Къде в Русе?!Тема -9

• 137 891
  • 802
  •   1
Отговори
# 540
Аз останах доволна от салоните на Нина Йорданова - момичетата са много лъчезарни, прецизни и работят внимателно, а цените са нормални според мен.
Ходила съм в няколко, защото в различните салони имат различни процедури.
Във фб имат страница - може да я разгледате и да си прецените.

Разгледах я, и честно казано не бих стъпила там. Като цяло не ми е приоритет да са лъчезарни или усмихнати и т.н, а да са добре запознати с нещата, но не да са "останали" във времето, в което са учили. А от страницата не разбрах кой знае колко, освен постоянните картинки които споделят от разни други страници и как ходят групово по кръчми.
Така че въпросът ми е отворен за жалост, моля помагайте  Cry

Edit: разгледах страниците на някои от салоните, които излизат на картата около центъра. Сравнително ми хареса "Салон Волена", ако някой има впечатление от там?

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 10:47 от Нервен_Хамстер

# 541
Благодаря.
Аз ходя при Галя и Таня в Галка 2. Последно си махах цъфтежи те в Golden imagen - косата ми е много дълга, включваше и измиване и изравняване с ножица накрая-Мими ме прави. 30лв
Салонът до Била сигурно е бил Beautiful angel

# 542
Последно си махах цъфтежи те в Golden imagen - косата ми е много дълга, включваше и измиване и изравняване с ножица накрая-Мими ме прави. 30лв

Аз също съм редовна там.

# 543
  • Русе, България
И преди съм препоръчвала в темата Имидж студиото на Коса и стил - намира се зад сладкарница Куба. За тези, които не я знаят - на ул. Александровска, до детски магазин Далисимо в посока от Халите към часовника. Самият салон е на малката успоредна улица на гърба, в новата кооперация от дясната страна. Аз се подстригвам при Диана Петкова, но нейните цени са по-високи. Друга добра фризьорка там е Моника Иванова (дано не бъркам фамилията, мацката е слаба и руса). Имат страница във фейсбук с много снимки преди и след.

# 544
На мен ми се наложи да посетя фризьор в Русе за подстригване и сешоар. Трябваше ми в неделя и открих Уинтър роуз на ул. Добруджа ( зад магазин Русе бившия ). Много съм доволна от всичко, което направиха. работят с висок клас козметика за коса. Нивото е по добро от софийското. Цените също са по - високи от софийските : )

# 545
Здр. Наканила съм се за микроблейдинг, някой правил ли е скоро в Русе, мнения ?? 💐🌸🌻 гледах във ФБ някакво студио Бюти Бар, че правят.. но нямам познати които да са си правили и търся съвет, или да си ходя в Сф направо😂🔫🔫

# 546
Кремена гримьорката прави добър, аз съм харесала салон Евелин

# 547
+1 За Нина Йорданова - ако успеете да се запишете при самата Нина. Постоянно ходи по обучения и конкурси, има спечелени и международни такива. За момичетата й нямам лични впечатления, аз само при нея се записвам и чакам, докато има час.

# 548
  • Русе
Здр. Наканила съм се за микроблейдинг, някой правил ли е скоро в Русе, мнения ?? 💐🌸🌻 гледах във ФБ някакво студио Бюти Бар, че правят.. но нямам познати които да са си правили и търся съвет, или да си ходя в Сф направо😂🔫🔫

Една приятелка си прави в събота. Страхотно изглеждат нейните вежди. 250 лв но не знам къде.

# 549
  • Русе
В Бюти Бар не ходи в никакъв случай. Там освен да правят маникюр, друго не умеят. Преди месец ходих на фотоепилация. Само са чували как се прави. Изгориха ми устните, 10 дена след това не можех да си отворя устата. А космите ми си седят, като се има предвид, че от години ходя на само на поддържащи процедури и космите не са много. Ни един не падна този път. Посещавала съм няколко козметички за фотоепилация. Такова нещо за първи път ми си случи ooooh!

# 550
В салон "Волена" съм ходила няколко пъти при Гергана. Доволна бях, добра е, но последните пъти нещо не ме направи както исках и реших да сменя. Това беше преди година и още не съм намерила "точния" фризоьор, та честно казано се чудя дали да не се върна при нея... Rolling Eyes
Цените обаче са високи - измиване, подстригване и сешоар - 30 лв. Това от преди година, косата ми е средно дълга.

Вече два пъти ходя в Имидж студио "Коса и стил" при Моника. От подстригването съм доволна, но ми прави и кичури, които не се получиха точно както исках, но допускам възможността и аз да не съм обяснила както трябва, та ще й дам още един шанс. От момичето, които й помага обаче съм крайно недоволна, много е груба и невнимателна при измиването и само заради това ми е неприятно да ходя там... Confused

# 551
Препоръчвам ви МОЯТА фризьорка , ако не държите на голям като квадратура и персонал салон с ИМЕ в Русе. Както и да не е по ЦЕНТЪРА . От няколко години само при нея ходя . Много е "разтропана" , не се суети около теб как, защо , и предлага според косъма , форма на лице , актуални прически . И то не налагащо се . Ходи по обучения . Салонът се намира близо до пазара , по-точно до футболното игрище на 1 ет в блок ГРЕБЕНЕЦ .  Улицата е Чипровци . Може да го намерите във Фейсбук - НАНСИ СТИЛ - има доста снимки. Ани се казва фризьорката . Не пречи да се разходите само и да поговорите с нея какво точно искате и сама ще прецените дали да си запазите час .

# 552
Препоръчвам ви МОЯТА фризьоркa...
Абсолютно не държа нито на име, защото без това не ги знам Grinning нито на квадратура, но кажете ми, моля ви, че се шегувате? Поне съдейки по снимките в страницата и във фейсбук, тази жена прави някакви невъобразими птичи гнезда и купи сено на главите на хората...
Не може да ме убедите, че това са добри прически или подстригвания, и че този човек е добър в това, което прави, при условие, че нито една от долните снимки не е "преди" а е "след"  Shocked
Скрит текст:

Гледам все повече добри отзиви за Коса и Стил, май ще се насоча натам, благодаря на всички, които се включиха  Hug

# 553
 Shocked

За съжаление и аз не мога да препоръчам фризьор. Където ходя по-дълго време в един момент почват да ме правят "по навик" и общо взето почти не си личи кога съм ходила и кога - не.

# 554
Аз и друг път съм препоръчвала моята фризьорка, ходя там от 17 години и съм доволна. Много уютен и направен с вкус салон, много чисто и поддържано и жената според мен си разбира от работата, интересува се от новите неща мисля, че е в "час" отделно от опит има много познания какво би отивало, но не натрапва мнение ако не е поискано...Не претупва и не кара на конвейер защото следващия чака. Подстригване мисля, че беше 11лв.   
Не писах до сега защото точно тези дни  жената щеше да се оперира и 2 седмици салона няма да работи. Иначе салона се казва Ирен , фризьорката Таня , намира се на адрес   ул. Цар Асен 13 , телефон за записване на час 082/822905

Общи условия

Активация на акаунт