Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 62 948
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
 Бременна съм в 18 г.с. с второ детенце. Много съм притеснена от резултата от БХС според който: Вашият риск за болест на ДАУН е 1 от 430 бременни.
Много ли е зле този резултат?
Пиши в тази тема, момичетата в нея са по-компетентни:
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=886413

# 46
Здравейте,от снощи съм с контракции 5/6 в рамките на няколко часа.Днес пак същата история.Звънях на доки и ми увеличи магнерота,пия и нош па.Каза,ако се увеличат към болницата,за което се притеснявам.Пропуснах да попитам до каква степен ако се увеличат?Имате ли идея тези контракции колко на често не е добре да са?В 29 г.с съм.
И аз съм като теб с разликата, че моите се увеличиха в 31 г.с. и бях малко на системи. Сега съм на максимална доза магнезий и си лежа основно. Контракциите все още ги имам, макар и по-малко.
Моят съвет е да отидеш да те видят. При доста бременни се случва. Но не се притеснявай, бъди спокойна, защото това също води до повече контракции. Всичко ще бъде наред.

# 47
Здравейте, мами, притеснена съм и да попитам-9с.5днш съм но от снощи отвреме навреме ме боли корема по яйчниците, около пъпа и по корема горе, нормално ли е? Прегледа ми е чак на 23ти, да чакам ли дотогава? Тези болки контракции ли са, нещо не разбирам?

# 48
и аз съм в 9-га с.с., аз още от началото съм с леки болки и придърпавния, вече ме почна  и кръст, доки каза, че се разширява матката, пия си но шпа и си трая  Simple Smile но ако се притесняваш,иди си  при док да те успокои:) аз знам, че е нормално

# 49
Здравейте!Вие каква козметика ползвахте за бебето?

# 50
Мами в 13 г.с съм и вече ми се оформя коремче... получавам стрии и искам да ви попитам каква козметика за бременни използвате?

# 51
  • София
Накупила съм Мустела Peace

# 52
и аз съм в 9-га с.с., аз още от началото съм с леки болки и придърпавния, вече ме почна  и кръст, доки каза, че се разширява матката, пия си но шпа и си трая  Simple Smile но ако се притесняваш,иди си  при док да те успокои:) аз знам, че е нормално
Сега болките в кръста минаха, но в яйчниците станаха силни болки, като на менструални болки, пия но-шпа и не виждам ефект. Дано утре да съм по-добре и да се успокоя, ако ли не- на лекар.

# 53
  • ту тук, ту там
Момичета, за високо кръвно и прееклампсия има ли актуална тема, че не откривам?

# 54
  • Телиш/Плевен
Крем против подсичане, шампоан за коса и тяло, бебешко олио - това съм ползвала. Като марки - Бочко, Нивеа, Хип и Бейби Крема. Сменяла съм ги според моментно настроение и/или промоция в даден магазин. Laughing Иначе проблеми не съм имала с нито една от изброените, но и дъщеря ми не е с проблемна кожа. Peace

# 55

Аз използвам на Себамед.

# 56
Мами в 13 г.с съм и вече ми се оформя коремче... получавам стрии и искам да ви попитам каква козметика за бременни използвате?
Олиото против стрии на Мустела.

# 57

Аз използвах бебешко олио на Бочко и съм доволна.
Преди това ползвах Мустела, но ми се появиха пършеи.

# 58
  • София
Момичета, за високо кръвно и прееклампсия има ли актуална тема, че не откривам?
Мисля, че няма. Можете да пуснете тема в Рискова бременност.

# 59
Благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт