"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт~Тема 46

• 99 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
А моето предложение от вчера е наобратно "Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт след Завръщане"  Hug
Здравейте на всички!
Силистра, харесва ми твоето предложение и мисля, че е много логично като продължение на сегашното название! Браво, много хубаво си го измислила! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 706
Момичета Hug...нямам нищо против и двете заглавия...НО...трябва да се направят доста промени...след като включим и сериала на Джансу..."Майка " или "Мама" newsm78...мисля ,че трябва да е "Майка",трябва в първи пост да изброя и другите сериали след Завръщане на Мехмет...ще стане много объркотено и много дълъг първи пост...не ,че е лошо или забранено... Naughtyа и аз вече съм готова с новата тема Завръщане...няма да смогна да направя промените...а се изисква време и снимчици ,и окраски... Whistling

Предлагам да включа "Майка" във втори пост ,като инфо,а от следващата тема ще видим как ще направим 1 пост...
Иначе ще променя и заглавието...в ром. сериали...Какво ще кажете за едно допълнение към предложението на Силистра...

Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт в и след "Завръщане"...

# 707
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт в и след "Завръщане"...[/color][/b][/i][/center]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 708
Светле, харесва ми предложението ти bouquet

Не се притеснявай, която тема стане тогава, никой не бърза.

# 709
  • Пловдив
Както прецениш, Светле, ти си специалиста! Твоето предложение с добавката на "В" също е отлично!
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 710
  • София
Здравейте, мили момичета!
Светле, присъединявам се и аз към направените предложения и знам, че ти ще се справиш отлично.
Хубава вечер на всички.

# 711
  • София
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes Hug
Харесва ми предложението, Свет  newsm10 за заглавието на темата и в следващата тема вече да има повече за "Мама" newsm10 Тогава ще има повече снимки и ще сме загледали филма за коментари.
Аз ви предлагам снимки от пътешествието на Nilgün и Yakup Can

# 712
Здравейте, момичета  Hug Heart Eyes Hug
Харесва ми предложението, Свет  newsm10 за заглавието на темата и в следващата тема вече да има повече за "Мама" newsm10 Тогава ще има повече снимки и ще сме загледали филма за коментари.

Здравейте момичета!

Тези хора просто ме кефят отвсякъде...то пътешествия, пътешествия...не спират, ами те кога работят, за да  печелят пари за тези пътешествия, много ми е странно newsm78 newsm78...евалла им правя... smile3521 smile3521

Новата тема си идва с името бе сладурчета... Завръщане при МАМА Джансу Дере и... Мехмет Алакурт.. Joy Joy

# 713
Скрит текст:
Харесва ми предложението, Свет  newsm10 за заглавието на темата и в следващата тема вече да има повече за "Мама" newsm10 Тогава ще има повече снимки и ще сме загледали филма за коментари.

Здравейте момичета!

Тези хора просто ме кефят отвсякъде...то пътешествия, пътешествия...не спират, ами те кога работят, за да  печелят пари за тези пътешествия, много ми е странно newsm78 newsm78...евалла им правя... smile3521 smile3521

Новата тема си идва с името бе сладурчета... Завръщане при МАМА Джансу Дере и... Мехмет Алакурт.. Joy Joy

Joy Joy JoyИ това не е лошо Naughty...доста забавно... bowuu Peace
Хеленита... Peace Hug

Решавайте дружки! Praynig Laughing

# 714
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравейте момичета!

Хеленита... Peace Hug

Свет, чакам с нетърпение  да дойде момента, когато ще трябва... ще е наложително ... да озаглавиш нова тема със...  "Завръщане при.........тати Мехмет Алакурт" Joy...Оф ...а дано....ама надали... Joy

# 715
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравейте момичета!

Хеленита... Peace Hug

Свет, чакам с нетърпение  да дойде момента, когато ще трябва... ще е наложително ... да озаглавиш нова тема със...  "Завръщане при.........тати Мехмет Алакурт" Joy...Оф ...а дано....ама надали... Joy

Охххх...мила  Hugс две ръце се моляяяяяяя... newsm17...ама надали... newsm12 Joy Joy Joy

# 716
  • Пловдив
БАТЕ СИ ОТВОРИ ФЕЙСА! Явно въвежда нови правила - през вторник си отваря ИГ, а през всеки втори четвъртък - фейса!  Thinking Thinking Thinking

# 717
БАТЕ СИ ОТВОРИ ФЕЙСА! Явно въвежда нови правила - през вторник си отваря ИГ, а през всеки втори четвъртък - фейса!  Thinking Thinking Thinking

...ако и така през седмица си върши "оная" luvbed работа...не се учудвам, че го зарязват жените...  smile3518 smile3518 smile3518 smile3533

# 718
Добро утро, хубав ден ви желая  bouquet

Скрит текст:

Здравейте момичета!

[/quote]

Хеленита, не съм съгласна с твоето предложение, макар да е на шега. Ако Мехмет участва в сериал "Татко", темата ни "Завръщане при мама и татко" ли ще се казва  newsm78 newsm78 newsm78

А за "оная" работа, недей така де, Агата вероятно е прекалено активен, и затова мадамите бягат.
Имат нужда от почивка, че той какво друго да прави в тия гори тилилейски дето се е забил  smile3534 newsm62.

Скрит текст:

# 719
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет ханъми  Hug Hug Hug Hug

...ако и така през седмица си върши "оная" luvbed работа...не се учудвам, че го зарязват жените...  smile3518 smile3518 smile3518 smile3533

hahaha hahaha hahaha hahaha Хеленита   Hug Heart Eyes - разконсперира го бе къз  smile3534 smile3534 smile3534

На мен пък ми хареса предложевото от теб заглавие - забавно е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт