Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Добро е Нарцисото на Заг, даже много прилично. Ползвам оригинала. Който чакаше да изимитират Бялото, може да пробва и Пудре. Не са еднакви, но определено са в една категория.  Peace

# 691
Чета отзивите ви за Нарцизо с интерес.

Днес зареждах на половинката парфюми от Рефан и естествено и аз да не остана по-назад си харесах 041 R. Cavalli- just cavalli. Заредих си го и пръснах на китките. Има нещо, което много ми харесва и нео,което ми е странно в този аромат.

Днес бях с Hypnose във версията на Голд тъч,толкова приятно се чувствах,усещах този прекрасен аромат цял ден.

# 692
  • Бургас
Нарцизото на Заг някой пробва ли?
Вчера си взех 30 мл. с 30 капки Very iresistible от Рефан и много ми хареса. Снощи се напръсках към 21.00, до към обяд днес още го усещах. Яд ме е, че не си взех повече аромати, защото заминавам за чужбина със семейството и скоро няма да видя нито Рефан, нито Заг.
Не зная в коя чужбина, но в Европа на много места се продава имитационна парфюмерия и дори не се свенят да крият списъците с кой номер, кое наподобява, а са разлепени като афиши в магазините  Peace

В магазина на Заг ми казаха, че Еликира го очакват след месец /можело и кьм Коледа чак да го получат/  Rolling Eyes

# 693
  • Пловдив
Днес специално ходих до Дъглас, за да сравня Нарцисото - има лека разлика в началните нотки, но след около 5 мин са направо идентични с имитацията на Заг.

# 694
  • Karlovo
Вчера ходих до Баргело в Пловдив под Хали,но продавачката каза ,че сменят от Баргело на Парфен .Та да кажа ,че под халите вече ще е магазин на Парфен и в момента има промоция до края на годината на цена 15 лева (мисля че за 50мл.,но не запомних ,понеже не съм фен на Парфен) .

# 695
Вчера ходих до Баргело в Пловдив под Хали,но продавачката каза ,че сменят от Баргело на Парфен .Та да кажа ,че под халите вече ще е магазин на Парфен и в момента има промоция до края на годината на цена 15 лева (мисля че за 50мл.,но не запомних ,понеже не съм фен на Парфен) .
Супер новина. Ама предполагам , че още разпродават Баргело или вече са Парфен newsm78 Не съм минавала от няколко дни оттам Grinning

# 696
  • BG-DE
Много се извинявам но кое Нарцисо на Заг коментирате, новото Пудре или друго  Embarassed

# 697
  • Karlovo
Продават до свършване на наличните парфюми Баргело ,но на цена 20 лв. .Не са ги намалили ,предполагам за да предпочетат хората да вземат Парфен на цена 15лв.

# 698
# 699
  • BG-DE
А-а ясно, много благодаря  bouquet

# 700
dreems, благодаря  bouquet

# 701
  • Бургас
Пробвах го новия Нарцисо Пудре на Заг и никак не ми хареса!От към близост са го докарали,но аз не съм ориентир,никога не харесах парфюм на Нарцисо,никога!

# 702
  • Deutschland
Яна, става въпрос за Германия.
Вчера в един Кауфланд в Пловдив имаше тестери на Баргело. Момичето ми обясни, че мъжкия бил на Пако Рабан, а женския на Ланком, но не знаела кои са точно. Купих и двата, като мъжкия е страхотен. Взех си и Олимпеа-та, ей тъй от любопитство. Ще тичам днес за Нарцизото от Заг  Mr. Green

# 703
  • София
dpv, тези парфюми /тестери/ на Баргело, които си купила нямат ли номера отстрани на шишетата, за да видиш в списъците на кои съответстват?

# 704
Здравейте, момичета.

Регистрирах се тук преди няколко месеца и ви чета с голям интерес.
От известно време съм решила да се сдобия с имитация на Black Opium, но не съм сигурна коя точно да избера. Вече съм пробвала две - на D&P и на Рефан. Тази на D&P ми хареса, но ако някоя от вас има мнение за още по-сполучлива, ще й бъда благодарна да сподели. На Рефан няма никаква трайност и наситеност (поне при мен). Пробвах и на ЗАГ, но само на ръката и не мога да преценя.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт