Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой модел сушилня да избера между Miele, Electrolux и Bosch?
Какви са разликите между сушилни с термопомпа и кондензационни сушилни?
Как мога да намеря инструкции на български за сушилнята Whirpool AZA 999?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой модел сушилня да избера между Miele, Electrolux и Bosch?
Изборът на сушилня зависи от няколко фактора. Ако цената е най-важният фактор, тогава по-евтиният модел може да бъде разумен избор. Въпреки това, ако качеството е важно, трябва да се вземат предвид характеристиките и програмите на всяка марка. Според мненията съвременните сушилни обикновено са добри, но техниката се подменя на всеки пет години, така че е важно да изберете модел, който отговаря на текущите нужди. Например марката AEG често се предпочита от потребителите поради съотношението цена-качество.
-
Какви са разликите между сушилни с термопомпа и кондензационни сушилни?
Разликата между сушилните с термопомпа и кондензационните сушилни е в принципа им на работа. Сушилните с термопомпа използват по-ниски температури и по-малко енергия, което ги прави по-ефективни и по-безопасни за дрехите. От друга страна, кондензационните сушилни използват въздух, който се нагрява и циркулира през барабана, като влагата се кондензира и се събира в резервоар. При избора на сушилня е важно да имате предвид минималната температура на помещението, където ще бъде поставена, тъй като някои модели не работят при температури под определена граница.
-
Как мога да намеря инструкции на български за сушилнята Whirpool AZA 999?
-
Какви са препоръките за избор на сушилня, която не изисква връзка с тръби?
-
Кои са най-добрите марки сушилни според потребителския форум?
Случва ли ви се да излизат мъхчета извън сушилнята от някой дрехи? Не мога да разбера не уплътнява добре вратата ли или е нещо нормално ... Сушилнята ни е Горение, сравнително нов модел и не малко пари и съм изумена, че се случва така. Преди не съм ползвала и нямам други наблюдения. Ако някой има подобно преживяване нека сподели, благодаря
Скапаните пластмасови врати на Горенйето ,когато се нагреят пропускат. Пуснах рекламация до ТМ, идва техник разглоби вратата ,подложи няколко шайби и регулира чопа,оправи се временно и след време пак я хванах да духа от там. Понеже видях как става ,а и не ми се занимаваше отново с рекламации ,разглобих я и подложих още няколко шайби,стигна се дотам ,че много трудно се отваряше и затваряше ,и в някой си момент от цикъла пак я хващам ,че си духа леко. Върнах всичко в изходно положение без шайби и подложих зад самото уплътнение на вратата това :самозалепващо се УПЛЪТНЕНИЕ Е-ПРОФИЛ,когато го разделиш на две идеално си залепва зад гумата на вратата и я повдига допълнително .Мисля ,че е по добре
УСПЕХ.....Предстой ми закупуване на сушилня за нашите,но с пластмасовия капак..... няма да се набутам отново.