Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Яна, от изброените съм ползвала следните:
12 DK DKNY DONNA KARAN - изключително добро копие, но много нетраен на моята кожа.
318 GP PREMIERE GUCCI - също много прилична имитация, а и ужасяващо трайна - на кожата ми 10-12 часа, на шаловете с дни...
348 OL- OLYMPEA- PACO RABANNE - този само съм го пробвала, но ми се струва че не е издокаран много. Но мнението ми не е меродавно, защото аз и на оригинала не съм фен.
Малките флакони са 17мл и излизат около 5лв с шишенцето. Ако отидеш с твои шишенца при нас пълнят колкото им кажеш.

# 661
може ли мнения за Estee Lauder MODERN MUSE на Баргело.

# 662
  • София
Чакам да ми доставят в магазина до нас. Втора седмица. Да видим дали ще имам късмет. От други съфорумци се запалих по нея.

# 663
АМи само аз го похвалих към пет пъти  Laughing

# 664
Чакам да ми доставят в магазина до нас. Втора седмица. Да видим дали ще имам късмет. От други съфорумци се запалих по нея.

Аз също има няма 3-4 пъти.После да кажеш как е. Simple Smile Simple Smile

# 665
  • София
Здравейте,днес за първи път помирисах Животът е прекрасен в имитация на Роксан и многооо ми хареса.Продавачката ми каза,че е много траен и едно към едно с оргинала,но аз не взимам нищо преди да ви питам  :lol.Според вас коя имитация е най-сполучлива ?Благодаря.

# 666
  • София
За "Животът е прекрасен" знам, че най-добрата имитация е на Баргело. Имам я и наистина се доближава до оригинала доста. На моята кожа е и трайна. Купих си Баргело по препоръка на момичетата тук.  bouquet

# 667
  • BG-DE
Днес минавах покрай Заг и реших да проверя дали са заредени новите аромати, да имаше ги но без Елексира на чудесата  Confused, него уж утре щели да го доставят но пробвах Goldea-та им и много приятно ме изненада. Не познавам оригинала (това ужасно шише по никакъв начин не ми предизвика импулс да се протегна към него  Simple Smile) но версията на Заг се разви върху кожата ми по начин доста близък с  L'Instant Magic Guerlain, който обожавам и никога няма да им простя че го спряха  Crossing Arms. Ако и оригинала ухае така ми мирише, че ще се наложи да преглътна грозното шише  Mr. Green

# 668
  • Бургас
Да,Ла Ви е най-сполучлив от Баргело,но за мен версията на Заг също е добра.Тествайте я,сладурке,Голдеа не го харесвам аз никак в оригинал,но ще пробвам на Заг дано и на моята кожа се развие като Герлена,който и аз обожавам и съжалявам,че е вече спрян. Crazy

# 669
  • София
Веднага наострих уши като чух Л'инстант меджик Crazy

Версията на Роксан на Живота е хубав не е добра според мен, имам я  Peace
В този парфюм бях безобразно влюбена, а сега откровенно го мразя Laughing

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 19:18 от ~Étoile~

# 670
  • София
Menerva, успя да ми организираш ходене до Заг утре след работа.  Wink

# 671
Момичета, колко струваше 50мл от Заг с тяхно шише?

# 672
  • София
allforone, сега не мога да си спомня каква беше цената, но ако не ти е късно до утре вечер ще проверя и ще пиша.  Peace

# 673
  • BG-DE
allforone, 15ст. е 1 мл., а с тяхно шише излиза някъде 11-12 лв,  magicjo, тъкмо ще докладваш дали са получили Елексира  Mr. Green

# 674
  • София
Благодаря за Ла Ви утре ще пробвам версията и на Заг,че ми е на път техния магазин.

Общи условия

Активация на акаунт