Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Разбира се, че ще докладвам.  Laughing

# 676
Благодаря Ви прекрасни момичета за бързото съдействие!  bouquet

И аз го чакам Елексира с интерес.

# 677
  • София
Виждам, че в онлайн магазина на Заг Зодиак новите им аромати вече може да се поръчват. Без Елексира. http://www.zagzodiakshop.com/bg/

# 678
  • Пловдив
Вчера се сдобих с 363 NARCISO POUDREE. Не познавам оригинала т.е. не мога да дам мнение за близост, но е приятна, топла и гушлива пудричка, напомня ми на крем Нивеа. Парфюма си има и развитие - по някое време на преден план излиза прекрасна роза, а после и бели цветя. Изобщо кара ме да се чувствам прекрасно в днешния хладен ден.  Flutter  А и обра комплиментите на колегите в офиса.
Трайност около 6 часа - пръсках се сутринта в 7 и към 14 ч. вече не го усещах. Сега поднових и пак му се радвам.  Laughing

# 679
  • BG-DE
Момичета, при вчерашното ми посещение в Заг пробвах и Gucci Premiere и Si но понеже първоначално не ме грабнаха така силно и не споделих нищо за тях  Simple Smile обаче днес ми подариха оригинала на Гучито и смело мога да кажа, че версията на Заг е много, много близка и а трайността е повече от добра Grinning BTW Арманито също ми хареса, даже мисля да си взема от него  Grinning

# 680
  • Бургас
Честито Гучи в оригинал bouquetмного,много любим мой парфюм.Копието на Заг също обожавам. Heart Eyes

# 681
  • BG-DE
Много благодаря, Бонбонче  Hug странно, че той не е точно от моя тип но страшно ми допадна и може наистина да ми стане голям любимец  Grinning

# 682
  • София
Ето информацията от Заг.  Simple Smile
Елексира все още не е зареден.  Sad Казаха ми, че ще го заредят след десет дни.
Цената на 50 мл. в тяхно шише е 11 лв. Цената на 30 мл. е 8 лв. Ако ви е нужна и картонена опаковка, тя също се заплаща. Струва 1 лв.
На кожа пробвах само мъжкия Емблем и мога да кажа, че имитацията е много добра.  Simple Smile
От дамските пробвах само на блотери Ла Ви Флорал и Голдеа. И двата аромата са доста по-различни от имитациите на Рефан. Може би Ла Ви Флорал се доближава повече, но само в базовите нотки. Голдеа на Заг ми се струва доста по-различна от оригинала. Но това, разбира се е моето мнение.  Peace Пробвайте.  bouquet

# 683
  • BG-DE
Goldea-та сто на сто се различава от оригинала, защото  и във Фрагрантика никой не я сравнява с Л`инстант меджик, а я определят по-скоро от типа на ЛВЕБ но върху мен версията на Заг се разкрива точно като базата на Герлена, което много ме радва, днес даже направих паралелен тест с остатъците от Л`инстана  Laughing) magicjo, на твоята кожа как се разви Goldea-та?

# 684
  • София
Не я пробвах на кожа, защото се напръсках и по двете ръце с Емблем.  Mr. Green Следващият път ще я пробвам и на кожа. Сега помирисах отново блотера и вече има ясни препратки към оригинала и имитацията на Рефан.

# 685
  • BG-DE
Ех, явно ще трябва да се завлека до някой Мол да я пробвам тази Goldea, че днес в Бюти зоун на Витошка имаха тестер само на някакъв розов вариант чиято миризма на мускалче Българска роза направо ме върна години назад  Laughing Това инфо за мъжкия емблем силно ме развълнува  Thinking

# 686
  • София
О, новата Роза Голдеа нямам и желание да я пробвам, тъй като не съм голям почитател на розата в парфюми.
Първият ми сблъсък с Емблем беше много негативен, но постепенно свикнах с аромата и сега много го харесвам.  Simple Smile Разбира се, имитацията на Заг не е едно към едно, но е много близка.  Peace

# 687
  • Deutschland
Нарцизото на Заг някой пробва ли?
Вчера си взех 30 мл. с 30 капки Very iresistible от Рефан и много ми хареса. Снощи се напръсках към 21.00, до към обяд днес още го усещах. Яд ме е, че не си взех повече аромати, защото заминавам за чужбина със семейството и скоро няма да видя нито Рефан, нито Заг.

# 688
  • София
dpv, няколко поста по-горе е мнението на m_rija за Нарцисо.  Peace

# 689
  • Deutschland
Меджик  Hug, помислих че става въпрос за имитация на друга фирма. От недоспиване покрай бебето, чета отгоре отгоре само. Извинявам се.
Ще го пробвам задължително Нарцизо, обожавам пудрените аромати

Общи условия

Активация на акаунт