Кой какви сериали гледа? - тема 16

• 69 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Предложете ми някакъв сериал с 1 сезон дали свършил или ще продължава няма значение но да е по кратичък...Wink
The Night Of

# 661
Мнения за Тъмна Материя интересен ми се стори по описанието..

# 662
Тъмна материя има тема тук някъде - два сезона минаха и предстои трети. Не е лош - типична нискобюджетна фантастика - действието се развива в много далечното бъдеще (или в друга галактика - не е уточнено); главните герои се събуждат на космически кораб, без спомени и постепенно се опознават, разбират неща за себе си (всички са с тъмно минало), попадат в различни приключения и т.н.

И аз харесвам Into the Badlands; подходящ за любителите на фантастиката (по-скоро на фентъзито)  и източните бойни изкуства. Скоро ще има и втори сезон  Simple Smile

# 663
Момичета, сега намерих темата и ще събирам идеи за сериали, но да попитам всички филми посчени на първа страница ли имат субтитри на български, или не?

# 664
Предложете ми някакъв сериал с 1 сезон дали свършил или ще продължава няма значение но да е по кратичък...Wink
Hooten and the Lady  Grinning

Banished

# 665
  • София
Медичите от къде ги теглите?
Не мога да ги открия никъде.

# 666
Пиши в гуугъл. Праща към 1337х нещо си.

# 667
  • Вестерос
от пиратите теглих аз.

На първо четене 1 сезон и приключили

Forever
Monlight
Firefly
Limitless
Drive
Flash Forward
Eastwick
Camelot
Dracula
Constantine
Eye Candy
Taxi Brooklin
11.22.63

# 668
  • The point of no return
Last Resort Peace

# 669

Тифани ти е дала дълъг списък с хубави сериали:)
Препоръчвам Banished-много хубав сериал за засилването на Австралия.
Сещам се за един фентъзи сериал, който не е споменат-The gates. Повечето актьори бяха хубави като кукли! Eye candy😎
Ако се сетя за други, ще пиша. Peace

Edit: сетих се за един сериал, който беше спрян след първи сезон, имаше динозаври-Terra nova.

# 670
  • Вестерос
А ако искаш някои , които в момента им текат първите сезони или чакаме втори да почне:

Присъединявам се към предложението за Victoria и  Hooten and the lady

Westworld
Timeless
Conviction
Frequency
Notorious
Young Pope
Medici:masters of Florence
Jessica Jones
The Expanse
The Magicians
The Shannara Chronicles
Stranger Things

# 671
Peaky Blinders

Black Sails

Lucifer

Повече от един сезон, но си заслужават.

# 672
# 673
Когато обсъждахме Hooten and the lady, писахме, че в Замунда го няма. Всъщност, отдавна си е качен, ама се изписва Hooten & the lady, с and нищо не излиза. Peace

# 674
И днес май чакаме еп. 8!

Общи условия

Активация на акаунт