Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 133 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Във физическите им магазини наливните им парфюми са 10 лв. за 30 мл. Но не и в тези в МОЛ-овете. Там са по-скъпи.  Peace
Благодаря.  Peace

# 376
Търсила съм добро копие на №5, но уви - не съм попадала....И....купих оригинала в крайна сметка.  Laughing
 Hug

Шанел 5 сме коментирали,че всичко е безкрайно зле,а на Лорис е само чист сапун през цялото време,няма нито развитие нито нищо...

Наскоро най-сетне пробвах на кожа оригинален Шанел 5 (концентрация eau de parfum) и според мен версията на Парфен доста се доближава до него. Да, не е на 100% същият, но е много, много близък и според мен дори се развива малко по-добре от оригинала.

# 377
  • София
Във физическите им магазини наливните им парфюми са 10 лв. за 30 мл. Но не и в тези в МОЛ-овете. Там са по-скъпи.  Peace
А в София къде имат такива...аз знам само щанда им в Сердика център.

На Баргело какви са цените в магазина в Студентски град?

# 378
  • София
На Скобелев, срещу МВР болница, на Графа и в метростанция Константин Величков.

# 379
Здравейте, момичета. Харесах  в оригинал мъжки Profumo/Armani. Видях, че има две фирми, които го предлагат - рефан и заг. Имате ли впечатления коя версия е по-добра?

# 380
A има ли имитация на ESCADA- Incredible Me?
Поръчах преди повече от седмица безплатни мостри от Парфен, но все още нищо не е пристигнало.

# 381
  • София
На Скобелев, срещу МВР болница, на Графа и в метростанция Константин Величков.
bouquet

# 382
  • София
Алиска, тази Ескада мисля, че няма имитация.
~Étoile~Hug

# 383
  • В къЩи.
Здрвейте.
Бихте ли ми препоръчали добра имитация на

# 384
  • Бургас
Лия,Черното Версаче е много добро от Парфен.

# 385
Здравейте, момичета. Харесах  в оригинал мъжки Profumo/Armani. Видях, че има две фирми, които го предлагат - рефан и заг. Имате ли впечатления коя версия е по-добра?

Не съм момиче,и нямам представа на Заг как е като аромат,на Рефан версията е много добра като доближаваща се до оригинала ,даже много добра, само че отлита много бързо и седи близо до кожата, ама той и ориджинала и той е така,поне на моята кожа.Сексуален аромат за по- интимни преживявания.

# 386

Не съм момиче,и нямам представа на Заг как е като аромат,на Рефан версията е много добра като доближаваща се до оригинала ,даже много добра, само че отлита много бързо и седи близо до кожата, ама той и ориджинала и той е така,поне на моята кожа.Сексуален аромат за по- интимни преживявания.
Благодаря за мъжкото мнение, ще взема на ММ първо на Рефан, щом имаш добри впечатления.

# 387
  • В къЩи.
Лия,Черното Версаче е много добро от Парфен.

Благодаря. bouquet

p.p.Случайно да знеш ,кой номер е ? Embarassed
Не намирам списък, от който да се ориентирам. Tired

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 16:33 от *Л-и-я*

# 388
  • Бургас
Номерчето е 523 и за мен от всички версии тази е най-доближаваща се. bouquet

# 389
  • В къЩи.
Благодаря.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт