Къде в Русе?!Тема -9

• 137 701
  • 802
  •   1
Отговори
# 600
Къде по центъра оформят вежди с конец??

# 601
Здравейте.Да знаете къде в Русе ремонтират златни бижута?Синджиритът ми се скъса.Знам само ателието на бившият Здравко Чампоев но златарят е болнични.

# 602
  • Русе
Здравейте.Да знаете къде в Русе ремонтират златни бижута?Синджиритът ми се скъса.Знам само ателието на бившият Здравко Чампоев но златарят е болнични.
Във Филип голд, на Борисова Peace

# 603
На центъра до часовника при Арман - бившито барче Интим.

# 604
Благодаря ! Още днес ще проверя на посочените от вас места.

# 605
Здравейте!  Интересува ме има ли някъде  ателие  за  шивашки  услуги  да ми  направят плисета  на  блуза  защото  я изпрах  в  пералнята  и  се  развалиха?

# 606
Здравейте!  Интересува ме има ли някъде  ателие  за  шивашки  услуги  да ми  направят плисета  на  блуза  защото  я изпрах  в  пералнята  и  се  развалиха?

На ул. П.Д.Петков срещу МТЕЛ - шив.услуги при Иван, а другото е до пощатата срещу банката в блока отдолу.

# 607
Благодаря!!!

# 608
Има и на Муткурова 53, срещу бл. Мелник, под новото блокче.

# 609
В здравната група гледам, че няма кой знае колко хора, и че на една дама вече втори ден не и отговаря никой на въпрос за лекар в Русе, та извинявам се за офтопика, но да попитам тук, че има сякаш повече движение - някакво мнение за Др. Наталия Костадинова като личен лекар (или да ми препоръчате някой добър, в район близо до център) и Д.р Терзиева като гинеколог?  newsm78

# 610
Аз и двете докторки не ги знам, съжалявам, че не мога да помогна.

# 611
Здравейте мили мами Simple Smile
Имам голям проблем - целия ми нос е в черни точки, които са много дълбоки и не мога да ги почистя. С какво ли не съм пробвала, но ефект няма. Моля ви да ме посъветвате за добър козметик в Русе, който ще може да се справи с моя проблем.
Ако имате представа за цената ще съм благодарна да споделите.  bouquet

# 612
  • Русе
В здравната група гледам, че няма кой знае колко хора, и че на една дама вече втори ден не и отговаря никой на въпрос за лекар в Русе, та извинявам се за офтопика, но да попитам тук, че има сякаш повече движение - някакво мнение за Др. Наталия Костадинова като личен лекар (или да ми препоръчате някой добър, в район близо до център) и Д.р Терзиева като гинеколог?  newsm78

Била съм при д-р Наталия Костадинова преди около 3 години. Като личен лекар е ок, но не ми беше удобно работното ѝ време. Тогава беше от 8 до 13ч. Но и не съм ползвала кой знае колко услугите ѝ.

# 613
  • Ruse, Bulgaria
Аз да попитам къде мога да заведа три годишно дете на езда?Искам да се запознае отблизо с коне и  ако има желание да язди.

# 614
  • На брега на реката
Освен на Хиподрума, не се сещам за друго място.

Общи условия

Активация на акаунт