Къде в Русе?!Тема -9

• 137 820
  • 802
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Нея нали я дават с ГО. Не е необходимо да се ходи допълнително. Просто да я носи.

# 571
Зелена карта дават при сключване на полицата ГО, без допълнително заплащане или изизскване - по закон е така. Обаче много застрахователи пропускат или искат доплащане напълно неоснователно, за да издадат Зелена карта.
Аз имам въпрос от къде да си купя такъв адаптор за градински маркуч?http://www.gardena.com/bg/water-management/hose-connectors/710232/
Искам да си го включа в чешмата в банята и да ми стига до терасата. В Практикер гледах, но точно такъв нямат.

# 572
По едно време продаваха едни комплекти. Даже в Кауфланд имаше. Няколко джаджи за маркуча, включително и този накрайник.

# 573
Имам два въпроса Simple Smile
Миналата година по това време имаше разговор за една лекарка уши-нос-гърло в малката сграда до ДКЦ-1, при която доста майки са пробивали ушички. Интересува ме името на лекарката и евентуално телефон.
И вторият ми въпрос е ако има мами на бебенца, които вече са минали задължителния коремен ехограф на 6-месечна възраст. При кой доктор правихте ехографа? Нас личната ни праща при Теодора Александрова в трето ДКЦ, но не четох особено добри отзиви за нея. Имало и някакъв Минчев в сградата до Мола / Сити Мед ли се казваше/

# 574
  • в огледалото на живота
Имам два въпроса Simple Smile
Миналата година по това време имаше разговор за една лекарка уши-нос-гърло в малката сграда до ДКЦ-1, при която доста майки са пробивали ушички. Интересува ме името на лекарката и евентуално телефон.
И вторият ми въпрос е ако има мами на бебенца, които вече са минали задължителния коремен ехограф на 6-месечна възраст. При кой доктор правихте ехографа? Нас личната ни праща при Теодора Александрова в трето ДКЦ, но не четох особено добри отзиви за нея. Имало и някакъв Минчев в сградата до Мола / Сити Мед ли се казваше/
Само на първия въпрос мога да помогна  Blush
д-р Силвия Георгиева
ул.:Независимост" №2, сградата преди Първа поликлиника
7000 Русе, Русе
+359 888 756 967
https://www.docplanner.bg/silviya-georgieva/ushi-nos-grlo-ung/ruse

# 575
Мерси, Дев  bouquet, след един час сме там да боднем едното ухо на кака, че дупката зарастна преди много години. И ходи само с една обеца  Grinning

# 576
  • Русе
Дъщеря ми я водих при д-р Итова за коремния ехограф. Работи със ЗК. Кабинета й се намира с/у 2-ра поликлиника в блока.

Иначе от д-р Александрова аз лично съм много доволна. Ходя при нея за ехограф на гърдите. Peace

# 577
Искам да попитам някой ползвал ли е фирма за почистване и дали сте доволни. Може да ми препоръате и някоя жена, даже може би ще е по добре от фирма. Предварително благодаря!

# 578
Аз искам някой да дойде да ми изчисти прозорците. Тези, които ползвах преди са вечно много заети и така миналата есен си останах с непочистени стъкла. Вече е крайно наложително да ги измия.
Препоръчайте фирма, моля!

# 579
Аз искам някой да дойде да ми изчисти прозорците. Тези, които ползвах преди са вечно много заети и така миналата есен си останах с непочистени стъкла. Вече е крайно наложително да ги измия.
Препоръчайте фирма, моля!
"Шайн" се казва фирмата.

# 580
Едно момче идва в нас за прозорците, казва се Милко - 0882494950. За четири стаи плащам 30 лева.

# 581
Здравейте, съгражданки. По центъра правят ли смутита/сокове и къде? В момента само с това се храня, а ще излизам на разходка натам. Да не е заведение, а тип "бърза закуска".

# 582
Здравейте, съгражданки. По центъра правят ли смутита/сокове и къде? В момента само с това се храня, а ще излизам на разходка натам. Да не е заведение, а тип "бърза закуска".
мисля, че имаше малък смути бар точно до "Кариби" - площада на хотел "Балкан"/1001 стоки/ срещу статуята на цигуларя. Едно малко е, но не знам дали още работи....

# 583
Привет от мен! Бих искала да попитам д-р Зарзаланов дали работи със Здравна каса и дали издава болнични?

# 584
мисля, че имаше малък смути бар точно до "Кариби" - площада на хотел "Балкан"/1001 стоки/ срещу статуята на цигуларя. Едно малко е, но не знам дали още работи....
Намерих каквото ми трябваше - смути бар над "Неделя", над кръстовището. Комбинации всякакви!

Общи условия

Активация на акаунт