Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Аз докато чакам да заредят исканите от мен парфюми в магазина на Рефан, "пернах" 2 бр. от сайта им, че и дойдоха  Laughing

- Prada Candy  - все още не съм го носила на кожа, пръснах на хартия него и версията на Заг. Рефанският доста повече ми хареса, много по-наситен и хубав е  Peace

-  Eau Parfumee au The Bleu - страшно ми допадна този син чай! Аз лавандула не долюбвам много, но тук много ми хареса. Приятно освежаващ, ненатрапващ се летен парфюм, доста по-различен от другите, които нося!

Пратиха ми и подаръчен ваучер за 2 лв. и сега се чудя какво друго да приютя  Laughing , може би Eau Parfumee au The Rouge, че и той ми е интересен или La Niuit Tresor/ Lancome ......

Днес ходих до магазина на Рефан, защото трябваше да получават стока, но нищо от желаното нямаше. Поисках да видя 193. NOA/ CACAHREL   . Много ми хареса като го помирисах от капачката и си взех 10 мл. Като се прибрах на работа веднага си пръснах на ръката и ...... не ми хареса, дори по-зле стана. Мих, търках и пак го усещах. Много чудна работа, привидно лек и "чист" аромат , а на мен никак не ми понесе. А уж харесвам бял мускус.

# 61
  • София
... може би Eau Parfumee au The Rouge, че и той ми е интересен или La Niuit Tresor/ Lancome ......

И двата, и двата ....  Flutter Не съм подстрекателка.  Blush Laughing

# 62
... може би Eau Parfumee au The Rouge, че и той ми е интересен или La Niuit Tresor/ Lancome ......

И двата, и двата ....  Flutter Не съм подстрекателка.  Blush Laughing

Хахах, нали  Joy , може и да те послушам пък  Flutter  Hug

# 63
  • София
Ами, не към.  Hug Ако не харесаш, който и от двата да вземеш, ако не и двата  Wink, с радост ще те отърва.  Simple Smile

# 64
  • Бургас
Лина,налазвай го Нощния Трезор,невероятен парфюм е,обожавам го и в оригинал.Всичко що е на Ланком е близо до сърцето ми. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега се влюбих в това съкровище-http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Senses-6205.html

# 65
Големи сте дяволчета двечките , тъй да знаете  Twisted Evil Heart Eyes

# 66
Лина,налазвай го Нощния Трезор,невероятен парфюм е,обожавам го и в оригинал.Всичко що е на Ланком е близо до сърцето ми. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега се влюбих в това съкровище-http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Senses-6205.html
Уникален е ,и аз много го харесвам ,много ме е яд ,че няма имитация . Peace

# 67
  • София
Лина, ако има и Голдеа във вашия Рефан, пробвай и него.  Peace

# 68
Благодаря, magicjo , ще проверя  Hug

# 69
  • София

Тествах на блотер Нощният трезорна Ланком и ми хареса. Есента бях си взела на Рефан и замина за отрицателно време и сега не мога да преценя кой от двата е по-хубав.  Thinking
Аз днес го тествах в оригинал и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дали има имитация, която да е максимално близка до него?

Пак оригинали тествах Жур Абсолю и Жур Гардения...те имат ли имитации?

Утре в едно магазинче на Заг съм си поръчала Мосю ЛИ, Покривните, Ноар и Нарцизо Родригез...и четирите не ги познавам в оригинал Mr. Green

# 70
  • Стара Загора
Жур Гардения имат Рефан. По-различен е от оригинала, в който при мен има само чист "сапунен" жасмин, но за мен е по-хубав дори. Усещам едни сухи дървесни нотки в Рефанския.
За Жур Абсолю не мога да помогна. Quattro на Boucheron е доста сходен с него и почти на половин цена, така че можеш да пробваш него в оригинал, ако и той няма имитация.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 06:33 от iv4enceto_91

# 71
  • София
За имитацията на Нощния трезор на Рефан имаше най-много положителни мнения за близост до оригинала, трайност, наситеност и май ще си взема пак от него.  Peace
Жур Абсолю няма имитация, а Жур Гардения на Рефан лично на мен не ми хареса, твърде сапунест за моя вкус. Първите 20 минути е прекрасен, но след това...  Confused Мислех, че ще си изпръскам 30-те мл., но ги прибрах за ароматизатор.  Mr. Green

# 72
Лина, стреляй  Grinning - Нощният трезор е убиец откъм близост и трайност.

Брайт, сетих се за коя чудна вода става дума, благодаря за предложението  Grinning до тук нищо на Ерме не ми понася в дори оригинал, но този ще го пробвам.

# 73
Момичета,искам да споделя една имитация на Lancome La vie est belle Eau de parfum по-скоро на Intense.Много добре имитирана миризма и като трайност е добър Simple Smile става въпрос за този,купих си го от Shiho-Варна за 4 лева  Grinning Simple Smile

# 74
  • София
Ще мина през Рефан да видя, въпреки че на мен ми хареса точно изчистения аромат на бели цветя, по-точно тубероза(ОБОЖАВАМ Я!!!). Като му гледам пирамидата във фрагрантика изобво няма дървесина, само гардения, тубероза, жасмин и цитрус и роза, които изобщо не усетих за щастие.

iv4enceto_91, на Quattro съм му хвърлила око отдавна, ще го видя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт