Къде в Русе?!Тема -9

• 138 061
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
Ей, голяма глупост. Дразня се, че има толкова много събития и толкова много каси за различни доставчици. На едно място едни ,тетари, на друго-други, трето, пето. Ей така за Нострадамус майка ми обиколи 3 каси, за да купи билети. Трябваше направо отпуск да си пусне,че да се сдобие с билети. ( като в случая по-скоро беше вина на служителите в касите)

# 196
Здравейте,някой знае ли за педикюристка да ходи по домовете, става въпрос за възрастна жена?

# 197
Като стана дума за педикюристка за възрастен човек (за жалост не мога да помогна с инфо) се сетих, че трябва да купя клещи за педикюр. При последното ми търсене в За-зи и ДМ имаше само за маникюр. Трябват ми по-големи. Някой да е виждал някъде?

# 198
В Евас има магазин за професионални материали, има мн видове

# 199
В Евас има магазин за професионални материали, има мн видове

Благодаря за инфото!

# 200
Търся кинезитерапевт, който работи с бременни. Идеи/контакти?

# 201
Здравейте момичета, търся си дебело зимно яке с качулка от гъши пух с дължина под дупето. Да не е много спортно. Бюджета ми е до 200 лв. От къде мога да си намеря такова топлещо яке?

# 202
Здравейте момичета, търся си дебело зимно яке с качулка от гъши пух с дължина под дупето. Да не е много спортно. Бюджета ми е до 200 лв. От къде мога да си намеря такова топлещо яке?

В H&M има дебели якета с пух, но са като че ли до средата на дупето, не видях по-дълги. В LC Waikiki също имаше огромно разнообразие от якета, но не знам дали има и дебели с пух.

# 203
Някой знае ли къде в Русе има сервиз за домашни кафеавтомати?
Като стана дума за педикюристка за възрастен човек (за жалост не мога да помогна с инфо) се сетих, че трябва да купя клещи за педикюр. При последното ми търсене в За-зи и ДМ имаше само за маникюр. Трябват ми по-големи. Някой да е виждал някъде?
В ТТМаркет магазините, 11 и нещо е цената, аз се ги купих от този,който е близо до Ив.Вазов училището.

# 204
На Плиска в блок Клокотница.  Сервиз Русе мисля се казваше. Нямам лични впечатления.

# 205
Аз съм го ползвала за кафемашина на Делонги. Купих резервна цедка и крема диск за 12 лв. Това преди години, но бяха отзивчиви.

# 206
Много благодаря!

# 207
Знае ли някой къде в Русе мога да  купя оригинален калъф на матрака си, че децата са го срязали и не е възможно да се зашие, за спалня става въпрос.

# 208
Зависи какъв ти е матрака и дали се предлага. Евентуално поръчка до производител.
Ако е махащ се калъф, а не дамаска. Второто се решава с тапицер.

# 209
Здравейте! Бихте ли препоръчали шофьорски курсове/шофьорска школа - става дума за възрастен шофьор, който не е карал от 6-7 години, целта не е вземане на изпита, а практика/наблюдение от опитен инструктор. Предполагам, предлагат такива услуги?
Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт