси на нормални цени? Най-вече Памперс, Пуфис и Молфикс? Последно взех Памперс от Кауфланд на промоция, 25-26лв., иначе пакетът е 32-33лв.  Sad Пуфис също са към 26-27лв, а разбрах, че някъде ги продават за 17лв?

В магазини ДОНАЛД ДЪК . Дори и на промоция пуснати в Кауфланд , МЕтро и т.н са по-скъпи .

# 659
В Доналд дък виждали ли сте тротинетки на две гуми за по-големи деца?

Общи условия

Активация на акаунт