Къде в Русе?!Тема -9

• 137 878
  • 802
  •   1
Отговори
# 555
Shocked

За съжаление и аз не мога да препоръчам фризьор. Където ходя по-дълго време в един момент почват да ме правят "по навик" и общо взето почти не си личи кога съм ходила и кога - не.

Точно! И при мен е същата работа, първият път съм доволна, втория горе - долу, и от там нататък - пълен шит  Close

# 556
Въпросът с фризьорките и за мен е много труден, защото живея в града от сравнително скоро. След като направих 4 - 5 неуспешни опита на различни места, последните няколко пъти се подстригвам в салон "Меги", при самата Меги. Салонът сам по себе си не е нищо особено, дори бих казала по мои критерии невзрачен, но пък е мястото, където ми изпълняват желанията за подстригване. Едно, че винаги мие косата и подстригва на мокро, а не просто да ме пръска с някакво пръскало за цветя и друго, че си тръгвам в напълно завършен вид ( изсушаване, преса и т.н.), така, както аз виждам прическата, а не както според повечето фризьорки са "модните тенденции". И всичко това на напълно сносна цена. Официални прически за поводи не съм си правила и не мога да изкажа мнение, но за подстригване смятам,че има умения и най-вече изпълнява желанието на клиента, а не " аз си подстригвам както си знам и знам,че това е най-добре" .  Laughing

# 557
  • в огледалото на живота
Въпросът с фризьорките и за мен е много труден, защото живея в града от сравнително скоро. След като направих 4 - 5 неуспешни опита на различни места, последните няколко пъти се подстригвам в салон "Меги", при самата Меги. Салонът сам по себе си не е нищо особено, дори бих казала по мои критерии невзрачен, но пък е мястото, където ми изпълняват желанията за подстригване. Едно, че винаги мие косата и подстригва на мокро, а не просто да ме пръска с някакво пръскало за цветя и друго, че си тръгвам в напълно завършен вид ( изсушаване, преса и т.н.), така, както аз виждам прическата, а не както според повечето фризьорки са "модните тенденции". И всичко това на напълно сносна цена. Официални прически за поводи не съм си правила и не мога да изкажа мнение, но за подстригване смятам,че има умения и най-вече изпълнява желанието на клиента, а не " аз си подстригвам както си знам и знам,че това е най-добре" .  Laughing
Салонът срещу бензиностанция "Лукойл"до Воден ли се намира?

# 558

Салонът срещу бензиностанция "Лукойл"до Воден ли се намира?
Да, там се намира.

# 559
Моля, препоръчайте читав майстор на бяла техника. Повреди ми се фурната. Голяма мъка беше с една мусака Mr. Green

# 560
Камалия, само таксите на моста и винетка. Малкият талон на колата и лична карта. Зелена карта.
Има тема в Туризъм.

Зелена карта не е необходима защото сме в ЕС

# 561
  • Русе
Ако случи на някой крив митничар, може и да е проблем.  ooooh!

# 562
Май по-добре да ида с такси...

# 563
  • в огледалото на живота
Май по-добре да ида с такси...

Защо?!
Всеки автомобил имащ валидна ГЗ е със задължително издадена зелена карта.
Просто си вземаш документите с теб.
Вече,ако се страхуваш да шофираш на непозната територия и си сама е друго нещо.

# 564
  • Русе
Права е Дев и извинявай ако съм те стреснала  Hug

# 565
Да, шофирам почти само в града. Мислех за околовръстното, но преди да прочета темата в "Туризъм". Иначе ще пътувам неделя преди обед, надявам се да е спокойно, ако се реша...

# 566
  • Русе
Последно и ние ходихме в неделя сутринта, преди около месец. Беше си доста спокойно  Peace

# 567
Благодаря  bouquet

# 568
Камалия не минавай по Околовръстното. Лоша настилка и много камиони. През града е много по-бързо и оправно. Можеш да си вземеш Електронна винетка и да не губиш време. За колко ще минеш моста зависи от трафика.

# 569
Ако случи на някой крив митничар, може и да е проблем.  ooooh!

Този месец ходих 5 пъти до Румъния и не съм случвала на такъв. Но щом ви се занимава да си вадите зелени карти - ваше право е.
По отношение на пътуването в ЕС - миналата година ходихме в няколко държави с колата и никъде не са ни искали ЗК.
Дори и да се заяде някой лош митничар - трябва да си знаете правата и че на територията на ЕС не се изисква зелена карта. Така обясних на един румънски полицай и му затворих устата.
Възползват се от незнанието на хората Wink

Общи условия

Активация на акаунт