Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 684
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 585
Не решавам . Питам. Фактът, че "тъщата" няма нищо против не прави самопоканването в апартамента ѝ по-малко просташко. Все пак, добрите обноски вече са открити и дори са в употреба.

# 586
  • София
Бързия влак, вземи да прочетеш постовете на авторката, че съвсем се вкара в измислен от теб филм  ooooh!
Аха, и на мен ми направи впечатление.

# 587
  • София
Коя майка ще остави дъщеря си да се мъчи с още 10 човека на главата й. Ами ще си приеме детето, даже и с голямата му играчка (за големия Мечо става дума). Така де, порасналите дъщери имат право на големи играчки.  hahaha
Но от това не следва, че харесва гаджето.
Права си, че не тя не е тъща. Още нямат брак и този Мечо е в изпитателен срок (мека формулировка).
Аз ще я оставя, ако така са решили с мъжа ѝ.
Ако той е решил нещо против нейната воля, няма да играя в неговия отбор.
Авторката написа, че майка ѝ била на мнение, че нищо трагично няма в това, да освободят жилището за два дни на семейството.

# 588
Коя майка ще остави дъщеря си да се мъчи с още 10 човека на главата й. Ами ще си приеме детето, даже и с голямата му играчка (за големия Мечо става дума). Така де, порасналите дъщери имат право на големи играчки.  hahaha
Но от това не следва, че харесва гаджето.
Права си, че не тя не е тъща. Още нямат брак и този Мечо е в изпитателен срок (мека формулировка).
Аз ще я оставя, ако така са решили с мъжа ѝ.
Ако той е решил нещо против нейната воля, няма да играя в неговия отбор.
И аз така. Но все пак, ще пусна Мечо да спи на изтривалката пред вратата. Само да не джафка много. Mr. Green

# 589
Момичета успокойте топката, за сега сме се изяснили с моя човек повече да няма такива посещения с изнасяне.
Гостито е другата седмица ако ви интересува мога да напиша как се е развило.
Благодаря на всички включили се.
А вие ако искате можете да си продължите темата за гости като цяло. Наистина е добре че ми се случи всичко това сега за да разбера как мога да реагирам и дали моя приятел е склонен да промени решението си с изнасянето както сега така и за след 20 години. Надявам се да си е взел поука от толкова каране Sad

# 590
Вие 20 страници обсъждахте и спорихте, колко е тесен апартамента за 6 човека, сега нямало такова нещо като да останат всички заедно  Joy Joy Joy Joy
Ми смешни сте бе хора, ама добре, нека аз съм недоразбрала  Joy Joy Joy

# 591

Само не приписвайте на това момче греховете на собствените си мъже, то само иска да се види с брат си.
Миличкият той! И, за да се види с братчето, трябва да се нанесе за някой и друг ден в апартамента на тъщата?
Уиш, очевидно момъкът трябва да се нанесе за няколко дена при тъщата. И не защото се налага да освободи терена на брат си (това е страничен ефект). А защото има спешна нужда от до-възпитание.
Ако съм аз и видя, че мечо е селски бек (по абсурт), но успява да запали огън в очите на моето момиче, еми, ще гледам да помогна, като му обясня елементарни неща, например за вълшебната думичка "моля".
Никой не си избира родителите. Може и момчето да не е виновно за липсата на елементарни социални умения. Виж, ако след обяснението си остане същия "бек" .... (спирам да пиша, за да не се използва срещу мене някой ден  Joy)

# 592

Уиш, очевидно момъкът трябва да се нанесе за няколко дена при тъщата. И не защото се налага да освободи терена на брат си (това е страничен ефект). А защото има спешна нужда от до-възпитание.
Ааа, добре! Паля метлата, вземам най-голямата точилка и започвам да превъзпитавам. Да добавя и чугунения тиган. mrgreen:

# 593
Момичета успокойте топката, за сега сме се изяснили с моя човек повече да няма такива посещения с изнасяне.
Гостито е другата седмица ако ви интересува мога да напиша как се е развило.
Благодаря на всички включили се.
А вие ако искате можете да си продължите темата за гости като цяло. Наистина е добре че ми се случи всичко това сега за да разбера как мога да реагирам и дали моя приятел е склонен да промени решението си с изнасянето както сега така и за след 20 години. Надявам се да си е взел поука от толкова каране Sad

Ами аз се радвам, че сте оправили проблема. С малко разбиране и от двете страни всичко се нормализира. Успех нататък и не забравяйте компромисите.

# 594
Голяма драма,заради гостуване за два дни.Колко ли семейства с две малки деца на почивка си вземат две стаи.
Хората сме различни ,хм,катунарите не искаме разрешение от половинките си,защото приемаме гостуването на наши близки за нещо нормално и приятно.
Не ми се ще да съм на мястото на гаджето,заврян зет и т.н.

# 595
Креми, чудесна новина. Весело посрещане на гостите.
И не забравяйте, че е добре заедно да решенията.

# 596
Креми, вдигни ценните неща на високо и предупреди родителите да внимават със стъклената маса, терасата и т.н, че е опасно за детето. Така ще им светне лампата, че може да има опасности в апартамента и да са на щрек. Напазарувай продукти и помоли да приготвят хапване за вас и децата, за да може след работа да се видите на спокойствие, без да трябва някой да шета.

Зарежи разхвърляното за 2 дни, ще оправите с мъжа ти като си заминат.

Купи подаръци за малките, съобразени с възрастта им, така че да им е заето малко вниманието. Вземи книжки за оцветяване и моливи и още нещо занимателно за скучните моменти.

Не се спичай толкова, всичко ще мине леко  Peace

# 597
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ако мен някой ме постави, без да ме пита предварително, в ситуация, като тази на авторката, ще го кача на мъжко магаре  Twisted Evil
И за нищо на света няма да се изнеса от собствения си дом, за да се разполагат в него разни роднини. Има хотели. Моят дом е мой дом. А не приют за стиснати бай Ганювци.

# 598
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
И за нищо на света няма да се изнеса от собствения си дом, за да се разполагат в него разни роднини. Има хотели. Моят дом е мой дом. А не приют за стиснати бай Ганювци.
Дори "Бай Ганьото" да се сестра ти или брат ти? Ти ако имаш пари за хотел, възможно е те да нямат. Стиснатия ще си точно ти защото ще ти се свиди да споделиш дома си с роднините ти.
Креми, чудесна новина. Весело посрещане на гостите.
И не забравяйте, че е добре заедно да решенията.
Уикенда свърши и пързалката беше дотук. Wink

# 599
Те може и да не са стиснати, а просто брата да е настоял да ги покани с думите - е, моля ти се, как така ще  ходиш на хотел. Никой не знае цялата история, освен главните герои в нея.

Ако аз съм в същото положение, бих постъпила по начина, по който описах и няма да се хабя да се ядосвам. После ще оставя ММ да си чисти и оправя след тях. Ако станат някакви бели покрай децата, само бих се усмихнала едно такова - така си и знаех, ама си замълчах. После ще си говорим на дълго и нашироко как се канят гости у дома, така че друг път да не си помисля да си прави свободни изпълнения.

Общи условия

Активация на акаунт