Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 63 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Солено и кисело 😃
Ама аз сладко по принцип не ям много и не обичам.Всъщност си ям това,което и преди,без особени предпочитания,тоест винаги съм си обичала солено,не го ям повече от обикновено.Не вярвам много на това с вкусовете,но пък знае ли човек.
За сметка на това,направих шуротията с пръстена,излиза момче 😃
Друг път-момиче,излиза.тъпотия,ама за забавление и от любопитство пробвах.
Каквото Господ даде,това ще е.Мое си е.Само живи и здрави.
Иначе кумата ми също каза,че след 4 месец ще се очовеча😃 и ще е съм по-бодра.
Надали,сега като се почнат сериалите,чайовете,книгите и есента и студовете,съвсем ще му отпусна края.😊

# 421
  • Пловдив
Преди всеки ден ядях шоколади и бисквити, откакто съм бременна сладко грам не ми се прияжда. Интересно ми е дали е вярно Simple Smile

# 422
  • Вестерос
Най-пресен пример на леля ми- ставаше й кофти от сладко и не е яла хич-момиче.

# 423
Преди всеки ден ядях шоколади и бисквити, откакто съм бременна сладко грам не ми се прияжда. Интересно ми е дали е вярно Simple Smile
При моята лична статистика е вярно , ама са си бабини неща  ще видим Laughing

# 424
Аз пък по принцип не обичам кисело, а сладко много.
Еми, сега пък много обичам кисели, зелени ябълки( и сега ми е в ръката), туршиики, кис. Краставички , общо взето щом ми се гади ей такива неща ми се хапват. Имах седмиа на просветление- ядеше ми се всичко- както по принцип и шооплад , и месо.
Баааам сега край на месото и шоколада- особено днес само като ги погледна Sick

# 425
Момичета, на мен доки в началото на бременността ми каза, че до 12-14 седмица ще се притеснявам, дали ще се задържи плода, пък и гаденето. После каза, че до 26-28 седмица ще си живея спокойно и после почват драмите към края, повече тежест, болки тук там, безсъние, и евентуални екстри като киселини, запек. Аз съм вече 7 месец и наистина 5 и 6 бяха най- леки и спокойни при мен  Hug

# 426
  • София
Аз до 3 бях супер,при мен повръщането беше 4 и 5 Grinning Към края вече също става много тегаво.Аз ядях много сладолед (принципно рядко ям) и момиченце излезе Grinning На моя позната и се ядеше повече солено и има момче Grinning

# 427
Аз от една страна вярвям малко.
Но не съвсем.При мен пък няма никалво повръшане,нищо,нито веднъж.Гадене много леко,почти никакво.
Единствено умора,леки болки,странни усещания.Утре съм на Бхс.Вече нямам търпение да отида и да мина и това.
И аз знам,че 4,5 6,м.са най-приятните.

# 428
Аз изглежда съм като по учебник  newsm78 Започна да ми се гади в 6-7 седмица  Sick Към 13-14 намаля драстично! Сега на моменти ми е трудно да дишам, все едно нещо ми затиска гърдите Sad много неприятно, но сигурно така ще е до края   ooooh!
А аз нямам голям апетит за сладко, парченце шоколад на ден-два, 2 пъти месечно сладолед. А вече три пъти я виждат бебка, че е бебка, уж са сигурни Praynig

# 429
Аз по принцип си обичам сладко и солно, но сега налитам много на соленото и киселото. В началото до към 10 г.с. ми се гадеше през целия ден и много ми се спеше, сега от време на време ми се гади. Днес съм на БХС.

# 430
  • Бургас
На мен не ми стана ясно на фетална морфология с пълен пикочен мехур ли се ходи или трябва да сме минали през тоалетната преди това?

# 431
Miss July, в Щерев, където минах две морфологии, няма изискване за пълен мехур!  Peace

# 432
  • ту тук, ту там
На първата ми ФМ бях с празен мехур, не съм предполагала, че ще има значение. Е, не спря докторката (Цанкова от Майчин дом) да мърмори, че нищо не може да види, че матката е дълбоко в малкия таз и с празен мехур не можеше и с вагинален да види почти нищо. Накара ме да ида пак след два дни с пълен мехур, като, разбира се, си платих и двата пъти. Crazy Та ми излезе златна моята първа ФМ!
Моят съвет е да отидеш с пълен мехур, ако не е ОК, все ще те пуснат да се изпишкаш!  Peace

# 433
  • Бургас
На първата ми ФМ бях с празен мехур, не съм предполагала, че ще има значение. Е, не спря докторката (Цанкова от Майчин дом) да мърмори, че нищо не може да види, че матката е дълбоко в малкия таз и с празен мехур не можеше и с вагинален да види почти нищо. Накара ме да ида пак след два дни с пълен мехур, като, разбира се, си платих и двата пъти. Crazy Та ми излезе златна моята първа ФМ!
Моят съвет е да отидеш с пълен мехур, ако не е ОК, все ще те пуснат да се изпишкаш!  Peace
И аз така мисля да направя.

# 434
Чавеева само се оплакваше, че беба много се върти Simple Smile Но, наистина щом има оплаквания от доки за празен мехур, по-добре с пълен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт