Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 63 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Бе все кики си е  Mr. Green Не се тормозете с глупости.
Аз си пазарувам от aliexspress и като по чудо винаги си улучвам размера.Чакам си по 1 2 месеца , но не ме бърка  Rolling Eyes

# 406
  • София
От LC WAIKIKI си купих 3 блузи за бременни с бебчета отпред - толкова ми бяха удобни,сега съм си ги приготвила да си ги нося зимата за вкъщи.  Laughing Само с клинове (за бременни)бях аз и от време на време с рокля  Grinning И палто ми се наложи да си купя.  Simple Smile А и чорапогащници за бременни.

Аз си пътувах от началото до средата на 8 месец,но главно по магистрали и 2-класни пътища. Моя позната също имаше отлепване и в последствие аборт заради някакво пътуване,но пък,ако се чувствате добре и сте здрави не може все вкъщи да си седите.Аз например 5 дни  преди да родя още си ходех на лекции.  Laughing

# 407
Дрехи за бременни има и в H&М.
А си карам главно с клин и туника или по-широка блуза.

# 408
Аз цяло лято изкарах с един чифт дънки за бременни от H&M и една пола.. Един чифт сандали останаха, които ми стават и едни джапанки по-голям номер си купих  Grinning
Добре, че няма да съм бременна зимата, че тогава в голям преразход щях да вляза с дрехите .. Нищо нямаше да ми става, много килца качих ..

# 409
Тия дни наистина се залежах( по препоръката на доки), но направо от това лежане съм като парцал, днес даже ми е лошо.
Вие имали ли сте дни , в които ви е лошо? Имам чувството , че главата/ врата ми тежи направо?😔 може би е нормално да ни е лошо, но аз много се шашкам.

# 410
Вчера не ми беше добре, чувствах се леко настинала, врат, кръст, гръб и глава ме боляха и бях схваната.
Аз много лежа, но пък тръгна ли да работя нещо и се изморявам.
Вчера ме болеше и стомаха малко. Понякога ми е отпаднало, изморено, всъщност почти всеки ден, но то е нормално.
Знам, че не е хубаво да се залежавам, но предпочитам да не се товаря излишно.

# 411
Вчера не ми беше добре, чувствах се леко настинала, врат, кръст, гръб и глава ме боляха и бях схваната.
Аз много лежа, но пък тръгна ли да работя нещо и се изморявам.
Вчера ме болеше и стомаха малко. Понякога ми е отпаднало, изморено, всъщност почти всеки ден, но то е нормално.
Знам, че не е хубаво да се залежавам, но предпочитам да не се товаря излишно.
И аз се изморявам много лесно. Но да съм такъв парцал е отвратително😓
Може и да има пръст в това и залежаването, в къщи почти 24ч., навън за 10 мин.... Замаяна съм , гади ми се,абе като цяло се чувствам едно такова- никакво

# 412
Тия дни наистина се залежах( по препоръката на доки), но направо от това лежане съм като парцал, днес даже ми е лошо.
Вие имали ли сте дни , в които ви е лошо? Имам чувството , че главата/ врата ми тежи направо?😔 може би е нормално да ни е лошо, но аз много се шашкам.
Според мен е нормално. На мен ми ставаше лошо и се чувствах като парцал от 6-та до 14-та седмица. Имах и дни на просветление, но като цяло ми беше зле през повечето време. Но при всеки е различно. Дано на вас да не ви става лошо толкова често, колкото на мен  Peace

# 413
Според мен е нормално. На мен ми ставаше лошо и се чувствах като парцал от 6-та до 14-та седмица. Имах и дни на просветление, но като цяло ми беше зле през повечето време. Но при всеки е различно. Дано на вас да не ви става лошо толкова често, колкото на мен  Peace

Благодаря ти за включването. Ще се опитам да поспя Sick

# 414
Лошото си е нормално.Даже , ако приемаш лекарства може да е от тях.Аз като пиех Утрогестан бях като парцал , спрях го и живнах с 200  Mr. Green
На мен ми е много гадно като ме боли глава и няма какво да пия... Направо мъка голяма....Кафе с повече мляко само ме спасява , но пък гледам да го избягвам и търпя понякога....
Момичета кога според вас е нормално да се започне с шопинга за бебо  newsm78 Толкова бодита харесааах  Crazy Ама мисля , че ми е раничко още  Rolling Eyes

# 415
Лошото си е нормално.Даже , ако приемаш лекарства може да е от тях.Аз като пиех Утрогестан бях като парцал , спрях го и живнах с 200  Mr. Green
На мен ми е много гадно като ме боли глава и няма какво да пия... Направо мъка голяма....Кафе с повече мляко само ме спасява , но пък гледам да го избягвам и търпя понякога....
Момичета кога според вас е нормално да се започне с шопинга за бебо  newsm78 Толкова бодита харесааах  Crazy Ама мисля , че ми е раничко още  Rolling Eyes
Здравей.Бяха ми изписани 2 нови лекарства, но вече едното спрях, а другото е магнерот(уж магнезии), но скоро и него ще спирам. Иначе си пия ФК, но шпа и едни витамини ще попия малко К1 , като заместител на хапчето, което съм спряла.  newsm78

# 416
Кари, слушай си доктора и не се хващай на всичко, което четеш.
Питай доктора другият път защо ти го изписал, то ако не питаме ние, някой хич не обясняват.
Магнекорта май се изписва за контракции,нещо свързано с тях е, за подпомагане на матката, но ще те излъжа.

За дрехите аз до 8-ми месец няма да купувам нищо. Така мисля да направя.
Не съм суеверна, но така по-добре, не виждам смисъл от рано, аз съм едва в края на 3-я месец.
А и не знам какво ще е Simple Smile Rolling Eyes ех, толкова искам момиче  Embarassed, много, много, ама мисля си, че ще е момък.

# 417
Кари, слушай си доктора и не се хващай на всичко, което четеш.
БГ мама не е доктор  Grinning
Магнекорта май се изписва за контракции,нещо свързано с тях е, за подпомагане на матката, но ще те излъжа.

За дрехите аз до 8-ми месец няма да купувам нищо. Така мисля да направя.
Не съм суеверна, но така по-добре, не виждам смисъл от рано, аз съм едва в края на 3-я месец.
А и не знам какво ще е Simple Smile Rolling Eyes ех, толкова искам момиче  Embarassed, много, много, ама май няма да ме огрее,мисля си, че ще е момък.
Знам, не отчитам форума като доктор. Отсявам информация. Аз съм в 8г.с. На мен също ми е много рано да мисля за както и да било, има време за всичко.

# 418
Ооо Кари аз не знаех коя седмица си.Съъъъъъъвсем нормално е да ти е лошо (не е от магнекор).Иначе и аз пия магнезии само , че с друго име.Изписаха ми го защото ме понаболваше , пък и мисля , че всяка бременна го пие вече.Иначе доки знае най - добре кога и кое се пие  Hug Та аз след 10 седмица ми мина лошото.Ще изтърпиш още 1 - 2 и ще видиш как ще живнеш (но пък при всеки е различно де)  Crazy

Miss_Bingley аз мисля от 7ми месец да започна  Laughing Не издържааам  Grinning Иначе пък съм суеверна до границите на нормалното де. Каква храна хапваш повече - следко или солено.Това са бабини приказки , но покрай мен и мойте приятелки мисля , че повярвах  Laughing Сладко - момиче , а Солено - момче.Аз съм по соленото и ми казаха момче  Crazy , но си чакам 4D за 100%  Party

# 419
Ооо Кари аз не знаех коя седмица си.Съъъъъъъвсем нормално е да ти е лошо (не е от магнекор).Иначе и аз пия магнезии само , че с друго име.Изписаха ми го защото ме понаболваше , пък и мисля , че всяка бременна го пие вече.Иначе доки знае най - добре кога и кое се пие  Hug Та аз след 10 седмица ми мина лошото.Ще изтърпиш още 1 - 2 и ще видиш как ще живнеш (но пък при всеки е различно де)  Crazy

Miss_Bingley аз мисля от 7ми месец да започна  Laughing Не издържааам  Grinning Иначе пък съм суеверна до границите на нормалното де. Каква храна хапваш повече - следко или солено.Това са бабини приказки , но покрай мен и мойте приятелки мисля , че повярвах  Laughing Сладко - момиче , а Солено - момче.Аз съм по соленото и ми казаха момче  Crazy , но си чакам 4D за 100%  Party
Благодаря ти за окуражаването. Hug Надявам се да отмине, така както казваш и ти, и други мами, че след определено време минава- а дано.😖

Общи условия

Активация на акаунт