Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 692
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 615
Ами за да няма пързалки ако искате и снимка да ви кача от гостуването.... ooooh!

Аз бих искала една - например ти, седнала крак връз крак на дивана, който после ще постелете за гостите, издишвайки тлъст пушек в лицето на етървата и двата малки оръфляка.
Лично аз, ако толкова не мога да се разбера с половинката и в крайна сметка ми натресат гостите, ще направя всички най-гнусни неща, за които се сещам, така че да им стане максимално неприятно - ще пуша в жилището си, макар да съм непушач, но знам, че майките откачат, когато някой пуши при децата, няма да пускам водата в тоалетната, ще хлопам вратите и ще отговарям грубо и едносрично, а и непрестанно ще правя забележки на децата.

# 616
Ееее кучка съм ама баш пък толкова. И мен ми се иска жена му да я.... #2gunfire в този случай, но имам друга идея за която се изисква време и спокойствие, тя сама ще се поддаде. ще споделя после ако на някой му е интересно какво е станало?

# 617
На мен още ми е смешно, колко спокойно авторката обясняваше, че с гаджето й остават да спят в родителите му и тя няма проблем с това, но когато става дума брат му и семейството му да спи в тях за нищо и никакви две вечери, които се случват има-няма 1-2 пъти годишно проблема е огромен, граничещ с апокалипсис ...

Едит: Нали уж бяха прекрасни хора, а сега искаш да убиваш жена му ...  ooooh! Чудно само как ти си единствената имаща проблем в тази ситуация. Замисли се дали проблема не е във всички останали, а някъде в теб Whistling

# 618
Ми, време е да се държиш като кучка  Twisted Evil Правила съм го с неканени гости - обадиха се от входа на София, че ей сега идват след половин час - трима на брой, единият ми е много близък и си имаше покана, но водеше гаджето си и още едно момиче, с което се запознах по време на самото гости  Twisted Evil Еее, кипна ми и оттогава гости - НЕ! Ти го пуснеш под одъра, то се качи на одъра.

# 619
  • Варна
Спокойно, винаги има хора, които са неспособни да свързват точките. Ситуацията е доста типична и лесна за вярване, едва ли някой ще измисли толкова практична пързалка.

Joy
Уникален форум!
Сега пък ние излязохме тъпи, защото авторката не може да скалъпи поне един смислен, фактологически верен и граматически правилно построен пост.
И аз смятам, че лъж,е при това за доста неща.

# 620
Пак се повтарям и потретвам. Винаги сме си прекарвали чудесно, винаги. Но факта че те са съгласни на това положение и се гордеят даже някак си ме кара да се вбеся, ако ме разбираш.

# 621
Аз не съм тръгнала да убеждавам никой в нищо, който му е приятно да обсъжда с мен ок.
Не карам  никой на сила.

# 622
Що не хванеш жена му на къс пас? Щом единият брат е такъв, сигурно и другият яко дразни жена си. И на нея едва ли й е кеф да катунарства с малки деца.

Северина, какви фактологически противоречия видя? В смисъл да си противоречи и да се оплита в лъжи? За мен разказът е нормална непълна картинка като за форум- и аз невинаги подавам цялата информация телеграфно, винаги има щрихи, които понякога правят картинката противоположна. Нормално е- такива са именно истинските истории. Прекалено подредена и вярна история бих заподозряла за пързалка.

# 623
Пак се повтарям и потретвам. Винаги сме си прекарвали чудесно, винаги. Но факта че те са съгласни на това положение и се гордеят даже някак си ме кара да се вбеся, ако ме разбираш.
Че кой нормален човек не би се радвал и гордял ако е в прекрасни отношения с роднините си? Shocked
Противоречиш си ... отново. Първо обясняваше, колко прекрасни хора са. После писа, че са стиснати нахалници с ужасни деца, които идват неканени и нежелани във вас. Сега пак обясняваш, колко били чудесни, но пък и същевременно ужасни, защото брата се похвалил на баща си, че брат му е решил да го приеме в дома си за да се видят за две вечери ... И като за капак обясняваш, че искаш да застреляш жена му незнайно по каква причина ooooh!
Да не говорим за хипотетичните ситуации, които си градиш в главата ... Как евентуално щели да идват на гости с две пораснали деца след няколко години и как тогава и двете щели да трошат ли, трошат всичко в дома ти ... ooooh!

# 624
 Tired за мен темата е доста интересна и разнопосочна. От една страна, разбирам идеята на авторката, но мисля, че преувеличава. За два дни едва ли е чак такъв проблем. Приемала съм гости с деца в чисто новия апартамент, при едното, при все че детето беше малко, сладко момиченце, апартамента приличаше на след война, защото родителите и се хилеха докато правеше поразия след поразия, но са ми близки, стиснах зъби и преживях нещата. Ако става дума за два дни, в които ще сте и на работа през деня, не бих го направила на проблем, особено за близък роднина- брат, сестра.

Доколкото разбирам за Авторката въпросът е по-скоро принципен, как да си "постели" едва ли не в бъдещите и отношения с този мъж. Аз категорично не бих се изнесла от жилището си ако идва някой, събирали сме се в моя апартамент доста хора, тясно е, малко е ама не е мой проблем. Те знаят къде идват, аз не съм длъжна да им предоставям условия, различни от тези, с които разполагам. Креми, по-скоро поговорете с приятеля ти за това, че не е редно въобще да им предлага услуги от рода на това да се изнасяте от жилището им заради тях. Че са добре дошли, но не с цената на твоя дискомфорт. От постовете имам чувството, че не успяваш с правилните думи да изкажеш точно позицията си и оставаш неразбрана.

Сподели после какво е било развитието!

# 625
Мисля за напред защото както ги науча сега, така ще са до края на живота ми. Ако сега им дам свобода ще я искат винаги, от това се опасявам и не искам да допускам тази грешка.
мисля, че няколко пъти казах, че саможертви не правя за никого и за нищо.Нито ще готвя нито ще чистя, без да ми мигне окото дори и не само сега а винаги!
Просто аз не бих направила такова нещо, не само защото няма да се чувствам добре да спя на чужда спалня и да пипам в чужда кухня, а защото не искам на мен да ми го правят.

# 626
Отивай за цигарите и за джина още сега  Twisted Evil Просто направи обстановката нетърпима и неподходяща за семейство с деца. Ако имаш съседи с куче или котка - заеми им любимеца за тези два дена, а на милото кажи, че си обещала да го гледаш, докато тях ги няма, съседи сте - как няма да си помагате...

# 627
Спокойно, винаги има хора, които са неспособни да свързват точките. Ситуацията е доста типична и лесна за вярване, едва ли някой ще измисли толкова практична пързалка.

Joy
Уникален форум!
Сега пък ние излязохме тъпи, защото авторката не може да скалъпи поне един смислен, фактологически верен и граматически правилно построен пост.
И аз смятам, че лъж,е при това за доста неща.
Темата е поредната пързалка, личи и от 100 км. Simple Smile Авторката (или авторът) се чуди какво да си изсмуче от пръстите вече Simple Smile

# 628
  И аз съм саможивляк, но за нощ, две,  всеки може да направи компромис със себе си , за да угоди на най-близките си . Вие този приятел го охарактеризирахте като лош, неемпатичен, заслужаващ да му бъде посочен пътя. А какво правите, ако порасналите ви деца , които учат в чужбина и виждате рядко, пристигат на гости с тумба приятели .Моите синове ,много често през лятото си идват така .Понякога гостите  са повече от леглата у дома. Но не ги бърка да спят в спални чували.  Признавам, че не винаги ми е комфортно , но полагам усилия да преглътна какафонията за нощ- две. Защото и децата ми са ги посрещали там  и ми е кеф да им създам положителна емоция.  Защо, ако правим това за децата си, да не го направим за приятеля , съпруга си.
   Сега прочетох това:
Мисля за напред защото както ги науча сега, така ще са до края на живота ми. Ако сега им дам свобода ще я искат винаги, от това се опасявам и не искам да допускам тази грешка.
мисля, че няколко пъти казах, че саможертви не правя за никого и за нищо.Нито ще готвя нито ще чистя, без да ми мигне окото дори и не само сега а винаги!
Просто аз не бих направила такова нещо, не само защото няма да се чувствам добре да спя на чужда спалня и да пипам в чужда кухня, а защото не искам на мен да ми го правят.

Ами тогава по-добре си карай сама. Няма смисъл да се мъчиш .

# 629
Ами за да няма пързалки ако искате и снимка да ви кача от гостуването.... ooooh!
Аз бих искала една - например ти, седнала крак връз крак на дивана, който после ще постелете за гостите, издишвайки тлъст пушек в лицето на етървата и двата малки оръфляка.
Що за предложение и най-вече що за квалификация на две малки и съвсем непознати деца ooooh!
Чудя се не ви ли е неудобно някак Sick

Общи условия

Активация на акаунт