Избор на сушилня - 6

• 111 223
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не, не ми шумят  ... Даже си мисля, че намалиха времето за сушене с поне 5-10 мин. ...

# 556
  • Ловеч
Не, не ми шумят  ... Даже си мисля, че намалиха времето за сушене с поне 5-10 мин. ...
Супер!
Благодаря много! 👍😉👍

# 557
  • на Мелмак
Четох за програмата синтетика, която упорито прескачам , след 2-3 незадоволителни резултати за мен.
Сега ще се пробвам пак с нея с едни блузи - смесена материя , които ми се налагаше да поопъвам Mr. Green

# 558
  • Ловеч
Четох за програмата синтетика, която упорито прескачам , след 2-3 незадоволителни резултати за мен.
Сега ще се пробвам пак с нея с едни блузи - смесена материя , които ми се налагаше да поопъвам Mr. Green
Ети, снощи суших едно яке с вата и 2 чифта дънки на синтетика с 3 слънца на гардероб +. Резултат-якето сухо ( само ръкавите леко влажни, но са ластик), дънките-влажни и ги доизсушавах. Кажи блузите как са? На мен на микс някои трябва да се опъват, други не мърдат, а са еднотипни.
На синтетика с 3 слънца за гардероб суших и на малката дрехите, но бяха леко влсжни. Нейните дрехи са памук с еластан.
На гардероб + дали е по-висока температурата?

# 559
  • на Мелмак
Дънките са за памук , аз слагам 1 слънце и излизат сухи. Синтетиката ще я пробвам и ще кажа.

# 560
  • Ловеч
Дънките са за памук , аз слагам 1 слънце и излизат сухи. Синтетиката ще я пробвам и ще кажа.
Аз и на микс с едно слънце ги суша, но снощи не ми се чакаха две сушилни и сложих всичко на синтетика   Blush

# 561
Момичета,тези топки като топките за тенис и тези вълнените от къде ги взимате?Има ли ги в някой магазин,да не е онлайн?

# 562
  • Ловеч
Момичета,тези топки като топките за тенис и тези вълнените от къде ги взимате?Има ли ги в някой магазин,да не е онлайн?
Аз моите ги купих от Технополис http://www.technopolis.bg/bg/Accessories/ТОПКИ-ЗА-СУШИЛНЯ-XAVAX-111013/p/825187

# 563
Здравейте, много изчетох и не намерих отговор, затова ще попитам Simple Smile Случва ли ви се да излизат мъхчета извън сушилнята от някой дрехи? Не мога да разбера не уплътнява добре вратата ли или е нещо нормално ... Сушилнята ни е Горение, сравнително нов модел и не малко пари и съм изумена, че се случва така. Преди не съм ползвала и нямам други наблюдения. Ако някой има подобно преживяване нека сподели, благодаря Simple Smile

# 564
Аз моите ги купих от Технополис http://www.technopolis.bg/bg/Accessories/ТОПКИ-ЗА-СУШИЛНЯ-XAVAX-111013/p/825187

Нищо не излиза на линка,който е посочен.Но аз си купих от Технополис ето тези: http://www.technopolis.bg/bg/Accessories/%D0%A2%D0%9E%D0%9F%D0%9 … X-111013/p/825187
Само такива имаше там.Но искам да си взема и от тези вълнените.

# 565
ssonitka При мен се получава понякога да имам мъхчета по филтъра под стъклото отгоре обаче на пластмасата и при вадене на дрехите да полепне нещо случайно. Става когато ме домързи да изчистя филтъра и пусна втора сушилня с дрехи. За кърпи и чаршафи няма проблем. Получава ми се от нови ватирани дрехи, след няколко цикъла се оправя. Много е фин мъха и е лек и се наслоява по решетката на дупките на филтъра.
Ако имаш мъх по гуменото уплътнение на врата тогава не уплътнява добре.

# 566
Здравейте, много изчетох и не намерих отговор, затова ще попитам Simple Smile Случва ли ви се да излизат мъхчета извън сушилнята от някой дрехи? Не мога да разбера не уплътнява добре вратата ли или е нещо нормално ... Сушилнята ни е Горение, сравнително нов модел и не малко пари и съм изумена, че се случва така. Преди не съм ползвала и нямам други наблюдения. Ако някой има подобно преживяване нека сподели, благодаря Simple Smile

И при мен беше така . #2gunfire Скапаните пластмасови врати на  Горенйето ,когато се нагреят  пропускат. Пуснах рекламация до ТМ, идва техник разглоби вратата ,подложи няколко шайби и регулира чопа,оправи се временно и след време пак я хванах да духа от там. Понеже видях как става ,а и не ми се занимаваше отново с рекламации ,разглобих  я и подложих още няколко шайби,стигна се дотам ,че много трудно се отваряше и затваряше  ,и в някой си момент от цикъла пак я хващам ,че си духа леко. Върнах всичко в изходно положение без шайби и  подложих зад самото уплътнение на вратата това :самозалепващо се УПЛЪТНЕНИЕ Е-ПРОФИЛ,когато го разделиш на две идеално си залепва зад гумата на вратата и я повдига допълнително .Мисля ,че е по добре Thinking УСПЕХ.....Предстой ми закупуване на сушилня за нашите,но с пластмасовия капак..... няма да се набутам отново.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 13:19 от hienata76

# 567
  • София
 LaughingНе е проблема в пластмасата.

# 568
Здравейте, купих си топки за сушилня, като тенис топки изглеждат. На кои програми е добре да се ползват и трите ли тябва да сложа (3 са в опаковката)? Нова ми е сушилнята, само два пъти съм я пускала.

# 569
Здравейте, купих си топки за сушилня, като тенис топки изглеждат. На кои програми е добре да се ползват и трите ли тябва да сложа (3 са в опаковката)? Нова ми е сушилнята, само два пъти съм я пускала.

От къде ги взе?

Общи условия

Активация на акаунт