Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за компанията StyloDoors?
Какво е мнението на хората за компанията Format Varna?
Какво е мнението на някой за компанията Formet?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за компанията StyloDoors?
Мненията за компанията StyloDoors са изключително негативни. Клиентите съобщават, че след като поръчат врати и платят 50% депозит, компанията не спазва договорените срокове за доставка, не предоставя ясна информация и не отговаря на обажданията на клиентите. Освен това се споменава лошо качество на услугите и некоректно отношение.
-
Какво е мнението на хората за компанията Format Varna?
-
Какво е мнението на някой за компанията Formet?
-
Какво е мнението на хората за компанията Bath Style?
-
Какво е мнението на потребителя за компанията Мебели Виденов?
), но най-много се оплаква как материалите били поскъпнали много и постоянно иска пари! Предоверих му се и малко по малко му дадох почти цялата сума за която се бяхме разбрали. Накрая ме остави сам да си извозвам боклуците (220лв, от които ми изпрати само 180лв), не ми докара още 10 кубика хумус, не доизкопа по двора за да го заравни, не ми облече стълбите и две от страните на верандата с камък, и не си поправи окалпазено нареденият камък и кривата подпорна стена. От 9те колони на оградата три се клатеха, като една от тях падна с минимални усилия. В началото се излъгах и го препоръчах на съсед, когото и него го е излъгал, некадърно му е направил дренаж, вместо фракция засипвал с земя, не сложил филц, искал пари отгоре. Добре, че съседа е разумен човек, та не си развалихме отношенията. Мога още много впечатления да напиша, но ще спра до тук.