Казармата

• 41 903
  • 395
  •   1
Отговори
# 210
оф, ше пусна тема "А оправяте ли си леглото?" Laughing

Пусни. Peace
Аз от други теми знам, че за повечето от форума това е излишно. Mr. Green

# 211
оф, ше пусна тема "А оправяте ли си леглото?" Laughing

Пусни. Peace
Аз от други теми знам, че за повечето от форума това е излишно. Mr. Green

Като не сме били в казарма.

# 212
То и аз не съм била, но си го оправям. Wink

# 213
Вие наистина ли смятате, че казармата е за оправяне на легло и превъзпитание?
Ужас!

# 214
  • Ямбол
Вие наистина ли смятате, че казармата е за оправяне на легло и превъзпитание?
Ужас!

Ужас е, че ти правиш такъв извод от последните коментари.

# 215
Хвана ме. Само първите и последните коментари прочетох.

# 216
Каква интересна тема!
Жени дискутират за или против казармата и какво се правело и неправило в нея преди и сега...
Прилича ми, на спор между мъже, как се ражда и трябва ли или не операция и пр подробности.

Иначе по темата, ако ще се връща съм съгласен, но да ходят всички, мъже и жени, както е в Израел, където е задължителна.
Младите мъжете какви били, ами жените как са? Цъфнали и вързали като ги гледам..

# 217
Каква интересна тема!
Жени дискутират за или против казармата и какво се правело и неправило в нея преди и сега...
Прилича ми, на спор между мъже, как се ражда и трябва ли или не операция и пр подробности.

Иначе по темата, ако ще се връща съм съгласен, но да ходят всички, мъже и жени, както е в Израел, където е задължителна.
Младите мъжете какви били, ами жените как са? Цъфнали и вързали като ги гледам..

Не са само жени. Има и мъже в темата.

Да де, ама в Израел жените ходят една година, а мъжете три. Та и там дори не са еднакви условията за мъже и жени.

# 218
Така да бъде Simple Smile

# 219
И защо да не дискутираме?
Това са неща, които сме обсъждали с мъжете и бащите си, пишем и тяхното мнение. Освен това сме и пряко засегнати, когато останем сами и се налага мислим с какво да си изхраним децата, осигурим покрив, сложим на масата ядене и т.н. Защото в казармата ви дават дрехи, обувки и храна, ама навън тези неща не падат от небето.
И аз искам да ходя на военно обучение по няколко седмици без да мисля за нищо, що не, има го и в други държави, идеално ще ми се отрази ни за работа да мисля, ни за деца, ни за нищо. Но съм почти убедена, че повечето мъже няма да са съгласни, защото ги чака доста повече работа.

Това по принцип за военно обучение за боравене с оръжие, иначе абсолютно не приемам в днешно време за бяла страна, не за онези там с вечните конфликти, да има друга, освен професионална армия  Stop 

# 220
И да разделят майчинството, но не по желание, а също по задължение Peace
Даже, за де не губим време, може жените да ходим на военно обучение, докато мъжете са по майчинство.
Сигурна съм, че във форума по-голямата част ще глсуват със "за".

# 221
На мен ми стана интересно защо точно с Израел трябва да се сравняваме. Те си имат много сериозни проблеми, не са въобще нещо стандартно.

# 222
Ще трябва да можем да защитаваме мъжете явно.. докато са в майчинство примерно  Laughing

Скрит текст:
ПП
В Норвегия жените също посещават военно обучение, но пък 9 от 10 бащи взимат "майчинство".

# 223
  • Пловдив
Твърдо "За" казармата, без значение дали е ще е военно обучение, казарма или както и да го нарекат там. Положението с дисциплината, моралните устои, знанията и познанията за елементарни житейски ситуации, отношението с по-висшестоящи, с колеги, жени и т.н. е под всякаква критика. Толкова много си личи дали един мъж е бил в казарма или не, че просто нямам думи.

# 224
  • Най-красивата страна
И аз мисля,че не е лошо казармата да се върне.Но не за две години,а за 6 месеца например. Thinking
Просто да има някаква елементарна подготовка.
Като ученичка съм ходила на военно обучение и не ми е навредило.

Общи условия

Активация на акаунт